سلام بچه ها
من یه برنامه نوشتم که کد باینری را از روی مموری کارت میخونه و روی تابلو نشون میده.حالا مشکلم اینه که وقتی عکس جیفم تموم میشه باید از اول شروع کنه به نمایش که این اتفاق نمی افته.یعنی بعدش همه ledها خاموش میشه.
میخواستم شمااساتید بزرگ بررسی کنید ببینید مشکلی داره برنامم
تصاویر را با برنامه اقای تفرشی تبدیل به کد باینری میکنم
http://uplod.ir/r597xual0oxj/almasi.zip.htm
من یه برنامه نوشتم که کد باینری را از روی مموری کارت میخونه و روی تابلو نشون میده.حالا مشکلم اینه که وقتی عکس جیفم تموم میشه باید از اول شروع کنه به نمایش که این اتفاق نمی افته.یعنی بعدش همه ledها خاموش میشه.
میخواستم شمااساتید بزرگ بررسی کنید ببینید مشکلی داره برنامم
تصاویر را با برنامه اقای تفرشی تبدیل به کد باینری میکنم
http://uplod.ir/r597xual0oxj/almasi.zip.htm
کد:
$regfile = "m32def.DAT" : $crystal = 1000000 '$baud = 4800 '$swstack = 32 '$hwstack = 64 '$framesize = 64 Config Porta = Output Config Portd = Output Config Portc = Output Dim T1 As Integer , Frc As Integer , Dly As Integer , Cnt As Byte Dim Dp1(14) As Byte , Dp2(14) As Byte , Dp3(14) As Byte , Dp4(14) As Byte Dim Ltemp As Long $include "CONFIG_AVR-DOS.Bas" $include "config_mmc.bas" Portd = 0 Porta = 0 Set Portc.0 Set Portd.0 If Drivecheck() <> 0 Then Porta = 4 End 'end program End If Set Portd.1 '************Drive init****************** If Driveinit() <> 0 Then Porta = 4 End 'end program End If Set Portd.2 '*************Initfilesystem******************* If Initfilesystem(1) <> 0 Then Porta = 4 End 'end program End If Set Portd.3 '********************************************************* Open "Tdata.txt" For Binary As #2 Star: Get #2 , Frc For Ltemp = 1 To Frc Get #2 , Dly Dly = Dly / 10 For Cnt = 1 To 14 Get #2 , Dp1(cnt) Get #2 , Dp2(cnt) Get #2 , Dp3(cnt) Get #2 , Dp4(cnt) Next Cnt For T1 = 1 To Dly For Cnt = 1 To 14 Portd = 0 Set Portc.0 Set Portc.1 Set Portc.6 Set Portc.7 Reset Portc.0 Reset Portc.1 Reset Portc.6 Reset Portc.7 Porta = 14 - Cnt Set Portc.0 Portd = Dp1(cnt) Reset Portc.0 Set Portc.1 Portd = Dp2(cnt) Reset Portc.1 Set Portc.6 Portd = Dp3(cnt) Reset Portc.6 Set Portc.7 Portd = Dp4(cnt) Reset Portc.7 Waitms 1 Next Cnt Next T1 Next Ltemp 'ltemp = Seek(#2) 'Ltemp = 28 'Seek #2 , Ltemp 'Ltemp = Seek(#2) 'Get #2 , Frc Ltemp = 1 Seek #2 , Ltemp Goto Star
دیدگاه