اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AVR PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AVR PCB

آیا مکانی را سراغ دارید که PCB ها پیچیده و دقیق و با دقت بالا برای AVR طراحی کند ؟ :question:
    آیا خودش قطعات را هم سوار می کند؟
    مثلا می خواهم فاصله ی دو پایه 2mm باشد نه 3 یا 4mm .
    اگه جواب بدی ممنون می شم اگه ر هم جایی وجود ندارد هم لطفا بگویید تا تکلیف خود را بدانم.
    اگه دوستان لطف کنند تا امشب جواب بدهید ممنون می شم. :bye
    محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
    آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

پاسخ : AVR PCB

این چیزی که شما میگین که خیلی حساس نیست اینو همه جا انجام میدن
    اما اگه قطعات SMD یا خیلی پایه ظریف داری SMD Part تو طبقه چهارم پاساژ فرقانی انجام میده.حتی قطعات Fine Pich رو هم نصب میکنه
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

جناب روباه،
      این جائی رو که میگین حداقل Track Size , Clearance رو که میتونند اجرا کنند چقدر هست؟

دیدگاه

اینجا که گفتم فقط نصب میکنه ولی پاساژ فرقانی خیلی از مغازه هاش این کارن.مثل مهندس راد طبقه سوم
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

البته برای من مهم که جائی رو پیدا کنم که بتونه با Clearance=8, همچنین TrackSize=6 رو اجرا کنند!

دیدگاه

منظورت 6mil ؟واحد امپریال؟

دیدگاه

تقریبا همه تا2. میلیمترو میزنن بعضیا میفرستن تایوان تا 21 لایه
              بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avinar
                البته برای من مهم که جائی رو پیدا کنم که بتونه با Clearance=8, همچنین TrackSize=6 رو اجرا کنند!
                استانداردهای IPC اجازه ی 4/4 (Track/Clearance) رو هم میده، اما تو جمهوری خیلی بعیده کسی بتونه تو این ابعاد PCB رو دربیاره.
                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

آره دوست عزیز، با روشهای اسید کاری نمیشه احتیاج به سیستم های routhing حالا از نوع لیزری یا Milling داره!

دیدگاه

آقا ما که مثل شما استاد نیستیم. زیر سیکل صحبت کنید ما هم بفهمیم :biggrin:
                    این اصطلاحات Clearance و Track Size که میگید چی هستن؟ :question: :surprised:

دیدگاه

جناب الکترون،

Track Size سایر اون خطوط مسی مدار هستش که ارتباط ها رو برقرار میکنه! clearance هم حداقل فاصله بین این خطوط مسی هست!

دیدگاه

توی برد من از یک آی سی SMD استفاده شده. از این لحاظ که مدارش نسبتا ظریف است.
                        حالا چندتاسوال دارم:
                        1- Track Size و Clearance مدارم را حداقل روی چند میلیمتر بزارم؟
                        2- توی تنظیمات Protel اگه از پد Multi Layer استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
                        محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
                        آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X