اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرم

زیر برنامه پروگرم کردن نرم افزار بسکام قابلیت مشاهده میکرو وفیوزبیتهایش را قبل از کامپایل دارد ولی در کد ویزن این قابلیت وجود ندارد.
    من یک میکرو mega8 میخواستم با پروگرمر نوع stk200/300 یک برنامه ساده را که به زبان c نوشته شده پروگرم کنمابتدا در برنامه بسکام از شناخته شدن میکرو توسط پروگرمر اطمینان پیدا کردم سپس بسکام را بسته کد ویژن را باز کردم و پس از انتخاب نوع پروگرمر stk200/300 میکرو را پروگرم کردم پس از اولین پروگرم متاسفانه میکرو پروگرم نمیشود و در برنامه بسکام هم میکرو شناخته نمیشود
    ولتاژ پروگرمر 5.38 ولت است وطبق کاتالوگ سازنده حداکثر ولتاژ میکرو 5.5 ولت است پروگرمر سالمه چون یک mega16 همیشه با همون پروگرم میکنم
    میکرو سوخته؟چرا؟پروگرمر دیگه ای اتاخاب کنم؟

پاسخ : پروگرم

سلام
    متاسفانه بیشتر پروگرمر ها موقع کار دبه بازی در میارن. یه جورایی گیج بازی.
    منم 2 تا مگا8 و یه مگا32 دارم. با مگا8 واسه پروگرم کردن مشکل ندارم وی با 32 آره. واسه درست کردنش یه بار میکرو مگا32 رو برعکس بذارم توی پروگرمر و آتو می زنم و پیغام میگیرم بعدش که میکرو رو درست بذارم درست کار میکنه!
    حالا چرا اینجوریه الله اعلم!!

دیدگاه

پاسخ : پروگرم

این اتفاق ها زیاد میوفته بعضا مشکل در خود میکرو هست
      ولی من عمده این عیب رو مربوط به پروگرامر ها میدونم خصوصا پروگرامر های ارزون
      من ندیدم کسی مثلابا پروگرامر های یونیوریال tnm این مشکل رو داشته باشه هر میکرویی که با پروگرامر های ساده بامبول در میاره با اون پروگرامر ها مثل هلو پروگرام میشه :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X