اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EEPROM متصل به FT232BM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : EEPROM متصل به FT232BM

سلام
    آقا فیبر هارو گرفتم 9 تا دونه شد 11000 تومان با چاپ سبز
    این مدار رو بستم خود FT232 جواب میده اما اون برنامه پرگرمش نمی کنه.اصلا Device قابل برنامه ریزی رو نمی شناسه.
    آقای منصوری که این کارو کرده بودن یه نظری بدن.
    اینم اون طرح فیبر تو پرتل:

http://www.4shared.com/file/34140065...FT232BMe.html?

اینم شماره تلفن یاسکا مدار: 66710775
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

جناب روباه،
      برای اینکه با اون نرم افزار کار کنید لازم است که درایور D2XX رو از توی سایت FTDI استفاده کنید؟ چون معمولا برای کار با USB همه از درایور VCP یا همون com پورت مجازی استفاده میکنن! بهتره این درایور رو یه ویندوز دیگه یا یه سیستم دیگه نسب کنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avinar
        جناب روباه،
        برای اینکه با اون نرم افزار کار کنید لازم است که درایور D2XX رو از توی سایت FTDI استفاده کنید؟ چون معمولا برای کار با USB همه از درایور VCP یا همون com پورت مجازی استفاده میکنن! بهتره این درایور رو یه ویندوز دیگه یا یه سیستم دیگه نسب کنید!
        سلام
        تایید میشه .
        ولی چرا یک ویندوز دیگه ؟ وقتی دستگاه را وصل کردید از device manager درایورش را پاک کنید و درایور جدید را نصب کنید .
        موفق باشید .
        If everything seems under control, you're just not going fast enough
        Mario Andretti

دیدگاه

جناب منصوری:
          چون معمولا دوستان از USB ، حالا چه به برای Programmer یا برای تبدیل USB به RS-232 استفاده میکنن که در نتیجه به همون VCP احتیاج دارن در حالیکه معمولا این در مورد درایور D2XX صادق نیست!

دیدگاه

جناب روباه:
            برای تنبل هائی مثل بنده، قرار دادن فایل sch ، Protel خیلی ثواب داره!

دیدگاه

سلام :

دوست عزیز بهتر نبود توی DXP طراحی میکردید ؟
              99SE به تاریخ پیوسته !

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                ممنون از همه
                من با DXP کار میکنم اما 2 3 روزیه بازش که میکنم Error میده و برای دوباره نصب کردنش وقت نداشتم.
                چشم از این به بعد
                این D2XX و VCP که هیچ فرقی با هم ندارن
                خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

جناب روباه:
                  خیلی با هم فرق دارن! به هر حال شما برای پروگرم کردن EPROM از D2XX استفاده کنین!

دیدگاه

من با FTCleaner درایور گذشته رو Uninsall کردم و D2xx رو نصب کردم اما باز هم نمیشناسه.
                    از نصب و درست بودن قطعات اطمینان 100% دارم.اییپرامی هم که باهاش کار میکنم 93C46 هست.
                    به هیچ و جه Device قابل برنامه ریزی رو نمیشناسه

دیدگاه

قلق خاصی یا راه خاصی برای این کار نیست؟
                      چون من هر کاری کردم جواب نمیده.مگه اینکه فرم پایه های اییپرام اشتباه باشه.
                      Blank device رو میشناسه اما Programmed device رو نمیشناسه

دیدگاه

من از روی pcb که شما طراحی کردید یه برد آزمایشی میزنم ببینم اشکال کار از کجاست!

دیدگاه

تا الان هیچ کس این کارو انجام نداده.
                          آقای منصوری که انجام دادین آیا قلق خاصی یا تغییر در پینهای FT232BM وجود داره یا نه؟
                          من هر طور که میشد این رو تست کردم اما جواب نمیده.
                          ممکن FT232BM اییپرام 93c46 رو Suport نکنه یعنی 2 تا مدل دیگه رو Suport کنه مثل 93C56 و 93c66 ؟
                          این کار باید انجام بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روباه
                            تا الان هیچ کس این کارو انجام نداده.
                            آقای منصوری که انجام دادین آیا قلق خاصی یا تغییر در پینهای FT232BM وجود داره یا نه؟
                            من هر طور که میشد این رو تست کردم اما جواب نمیده.
                            ممکن FT232BM اییپرام 93c46 رو Suport نکنه یعنی 2 تا مدل دیگه رو Suport کنه مثل 93C56 و 93c66 ؟
                            این کار باید انجام بشه
                            سلام
                            من با FT245RL که ایتوپرام داخلی داره این کارو کردم . مشکلی نبود . والا چه عرض کنم ؟ به نظر مدار شما کاملا صحیح است و مانند سایر مدارات موجود . کاملا استاندارد و مطابق دیتا شیت .
                            راستی ممکنه ایتوپرام شما خراب باشه .
                            یک فروند FT245BM لحیم شده روی تبدیل DIP با مخلفات داخل کشوی میزم پیدا کردم . روی بردبورد تست میکنم خبرشو میدم .
                            موفق باشید .
                            If everything seems under control, you're just not going fast enough
                            Mario Andretti

دیدگاه

سلام رضا جان
                              من امروز با یک 93c46 دیگه تعویض کردم بازم جواب نداد.
                              مطمئنم که مدار و قطعات مشکلی ندارن حتی نمونه هایی که تو اینترنت بود دقیقا به همین شکل ارتباط داده بود اما به هیچ وجه نمیشناسه.
                              مثلا این:http://www.astronik.de/pdf/usb-interface.pdf
                              من این کارو حتما باید انجام بدم

دیدگاه

پایه های 93C46 که نمی تونه متفاوت باشه؟
                                من نوع معمولی SMD رو گرفتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X