اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با rs485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با rs485

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    خب ببین دوست عزیز مشکل شما شماتیک برنامه نیست
    اگه برنامه ایراد داشت زیر 5 متر هم جواب نمیداد
    شماتیکو اینطوری اصلاح کن درست میشه

خبرشم بده ببینم چیکار کردی
    من دو سر خطم اینجوریه البته با چند فرق
    فقط در انتهای خط مقاومت پول پ و پول دان رو نداشتم (120 اهم هست)
    مقاومت های پول پ و پول دان رو 180 اهم در نظر گرفتم و پول پ رو به 5 ولت زدم ای سیم adm3485 هستش که با 3.3 کار میکنه
    اون مقاومت های 56 اهم رو هم نداشتم

بعد مدتی کار کردن مقاومت های 120 اهم سوخت و پول دان هم سوخت و همه adm3485 هم از کار افتادن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
      من دو سر خطم اینجوریه البته با چند فرق
      فقط در انتهای خط مقاومت پول پ و پول دان رو نداشتم (120 اهم هست)
      مقاومت های پول پ و پول دان رو 180 اهم در نظر گرفتم و پول پ رو به 5 ولت زدم ای سیم adm3485 هستش که با 3.3 کار میکنه
      اون مقاومت های 56 اهم رو هم نداشتم

بعد مدتی کار کردن مقاومت های 120 اهم سوخت و پول دان هم سوخت و همه adm3485 هم از کار افتادن
      خب مدارو مثل این ببند مشکلت حل میشه
      مقاومتا 56 نذاشتی اشکال نداره ولی بقیه رو بذار ( همینایی که هستن )
      تغذیه هم چه کاریه 3.3 و 5 ؟!!! خب همه رو روی همون ولتاژ کاریش پول پ کن
      مدار اختراع نکنین از خودتون
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

خب مدارو مثل این ببند مشکلت حل میشه
        مقاومتا 56 نذاشتی اشکال نداره ولی بقیه رو بذار ( همینایی که هستن )
        تغذیه هم چه کاریه 3.3 و 5 ؟!!! خب همه رو روی همون ولتاژ کاریش پول پ کن
        مدار اختراع نکنین از خودتون
        ولتاژ دستگاه سر خط 5 هستش و دستگاه های وسط و آخر خط 3.3 هستش
        180 اهم رو هم از روی یه دستگاه خارجی نگاه کردم و بستم
        یه سوال برای انتهای خط هم پول اپ و پول دان می خواد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
          ولتاژ دستگاه سر خط 5 هستش و دستگاه های وسط و آخر خط 3.3 هستش
          180 اهم رو هم از روی یه دستگاه خارجی نگاه کردم و بستم
          یه سوال برای انتهای خط هم پول اپ و پول دان می خواد؟
          خب طراحیتو درست کن
          5 رو هم بکن 3.3 همه یکی بشن
          والا نمیدونم چیکار کردی ولی به نظر درست و اصولی نمیاد مخصوصا که میگی IC رو سوزوندی
          تا حالا من ندیدم مقاومت های پول پ یا پول دان کمتر از 1کیلو باشن ( دقت کن درست خونده باشی و این که اصلا مربوط به پول پ هس یا نه؟!!! )
          اگر ولتاژ 3.3 باشه از یه مقاومت 180 اهم پول دان 18.3 میلی آمپر جریان میگذره ( به نظر خودت درسته؟!!! )
          چین هم شده برای ما خارج بخداااااااااااا

این مقاومت های پول پ و پول دان فقط و فقط مربوط به 2طرف خط هستند نه وسط هاااا
          توی پست های قبل هم گفتم میخوندی میدیدی
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

من دقیقا با همین جواب گرفتم واسه 15 تا مدار
            فقط مقاوت 56 اهم نذاشتم،120 اهم هم هرجا میذاشتم شبکه از کار میوفتاد،حتی آخر و اول خط!
            تغذیه مکس 5ولت بود و تغذیه میکرو 3.3 و بدون مشکل کار میکرد،فقط این نکته که موقع ارسال و دریافت پایه های 2و3 یک یا صفر بشن رو بررسی کنید با بقیه مدار های تداخل نداشته باشه و دو تا مدار همزمان رو خط چیزی نفرستن،بعبارتی فقط در هر لحظه یک مستر وجود داشته باشه
            نکته دیگه این که من با سیم معمولی یک متر هم جواب نمیگرفتم! و کلا رندوم بود،سیم زوج تابیده فقط
            انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
            فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده

120 اهم هم هرجا میذاشتم شبکه از کار میوفتاد،حتی آخر و اول خط!

