اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک کردن محتویات pc و stack در زبان c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاک کردن محتویات pc و stack در زبان c

نوشته اصلی توسط e.fazli
    اگر منظور جنابعالی به بنده هست باید بگم جوابی که داده شد در پاسخ به سوال خاصی بود که کاربر magyd پرسیده بودند و هیچ توضیحی در مورد دلیل اینکه نیاز به برگشت به مکان خاصی از برنامه پس از برگشت از وقفه دارند ندادند.در واقع پاسخ داده شده با توجه به عنوان تاپیکی که انتخاب نموده بودند و نوع سوالی که مطرح کردند کاملا صحیح و بی عیب است.
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1774#msg461774

ولی با توجه به شرح برنامه و توضیحات بیشتری که در این تاپیک دادند مشخص هست که هیچ نیازی به اینکار نبوده و در این مورد حق با شماست و عدم درک صحیح از بحث وقفه منجر به انحراف و طرح سوال اشتباه شده.
    بله!
    بنده قصد جسارت نداشتم ولی من همون جا که گفته بود می خوام بعد از وقفه برم یه جای دیگه فهمیدم که کار اشتباهیه! بخاطر همین موضوع بهش گفتم که یه کار دیگه بکنه!
    آخه واقا اصولی نیست. دوباره عرض میکنم که بنده قصد جسارت به جنابعالی رو نداشتم.
    عذر می خوام اگه سوءتفاهم پیش اومد.

دیدگاه

فکر کنم من باعث این سوتفاهم شدم و معذرت میخام از هر دو دوستان و ممنون که همگی کمک میکنید و منو راهنمایی میکنید.
      خو ناشی هستم دیگه.بلد نیستم.
      اگه میشه بیشتر کمکم کنید.با سرحی که از برنامه دادم بهترین روش چیه؟
      اون روش تو سایت avrfreak رو که گفتن نفهمیدم(گفنه بود وقفه درست کنی و چک کن)
      میشه ریز به ریز توضیح بدید که باید چه کنم!؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh

آخه واقا اصولی نیست. دوباره عرض میکنم که بنده قصد جسارت به جنابعالی رو نداشتم.
        در اینکه اصولی نیست ( در این مورد حد اقل) تردیدی نیست. ولی امکانپذیر هست. ضمنا بنده ناراحت نشدم چون بی احترامی در صحبتهاتون ندیدم . فقط دادن توضیحاتی در این مورد به نظرم لازم می رسید.

نوشته اصلی توسط magyd
        اگه میشه بیشتر کمکم کنید.با سرحی که از برنامه دادم بهترین روش چیه؟
        برای اینکه بشه کمک کرد نیاز به شرح بیشتری داریم. به عنوان مثال اگر شماتیک از کارتون دارید قرار بدید. درب کشوئی به چه صورت هست ؟ آیا مطمئنید که فقط به دو عدد میکرو سوئیچ نیاز دارید؟ . ضمنا در برنامه ای که قرار دادید زمان تاخیر برابر 0.5 ثانیه هست نه 5 ثانیه

دیدگاه

یه درب کشویی داریم.(از این درهای شیشه ای که تو ورودی اداره ها و اماکن عمومی میزارن که 2 لنگه داره و از وسطش باز میشه)
          2تا میکرو سوییچ سمت چپ و راست درب در انتها برای اینکه بفهمه موتور درب را تا اخر باز کرده و حالا باید خاموش بشه.(مطمئنم که 2 تا داریم)یکی سمت چپ ویکی سمت راست
          1 چشم که به عنوان اینتراپت تعریف شده است بالای درب.(خودم اینتراپت تعریفش کردم چون باید درب در هر حالتی که هست مثلا بسته یا درحال بسته شدن وقتی چشم دید شروع به باز شدن کنه!
          زمان بسته شدن کامل درب 5 ثانیه است.
          وقتی اینتراپت میاد (یعنی چشم میبینه).باید درب باز بشه و تا زمانی که بخوره به میکروسووییچ چپ یا راست روشن بمونه تا درب تا انتها باز بشه و بعدش که خورد به میکروسوییچ خاموش بشه و دوباره شروع به بسته شدن کنه.
          حالا اگه تو حین بسته شدن دوباره یه نفر اومد جلو درب،درب شروع به باز شدن کنه.
          میشه یه موتور dc چپگرد - راست گرد با دو تا میکرو سوییج و یه چشم
          شما این در برقی های شیشه ای رو تصور کن.من برنامه همونا میخام بدون کنترل سرعت
          مرسی

