اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی AD7780

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی AD7780

نوشته اصلی توسط MARMARGOON
    راستی این آی سی از نوع smd هستش؟

دیدگاه

سلام دوستان
      1)پروژه من هنوز در مراحل میانی هست به خاطر اینکه این پروژه تشکیل شده از 32 لودسل که یک سری مالتی پلکسر برای انتخاب لودسل ها و یک میکرو master هم برای جمع آوری دیتای میکرو های slave و در نهایت انتقال اطلاعات روی باس 485 میباشد که باید به پروژه اضافه بشود به همین خاطر من هنوز برای این کار pcb نزدم و مدارم در حال حاضر روی برد بورد میباشد ولی بعد از اتمام پروژه و طراحی pcb برای شما ارسال میکنم
      2) این آی سی تنها به صورت SMD تولید میشود که برای تست آن روی برد بورد باید مبدل DIP به SMD آن رو تهیه کنید که برای نصب آی سی روی مبدل باید دستگاه مخصوص این کار را داشته باشید زیرا پایه های آی سی بسیار ریز بود و نصب آن با هویه های معمولی تقریبا غیر ممکن است
      3) تا چند روز آینده فایل کامل برنامه BASCOM رو که تا به اینجا نوشتم به همراه مدارم که البته همون مدار پیشنهادی ANALOG DEVICE هست به اضافه MAX233 برای ارسال دیتا روی باس سریال هست رو در اختیار دوستان قرار میدهم در ضمن یک برنامه برای دریافت دیتای ارسالی از بورد به کامپیوتر هم با LABVIEW نوشتم که دیدنش خالی از لطف نیست اما با توجه به این که برنامه ها تماما داخل سیستم شرکت هست دوستان باید تا شنبه صبر کنند

دیدگاه

:applause: ممنون

دیدگاه

دوست گرامی اگر ممکنه در مورد تقویت سیگنال لودسل توضیح بفرمایید که از چه اپ امپی و چه آرایشی برای تقویت خروجی اپ امپ استفاده کرده اید؟

خروجی لود سل رو که مستقیم ندادید به ADC??

دیدگاه

با سلام ad7730 داخلش یک تقویت کننده قابل برنامه ریزی داره و تازه یک سری فیلتر دیجیتال هم هست و یک عدد بافر هم داره تازه سرعت عملکرد و پهنای باند فرکانسی قابل برنامه ریزی دارد :read:

دیدگاه

اگر امکان داره برنامه راه اندازی ad7780 به زبان bascom برامون قرار دهید
              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
                اگر امکان داره برنامه راه اندازی ad7780 به زبان bascom برامون قرار دهید
                با تشکر
                :nerd: من هم منتظرم .ممنون بابت همه چیز @};- @};-
                معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

سلام مهندس عزیز میشه کمکم کنی در مورد نحوه ی راه اندازی لودسل با این chip و چطوری کالیبره کردن سنسور توسط میکرو ممنونت میشم ایمیل من اینه اگر مدار یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم برام بفرستید bargimajid@yahoo.com

دیدگاه

من پیشنهاد میکنم این تاپیک رو اول بخونید
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100295.0
                    و اگر باز خواستید این AD7780 یا 7730 رو راه بندازید این رو بخونید :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21006.0
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات
                    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام دوست عزیز.درمورد ای سیAD7780 مزاحمتون شدم.بنده بالای صدبار تست کردم کار با SPI و این ای سی رو با چند ایسی متفاوت چون توو این فکر بودم سوخته یا ... . ازتون خواهش میکنم یه برنامه ساده هم شده (ترجیحا bascom) برای راه اندازی این ای سی برای لودسل در اختیارم قرار دهید و یک شماتیک که مدارم رو بر مبنای اون پایه ریزی کنم.واقعا ازتون ممنونم mo.farokhzad@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوستان نقش پایه 9 در ad7780 چیه؟و وقتی من این پایه رو به 5 ولت وصل میکنم ای سی داغ میشه و وقتی به زمین وصل بشه طبق دیتا شیت روشن نمیشه
                        راهنمایی کنید برای راه اندازی با avr به زبان C تلگرام 09199531158
                        جدیدترین ویرایش توسط emadashrafi; ۱۰:۰۰ ۱۳۹۷/۰۴/۱۵.

دیدگاه

سلام
                          من با hx711 ترازو درست کردم ولی تو دهم گرم خطا میده الان تحقیق کردم ad7780 خطای کمتری داره الان ic رو خریدم ولی کد مربوطه رو برای arduino پیدا نکردم می خواست بدونم اگه کد arduino برای ترازو رو دارین برام بفرستین هزینشو بدم. اگر بتونین برام بنویسین هزینشو پرداخت می کنم.

دیدگاه

سلام وقت بخیر.جسارتا ی سوال.ما ی سری مخازن محتوی مایع داریم.این مخازن با لودسل های حجمی سنس میشن و در تابلو با گیج های عقربه ایی پایش و کنترل میشن.نیاز هست برای راحتی اپراتور دیجیتالی بشن بصورت بارگراف ایا میتونید در این زمینه کمک کنید..تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X