سلام
              اتفاقا باید 120 اهم بذارید ابتدا و انتهای خط.چظور میگید که از شبکه از کارمی افتاد ؟
              یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

این مقاومت 120 اهم رو خود دیتاشیت گفته
                از چیزاییه که حتما مقدارش هم باید همین باشه ( دقیقا ذکر شده )
                اشکال کار از ریز کاریاییست که در نظر نمیگیرید
                وگرنه این شماتیک استاندارد و تست شده هست
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نه چینی نبود سوئدی بودش
                  اگه اشتباه نکنم مقاومتش قهوه ای توسی قهوه ای طلایی یود ، با اهم متر اندازه زدم

این مدار سرخط

این مدار وسطی ها

این هم مدار آخر خط

آی سی هم adm3485 هستش و تو دیتا شیت ته خط رو پول اپ و پول دان نکرده
                  بعد این ای سی چینی داره 2800 که من خریدم و ارجینالش 11000 تومنه که تست نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                    نه چینی نبود سوئدی بودش
                    اگه اشتباه نکنم مقاومتش قهوه ای توسی قهوه ای طلایی یود ، با اهم متر اندازه زدم

این مدار سرخط
                    این مدار وسطی ها
                    این هم مدار آخر خط
                    آی سی هم adm3485 هستش و تو دیتا شیت ته خط رو پول اپ و پول دان نکرده
                    بعد این ای سی چینی داره 2800 که من خریدم و ارجینالش 11000 تومنه که تست نکردم
                    اگر میخوای درست راهنماییت کنم
                    یه بار دیگه دقیق بگو ببینم :
                    1 - اول خط IC مبدل TTL به RS485 اولا مدل دقیقش چییه و این که تغذیش چنده و اگر به میکرو وصله مقدار High و Low چند هستند
                    2 - سوال بالا رو برای مدارات واسط هم جواب بده
                    3 - سوال اولو برای آخر خط هم جواب بده

اگر دیتاشیت رو درست گرفته و خونده باشی ADM3483_3485_3488_3490_3491.pdf
                    صفحه 15 عکس 32 : Figure 32. ADM3483/ADM3485 Typical Half-Duplex RS-485 Network

R1 , R2 دقیقا میگی اگر پول پ و پول دان نیستن پس چی هستن؟!!!
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

بخدا از کار میوفتاد!
                      منم طبق اون PCB زده بودم،و کلی الاف اون بودم و مقاموتو برداشتم درست شد
                      انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                      فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

دیدگاه

180 اهم برای pull-up وpull-down منطقی نیست!
                        خط را با مشکل مواجه می کنه :NO:

نوشته اصلی توسط gbg
                        > 120+180+180=480 اهم را بین vcc , gnd گذاشتی ، سوخته
                        pull-up وpull-down را حداقل 4.7 کیلو باید بذاری و فقط طرفین خط

موفق باشید
                        امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                          ...120 اهم هم هرجا میذاشتم شبکه از کار میوفتاد،حتی آخر و اول خط!
                          مهندس ، Rt برای ایجاد تفاضل توی RS485 مهمه
                          مشکل جای دیگه ای بوده :NO:
                          امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

اگر میخوای درست راهنماییت کنم
                            یه بار دیگه دقیق بگو ببینم :
                            1 - اول خط IC مبدل TTL به RS485 اولا مدل دقیقش چییه و این که تغذیش چنده و اگر به میکرو وصله مقدار High و Low چند هستند
                            2 - سوال بالا رو برای مدارات واسط هم جواب بده
                            3 - سوال اولو برای آخر خط هم جواب بده

اگر دیتاشیت رو درست گرفته و خونده باشی ADM3483_3485_3488_3490_3491.pdf
                            صفحه 15 عکس 32 : Figure 32. ADM3483/ADM3485 Typical Half-Duplex RS-485 Network

R1 , R2 دقیقا میگی اگر پول پ و پول دان نیستن پس چی هستن؟!!!
                            1- adm485 تغدیش 5 ولت هست و به میکرو وصل نیست
                            2- adm3485 تغدیه 3.3 ولت به میکرو وصله مقدار 3.2 و 0
                            3- adm3485 تغدیه 3.3 ولت به میکرو وصله مقدار 3.2 و 0

ببین برای آخری پول پ و پول دان نذاشته و فقط 120 اهم رو گذاشته و در مورد مقدار مقاومت ها هم حرفی نزده
                            اسم فایل ADM3483_3485_3488_3490_3491.pdf و همون صفحه که فرمودی

