اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در شبکه کردن چند میکرو با rs485 و ماژول های hmr-t

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در شبکه کردن چند میکرو با rs485 و ماژول های hmr-t

سلام
    دوستان PDF ای یا لینکی که در مورد RS485 و شبکه کردن با بسکام توضیح داده باشه ندارند ؟ PDF فوق با C هست
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

پاسخ : کمک در شبکه کردن چند میکرو با rs485 و ماژول های hmr-t

با سلام دوستان عزیز من تو همین تایپیک تونستم چند تا میکرو رو با rs485 به هم وصل کنم و خوشبختانه جواب گرفتم تنها نکتش اینه که طبق دوستمون اگه یه میکرو دائم در حالت ارسال باشه میکرو های دیگه نمیتونن اطلاعات بفرستند
      اینم فایل پروتئوسش

دیدگاه

پاسخ : کمک در شبکه کردن چند میکرو با rs485 و ماژول &#1607

اگه مشکلی با سر قیمت نداری از Nrf استفاده کن که دو مدل آنتن دارن و بدون آنتن داره که سری بدون آنتن فک کنم 10 تومنه و سری انتن دار 30 تومن--حدودا
        پادشاهی میکنه برا خودش
        این hmt-r من که باهاش کار کردم خوشم نیومد، نویز میگرن و دیتا ارسال شدن دیتاش هم....
        ولی nrf دریغ از یه بایت دیتای از دست رفته، حتی اگه دیتا ارسال نشه میتونی طوری تنظیمش کنی که به صورت خودکار بیاد و برات دیتا رو تا 15 بار برات دوباره ارسال کنه و تا دیتا رو ارسال نکنه مگه ول میکنه^_^
        بردش هم 1کیلومتره -- سری آنتن دارش، بدون آنتن فک کنم 100 متر فک کنم

برا rs232 که اکثر میکرو ها دارنش ولی برا rs485 که برا برد های مسافت بالا استفاده میشه یه آی سی برا این کار هستش که باس ازش استقفاده کنی-تو سایت های خرید قطعه بزن rs485 آیسیهاش برات نمایش داده میشه

نوشته اصلی توسط Nassiri_Hossein
        با سلام دوستان عزیز من تو همین تایپیک تونستم چند تا میکرو رو با rs485 به هم وصل کنم و خوشبختانه جواب گرفتم تنها نکتش اینه که طبق دوستمون اگه یه میکرو دائم در حالت ارسال باشه میکرو های دیگه نمیتونن اطلاعات بفرستند
        اینم فایل پروتئوسش
        داداش فایل رو پیوست نکردی

برا این لینک هم میگه فایل پیدا نشد-اگه امکان داره تو پرشین گیگ پود کنید تا دیگه این مشکل پیش نیاد
        http://uplod.ir/6r694djhbnzw/Temperature_RS-485.rar.htm
        اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
        1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
        2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : کمک در شبکه کردن چند میکرو با rs485 و ماژول ه

نوشته اصلی توسط par3eh نمایش پست ها
          دوستان من یک پروژه آماده شبکه کردن 4 میکرو که یکی از دوستان توی تاپیک ها به اشتراک گذاشتن رو میزارم .

میشه راهنمایی کنین چطور ماژول hmrt هارو استفاده کنم کناره rs485 ؟ چون اگه rs232 بود به راحتی rx tx هارو به ماژول وصل میکردیم و بیسیم میشد ولی توی rs485 دو پایه دیگه هم برای سوییچ کردن به حالت ارسال و دریافت هست ...
          به فکر خودم رسید که یه atmega8 با یک ماژول بزارم ، اول تو حالت دریافت باشه ، وقتی داده ای اومد بره به حالت ارسال و اونو ارسال کنه.... غیر این کاره دیگه ای مییشه کرد؟
          توی سیم کشی جتما باید کابل تک مفتوله باشه؟ من میخوام 2 سیم ولتاژ و دو سیم rs485 رو با هم بکشم مثل یه کابل 1x4 ... میشه ؟
          سلام.دوست عزیز.اگه میشه این فایل یه بار دیگه شیر کنید یا به ایمیل من بفرستید چون لینک قبلی حذف شده.ممنون میشم اگه این کار بکنید خیلی ضروریه
          جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۱:۴۹ ۱۳۹۵/۰۶/۰۶.

دیدگاه

پاسخ : کمک در شبکه کردن چند میکرو با rs485 و ماژول ه

نوشته اصلی توسط pouryaa1 نمایش پست ها
            سلام.دوست عزیز.اگه میشه این فایل یه بار دیگه شیر کنید یا به ایمیل من بفرستید چون لینک قبلی حذف شده.ممنون میشم اگه این کار بکنید خیلی ضروریه
            من از اینجا دانلود کردم:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X