اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط دو میکرو با لیزر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط دو میکرو با لیزر

با سلام:
    من میخواستم بین دو میکرو با لیزر ارتباط برقرار کنم.حالا
    1-از چه لیزری باید استفاده کنم(میخوام بردش زیاد باشه.آیا از لیزر های توان بالای معمولی که تو اسباب بازی فروشیها هم پیدا میشه میتونم استفاده کنم)
    2-از چه سنسوری میتونم به عنوان گیرنده استفاد کنم.
    با تشکر از تمام دوستداران الکترونیک.
    راههایی که به آینده ختم می شوند رفتنی نیستند، ساختنی اند!
    No Risk, No Reward

پاسخ : ارتباط دو میکرو با لیزر

نوشته اصلی توسط omid soltani
    با سلام:
    من میخواستم بین دو میکرو با لیزر ارتباط برقرار کنم.حالا
    1-از چه لیزری باید استفاده کنم(میخوام بردش زیاد باشه.آیا از لیزر های توان بالای معمولی که تو اسباب بازی فروشیها هم پیدا میشه میتونم استفاده کنم)
    2-از چه سنسوری میتونم به عنوان گیرنده استفاد کنم.
    با تشکر از تمام دوستداران الکترونیک.
    سلام
    فکرکنم ledگیرنده مادون قرمز(دو پایه)به نور این لیزرها حساس باشه چون لیزر هم با مادون قرمز کار میکنه
    شما یه led گیرنده مادون قرمز رو (با رعایت پایه های منفی ومثبت)به یه اهم سنج وصل کن(این گیرنده در حالت عادی مقاومتش خیلی خیلی زیاده اما همین که اشعه مادون قرمز بهش برسه مقاومت خیلی کم میشه)ونور لیزر رو بهgedگیرنده بزن اگه مقاومتش کم شد وتونستی با اهم سنج این کم شدن مقاومت رو ببینی(رنج اهم سنج رو تغییر بده تااین تغبر مقاومت رو ببینی) پس میتونی ازاین گیرنده (ارزون قیمت 200تومان)برا گیرنده استفاده کنی
    اگریک فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad066
      سلام
      فکرکنم ledگیرنده مادون قرمز(دو پایه)به نور این لیزرها حساس باشه چون لیزر هم با مادون قرمز کار میکنه
      شما یه led گیرنده مادون قرمز رو (با رعایت پایه های منفی ومثبت)به یه اهم سنج وصل کن(این گیرنده در حالت عادی مقاومتش خیلی خیلی زیاده اما همین که اشعه مادون قرمز بهش برسه مقاومت خیلی کم میشه)ونور لیزر رو بهgedگیرنده بزن اگه مقاومتش کم شد وتونستی با اهم سنج این کم شدن مقاومت رو ببینی(رنج اهم سنج رو تغییر بده تااین تغبر مقاومت رو ببینی) پس میتونی ازاین گیرنده (ارزون قیمت 200تومان)برا گیرنده استفاده کنی
      ممنون که پاسخ دادید,فقط یه سوال نمیشه کاری کرد که در سمت گیرنده قرار نباشه به صورت نقطه ای دریافت اطلاعات داشته باشیم؟(یعنی اینکه قرار نباشه دقیقا" لیزر روی گیرنده قرار بگیره).مثلا" بیام از یه عدسی چیزی استفاده کنم و روی گیرنده بگذارم تا یه خورده شعاع دریافت اطلاعات بیشتر شه؟؟؟؟
      No Risk, No Reward

دیدگاه

ممنون که پاسخ دادید,فقط یه سوال نمیشه کاری کرد که در سمت گیرنده قرار نباشه به صورت نقطه ای دریافت اطلاعات داشته باشیم؟(یعنی اینکه قرار نباشه دقیقا" لیزر روی گیرنده قرار بگیره).مثلا" بیام از یه عدسی چیزی استفاده کنم و روی گیرنده بگذارم تا یه خورده شعاع دریافت اطلاعات بیشتر شه؟؟؟؟
        اگه ledگیرنده رو دقیقا بزاری توی کاسه چراغ متور سیکلت به (جای لامپ)البته حتما باید شیشه کاسه چراغ باشه.وقتو نور لیزریخوره به شیشه کاسه چراغ
        شیشه کاسه چراغ نور رو منعکس میکنه به نقره ایی داخل کاسه چراغ وو نقره ای کاسه چراغ هم نور رو با استفاده از انعکاس هدایت میکنه به سمت سنسور که وسط کاسه وجای لامپ قرار داره
        (البته اگه بتونی همزمان از چندتا ledگیرنده تو چراغ درجاهای مختلف کاسه چراغ استفاده کنی بهتره)
        اون موقع شعاعی که باید نور لیزر بهش بخوره تا به گیرنده برسه خیلی بیشتر میشه
        راستی نقره ای داخل کاسه هم خیلی مهمه هرچه شفاف تر وتمیز باشه بهتره
        اگریک فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...

دیدگاه

سلام

من قبلا یه چنین کاری کردم
          از سنسور دریافت لیزر در گیرنده
          و لیزر صنعتی با توان میلی واتی در فرستنده استفاده کردم
          با ماسفت لیزر رو راه اندازی کردم و پیام های خودم رو به صورت باینری ارسال کردم
          در گیرنده چندتا متغیر ایجاد کردم و با دریافت و پر کردن همه متغیر ها با عدد 0 یا 1 و سر هم کردنشون تونستم عدد ارسالی رو بخونم
          به جای سنسور گیرنده لیزر از فتوسل استفاده کنید
          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
            سلام

من قبلا یه چنین کاری کردم
            از سنسور دریافت لیزر در گیرنده
            و لیزر صنعتی با توان میلی واتی در فرستنده استفاده کردم
            با ماسفت لیزر رو راه اندازی کردم و پیام های خودم رو به صورت باینری ارسال کردم
            در گیرنده چندتا متغیر ایجاد کردم و با دریافت و پر کردن همه متغیر ها با عدد 0 یا 1 و سر هم کردنشون تونستم عدد ارسالی رو بخونم
            به جای سنسور گیرنده لیزر از فتوسل استفاده کنید
            باسلام:
            ممنون از هردو ی شما که پاسخ دادید بقیه که فقط میان نگاه میکنند.
            یه سوال حداکثر فاصله ای که تونستید بدون مشکل داده هاتون رو ارسال کنید چقدر بود و شعاع دریافت اطلاعاتتون در گیرنده چجوری بود؟
            No Risk, No Reward

دیدگاه

باسلام:
              ممنون از هردو ی شما که پاسخ دادید بقیه که فقط میان نگاه میکنند.
              یه سوال حداکثر فاصله ای که تونستید بدون مشکل داده هاتون رو ارسال کنید چقدر بود و شعاع دریافت اطلاعاتتون در گیرنده چجوری بود؟
              سلام

چون سنسور دریافت لیزر نسبت به نور تقریبا ایزوله بود من مشکلی در فواصل زیاد برام پیش نیومد یعنی تقریبا میشه گفت تا هرجا که لیزر برد داشت که اگر بازم دورتر میخاستم برم لیزر رو قویتر میکردم ، لیزر من لنز داشت و قابلیت فوکوس ، یعنی میشد شعاع دایره ی لیزر رو کوچیک و بزرگ کرد که توی فواصل زیاد نورش پخش نشه
              http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X