من برداشتم برد سر خط رو عوص کردم و adm3485 گذاشتم و تغذیش رو هم 3.3 کردم ولی هنوز برد نیموده که تست کنم

روب آی سی نوشته
                            adm348
                            5EARZ
                            همین سه خط ،
                            کنارش هم یه لوگو داره یه مربع راه راه که توش یه مثلثه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
                              مهندس ، Rt برای ایجاد تفاضل توی RS485 مهمه
                              مشکل جای دیگه ای بوده :NO:
                              دقیقا،طبق دیتا شیت و این شکل بستم

واسه خودمم عجیب بود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل با rs485

نوشته اصلی توسط gbg
                                1- adm485 تغدیش 5 ولت هست و به میکرو وصل نیست
                                2- adm3485 تغدیه 3.3 ولت به میکرو وصله مقدار 3.2 و 0
                                3- adm3485 تغدیه 3.3 ولت به میکرو وصله مقدار 3.2 و 0

ببین برای آخری پول پ و پول دان نذاشته و فقط 120 اهم رو گذاشته و در مورد مقدار مقاومت ها هم حرفی نزده
                                اسم فایل ADM3483_3485_3488_3490_3491.pdf و همون صفحه که فرمودی

من برداشتم برد سر خط رو عوص کردم و adm3485 گذاشتم و تغذیش رو هم 3.3 کردم ولی هنوز برد نیموده که تست کنم

روب آی سی نوشته
                                adm348
                                5EARZ
                                همین سه خط ،
                                کنارش هم یه لوگو داره یه مربع راه راه که توش یه مثلثه
                                ببین مقاومت پول پ و پول دان روی خط اگر طولش زیاد باشه بهتره دو طرف بذاری ولی یک طرف هم بذاری مشکلی نداره
                                Rt هم باید 120 اهم باشه

اگه مطالعه کرده باشی RS-485 لایه فیزیکی انتقال اطلاعاته که اینطوری کار میکنه :

و داستان این 120 اهم هم اینطوریه که اگر سیم زوج تابیده داشته باشی و تعدادی کلاینت روی خط باشه مدار به این صورت در میاد و برای این که امپدانس خط متعادل بشه میذارن

چرا به هم تابیده هم توی این تصویر مشخصه دقیقا :

میدان تولید شده توی همون حلقه میمونه و خنثی میشه

خب ببین ما فعلا کار به طرف منطقی برد شما نداریم که به میکرو وصله یا هرچی ( فقط دقت کن اگر 0-5 میدی تغذیه هم 5 باشه و اگر 0-3.3 میدی تغذیه و نوع IC برای 3.3 باشه ) که به این دقت کردی
                                ولی طرفی که خط انتقال هست بین 0 تا Vcc تغییر ولتاژ میده ولی به صورت دیفرانسیلی

حالا وقتی یکی رو 0-5 بذاری یکی 0-3.3 نمیدونم ولی ممکنه مشکل پیش بیاد ( البته به نظرم نباید اشکالی هم داشته باشه )

خب میریم سراغ این 2تا مقاومت پول پ و پول دان که داستان داری سرش :
                                ببین وجود این 2تا مقاومت باعث میشه اگر مستر از کار بیفته خط فلوت نشده و به اصطلاح ( Fail-Safe ) برای خط تعریف میشه
                                این متن رو بخون :

Fail-safe

For RS-485 receiver inputs between --200 mV and +200 mV, the output is undefined. That is, if the differential voltage on the RS-485 side of a half-duplex configuration is 0 V and no master transceiver is driving the line (or a connection has come loose), then a logic "high" output is as probable as logic "low." To ensure a defined output under these conditions, most of today's RS-485 transceivers require fail-safe bias resistors: a pullup resistor on one line (A) and a pulldown on the other line (B) as shown in Figure 1. Historically, the fail-safe bias resistors on most schematics were labeled 560-ohm, but to reduce power loss (when terminating one end only) this value can be increased to approximately 1.1k-ohm. Some designers terminate both ends with resistor values between 1.1k-ohm and 2.2k-ohm. The tradeoff is noise immunity vs. current draw.

دیگه کمتریم مقدار ممکن 560 اهمه که جریان زیادی رو هم تلف میکنه ولی نویز خط کم میشه خط آخر نوشته باید یه تردآف بین تلفات و جریان مصرفی ایجاد کنی
                                ولی 180 خدایی خیلی کمه و علت سوختن هم ممکنه همین باشه ( جریان زیاد میکشیه )

دیگه فکر نمیکنم سوالی اشکالی یا بحثی روی RS-485 مونده باشه
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X