اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعات در مورد باتری ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اطلاعات در مورد باتری ها

با سلام.
    دوستان من دنبال یه سری اطلاعت در مورد انواع باتری ها هستم،بیشتر هم دنبال اینم که بفهمم مثلا فلان نوع باتری چند وات ساعت میتونه توان بده،میخوام بفهمم روی یه دستگاه با یه توان مصرفی مشخص چند ساعت میتونه دووم بیاره.
    از کجا میتونم این اطلاعات رو در بیارم؟سرچ که کردم چیز بدرد بخوری گیر نیاوردم.
    با تشکر

پاسخ : اطلاعات در مورد باتری ها

سلام
    روی هر باطری مقدار جریان دهی بر حسب ساعت نوشته شده است.
    مثلا : 2000mA/H
    یعنی 2 آمپر ساعت جریان می دهد.
    حال باید با توجه به توان ها ی مصرفی و توان باطری مقدار زمان را می توانید بدست بیاوری البته باید به توان متوسط و ماکزیمم جریان نیز توجه کرد.
    البته منظور شما را دقیق نفهمیدم
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

من میخوام بدونم به عنوان مثال یک باتری قلمی رو به یه لامپ کوچیک با توان مصرفی مشخص وصل کنی چند ساعت باتری کار میکنه؟البته اینو به عنوان مثال گفتم.من کلی میخوام.
      واسه مثالی که شما گفتید مثلا 2 آمپر ساعت جریان میده معنیش اینه که اگه 2 آمپر از باتری بکشیم باتری یک ساعته تموم میشه؟

دیدگاه

مثلا اگر یک لامپ 1.5 ولتی با جریان 50 میلی آمپر داشته باشی و حال بخواهی به یک باطری 1.5 ولت که دارای جریان 50 میلی آمپر ساعت باشد وصل کنی این باطری باید بتواند با جریان ثابت این ولتاژ را به شما بدهد و بعد از یک ساعت ولتاژ باطری کم می شود یعنی باطری نمی تواند با این توان کار کند
        البته لازم به ذکر است مقادیری که روی باطری ها می نویسند امکان دارد تقلبی باشد که اگر کار خاصی دارید باید خودتون اول یک نمونه را آزمایش کنید
        فرمول توان مصرفی = جریان عبوری از المان مشخص (ضرب در) ولتاژ دو سر المان مشخص
        مثلا الآن توان لامپ ما می شود 50*1.5=75 میلی وات

امیدوارم جواب سوالتون را گرفته باشید.
        دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
        وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
        او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

آقا متشکر،فهمیدم منظورتونو.
          فقط ناسلامتی ما رشتمون الکترونیکه ها،دیگه فرمول توانو بلدیم :mrgreen:
          به هر حال ممنون از کمکتون

دیدگاه

سلام. ببخشید. میلی آمپر باتری قلمی و باتری بزرگ را از کجا باید پیدا کنم. ممنون

دیدگاه

اکثرا بروی باتری ها نوشته میشوند !
              http://www.banehpedia.com/images/picinpapers/04NIMH-battery.jpg
              http://goldtag.net/web/uploads/pictures/1644_1157301014_450-700_1.jpg
              http://final.ir/media/catalog/product/cache/1/image/3ea22de77935a5bcc0df0472cf9776e4/4/0/403647-01.jpg
              خواستن توانستن است !

دیدگاه

نمیدونم در مورد همه باطری ها صادقه یا نه ولی دیتا شیت چنتا باطری رو دیدم اونجا نوشته بود مقدار آمپر ساعت بر حسب یک بیستم مقدار نوشته شده باید حساب بشه
                مثلا اگه باطری 1 آمپر ساعت باشه و ما 1 امپر ازش جریان بکشیم یک ساعت برامون کار نمیکنه مثلا 40 دقیقه جواب میده .. ولی اگه یک بیستم یعنی 50 میلی آمپر ازش جریان بکشیم 20 ساعت جریان میده ..

البته باطری ها متفاوتن .. ولی تا اونجایی که من تو نت دیدم و از اساتید فروم شنیدم اکثر باطری به این صورتن
                زندگی پر ز وجود است ولی ..
                ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X