اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف نویز خروجی لودسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف نویز خروجی لودسل

سلام دوستان
    من یه لودسل 300کیلو گرمی دارم که در وزن نامی با تغذیه ی دوبل +5ولت و -5ولتی که بهش دادم در وزن نامی 20 میلی ولت به من می ده.این لودسل رو با یه ad7715 راه اندازی کردم و ولتاژ مرجع ad7715 رو 0.23ولت انتخاب کردم چون می خواستم بعداً لودسل بزرگتری رو (شاید تا 10 تن)با این ad7715 راه بندازم.ad7715 رو از طریق spi به میکرو avr وصل کردم(atmega16)ولی مشکل اینجاست که وقتی لودسل خالی است و وزنه ای بر روی آن وجود ندارد،چیزی در حدود 4.2کیلوگرم (معادل عدد 79 از 65535) بر روی lcd نشان داده می شود.به نظر شما چگونه می توانم این نویز را بر طرف کنم؟

پاسخ : حذف نویز خروجی لودسل

کسی نیست که به من
    کمک کنه؟

دیدگاه

سلام به نظر من این نویز نیست
      وقتی که یه چند وقتی از لودسل استفاده بشه تعادل پل به هم میخوره و باید دوباره کالیبرش کنی
      زندگی را تو بساز ،
      نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
      زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
      زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

با سلام

همه لود سلها برای حالت بی باری ، سیگنالی تولید می کنند که به دلیل تلرانسهای ساخت می باشد و طبیعی است.

( برگه مشخصات را ببینید )

اندازه گیری سیگنال لود سلها باید با تنظیمات نرم افزاری که حالت بی باری و حالت بار کامل را کالیبره می کند، همراه باشد.

در تاپیک راه اندازی ad7730 ، استاد ahmadmn توضیحاتی ارایه داده اند که می تواند راه گشا باشد.

با سپاس
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

ببین دوست عزیز اولین نکته ای که باید در نظر بگیری اینه که ad7715 اصلا به درد راه اندازی لودسل نمی خوره و شما باید از ADC های که خاص این کاره مثل AD7730 یا AD7780 استفاده کنید نکته بعد این است که اگر همیشه این مقدار 79 رو روی لودسلت داری باید تو برنامت این مقدار رو به عنوان آفست تعریف کنی و از مقدار اصلی حذف کنی این موضوع با نویز فرق داره اگر هم سوال دیگه ای داشتی بیا به فروم <راه اندازی AD7780که خودم ایجادش کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...