دیدگاه

خب،
            در وهله اول باید عرض کنم که این برنامه ای که شما نوشتین اصلا کافی نیست. در واقع بسیار ابتدایی و پر از خطا هست به نظر من. شما باید اول ببیند که باید چه فرآیند هایی رخ بده. تو درهای الکترونیکی و هوشمند باز شدن و باز موندن از بسته شدن مهم تره. چون مخاطب نمی تونه صبر بکنه که در بسته بشه و بعد باز بشه؛ به عبارتی مثلا بعضی مواقع که در می خواد بسته بشه شما می خوایید عبور کنید ولی با این برنامه شما فکر کنم باید صبر کنیم تا بسته بشه بعدش باز بشه(یادمه یه بار تو دانشگاه داشتم می رفتم تو ساختمون یهو بغلم محکم خورد به در الکترونیکی! در قاطی کرده بود. کولم داغون شد، بدتر از همه این همه دختر تو سالن داشت بهم نگاه میکرد. می دونم داشتن چی فکر میردن. داشتن به خودشون میگفتن این وحشی از کجا اومده. پیش خودشون نمی گفتن که اون سازنده ... کی بوده :mrgreen. فکر کنم بهتره اول یه ساعت RTC بسازید. نمی خواد خیلی سنگین باشه. فقط در حدی که کارتون راه بیفته و فکر نکنم تنظیم کردن هم بخواد(با گرینویچ یا تهران تنظیمش کنی)(فکر کنم در حد ثانیه واسه شما کافی باشه). واسه این کار شما نیاز داری که یه پروژه مشابه ببینی مثل این:

http://www.picpars.com/194/-%D8%B3%D...-RTC-32.768KHz

فقط باید یه کریستال ساعت بخرید. اگه تو خونه دارید پس لازم نیست بخرید(هر چند واسه خریدن هم قیمتی نداره). با این ساعت شما به جای تاخیر غیر اصولی می تونی زمان کارت رو دقیق حساب کنی. برنامه ش هم فکر نکنم بیشتر از 4-5 خط کد بشه فقط یکی دوتا شرط می خواد بنویسی(توی وقفه تایمر). این چیزایی که میگم رو اگه نمی فهمی به پروژه ساعته نگاه کن کامل می فهمی. نمی خواد به بخش تقویم نگاه کنی. فقط ببین چطور کریستال رو به میکرو وصل کرده و با بردار وقفه تایمر 2 ساعت رو ساخته همین کافیه. تا اینجا می تونی از این ساعت استفاده کنی واسه زمان به جای تاخیر اونم با دقت یه ساعت خونگی. واسه چک کردن اجزا هم فکر کنم بتونی تایمر 0 رو در حالت نرمال با وقفه فعال کنی. تو وقفه می تونی همه پایه های لازم رو چک کنی و اعمال لازم رو انجام بدی(شاید توی حلقه اصلی هم کافی باشه). فرکانس کاری رو هم 16 بذاری فکر کنم بهتر باشه مگه اینکه لازم باشه کمش کنی. یه چیزایی می خواستم بهت بگم الان یادم نمیاد. بعدا اگه یادم اومد میگم. دوستان اگه جایی اشتاه کردم اصلاح بفرمایید.

اگه تو امتحانات نبودم و نمی خواستم واسه دوستان سایت بسازم و دو تا تحقیق نداشتم برات می نوشتمش. :biggrin:

دیدگاه

ممنون از توضیحاتت دوست عزیزو وقتی که میزاری.برنامه رو دانلود کردم و دیدم.
              تقریبا فهمیدم تو برنامه چیکار کرده.ولی نمیدونم و نفهمیدم شما چرا میخای از ساعت rtc تو این برنامه استفاده کنی!!!لزوم استفاده ساعت چیه!!؟
              چطوری تایمر رو با وقفه فعال کنم و تو وقفه پایه ها رو چک کنم؟!!یه نمونه کد اگه سراغ داری بزار برام.
              وقت کردی بیشتر توضیح بده.
              شرمنده هااااااااا.
              مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X