اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب با ATM16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب با ATM16

سلام. وقت همگی بخیر. راستش چندی پیش یکی از دوستان همین سایت محبت کردند و برنامه یک تایمر مخصوص رو برای این حقیر نوشتند. این تایمر با ATMEGA16 و کریستال ساعت کار میکنه. حالا مشکل اینجاست که من این مدار رو روی برد برد بستم و به خوبی کار میکنه ولی وقتی روی برد سوراخدار میبندم مدار به جای مثلاً 1 دقیقه حدود 10 تا 15 ثانیه تایم میگیره. چندین بار مدار رو باز کردم دوباره مونتاژ کردم نشد. تغذیه های مختلف رو تست کردم نشد. از پاور کامپیوتر استفاده کردم نشد. سوکت رو حذف کردم نشد. کریستال رو 4 بار عوض کردم نشد. مدار رو کلاً رو هوا(بدون برد و فضایی) بستم نشد. کریستال رو روی خود آی سی لحیم کردم باز هم نشد. ولی تا آی سی رو میزارم روی برد برد قشنگ کار میکنه. چندین بار مدار رو مو به مو چک کردم تا جایی اشتباه نکرده باشم ولی همه چیز درسته یعنی مدار انقدر ساده است که ...
    خلاصه دیگه هنگیدم. چه کار کنم؟؟؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

پاسخ : مشکل عجیب با ATM16

سلام دوست عزیز

این تایمر با ATMEGA16 و کریستال ساعت کار میکنه
    چنین مشکلی بیشتر مربوط به کریستال یا منبع کلاک میکرو هست .
    چیزی که من متوجه شدم شما از کریستال 32.768کیلوهرتز استفاده کردید و احتمالا هنگام پروگرام منبع کلاک را اسیلاتور داخلی تنظیم کردید که مقدارش 1مگاهرتز هست به همین دلیل سیکل های پردازش سریع طی میشوند

ولی اگه همون میکرو درست کار میکنه (روی برد برد) شاید مشکل مربوط به کریستال میکرو هست
    به یک نکته توجه داشته باش که کریستالهای 32.768 به راحتی میسوزند(ساختار کریسالی آن میشکنه :agree: ) ، هنگام لحیم کاری فوق العاده مواظب باشید و بسیار سریع لحیم کنید (با هویه 40 وات به پایین)
    من خودم بارها با همین کریستالها به مشکل برخوردم :biggrin:

موفق باشید
    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

آخه مشکل اینجاست که من همون آی سی رو با همون کریستا روی برد برد بستم کار میکنه
      حتی برای اطمینان بیشتر کریستال رو مستقیم به پایه های خود آی سی لحبم کردم. بازهم روی برد برد جواب میده و جای دیگه نه
      نمیدونم قاطی کردم از دستش

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

می تونید یه عکس موقعی که روی برد سوراخدار هستش و یکی هم موقعی که روی بردبورد هست اینجا بذارید؟
        اگه می خواید بذارید ببینیم جریان چیه؟
        اگه هم دوست داشتین من براتون توی سایت AVRFreaks میذارم تا ببینیم بقیه چی میگن!

دیدگاه

باشه حتماً در اولین فرصت عکس میگیرم

دیدگاه

پس چی شد ؟ جواب گرفتید :question:
            الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

نه. فقط فرصت نکردم عکس بگیرم. البته با عکس چیزی حل نمیشه. چی رو میخواهید متوجه بشید. مثلاً درست بستن مدار رو؟؟ شما فرض کن یه led یه میکرو یه کریستال. این دیگه عکس میخواد؟؟ چون دقیقاً همین 3 تا قطعه است. ولی در اولین فرصت میگیرم.

دیدگاه

سلام
                احتمالا وقتی مدار رو برد بورد میبندی به علت وجود حالت خازنی که بین اتصالات برد بورد ایجاد میشه مدار درست کار میکنه البته این نظر منه شاید درست نباشه ولی برای یه امتحان که شاید مشکلت حله بشه پایه های متصل به کریستال رو به یه خازن 30 پیکو به گراند وصلش کن شاید مشکلت حل بشه
                MEHRENIA1366@GMAIL.COM
                مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
                  سلام
                  احتمالا وقتی مدار رو برد بورد میبندی به علت وجود حالت خازنی که بین اتصالات برد بورد ایجاد میشه مدار درست کار میکنه البته این نظر منه شاید درست نباشه ولی برای یه امتحان که شاید مشکلت حله بشه پایه های متصل به کریستال رو به یه خازن 30 پیکو به گراند وصلش کن شاید مشکلت حل بشه
                  همچنین با خازن 18 پیکو فاراد هم تست کنید
                  هر چند که توی دیتاشیت صفحه 29 گفته اصلا خازن نزارید
                  الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X