اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاسخ : چرا lcd قاطی میکند و بررسی خوبترین زبان برنامه نویسی برای avr از صفحه 2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا lcd قاطی میکند و بررسی خوبترین زبان برنامه نویسی برای avr از صفحه2؟

ورژن 2.0.5 دارم،دلت آب
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

پاسخ : چرا lcd بعضی اوقات قاطی میکند؟

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
      ورژن 2.0.5 دارم،دلت آب
      2.0.7.3 هم دارم ولی از 1.11.9.5 استفاده می کنم چون با موارد اخلاقیش آشنایم
      هر ورژنی قلق خاص خودشو داره واسه همین میگم برو کدویژن :biggrin:
      مردم شهری که همه در آن می لنگند/ به کسی که راه راست میرود می خندند

دیدگاه

اصلا من ورژن 50.50.50.50 رو دارم. :biggrin:.دلت آب تر. :nerd:
        حالا ما بسکام رو تموم کنیم بعد میرم کودویژن.
        البته میخام دنبال یه برنامه نویسی باشم که واسه مهاجرت به arm دیگه زیاد سرو کله نزنم.
        که اسمبلی فک کنم برای همه میکروکنترلر ها مناسب هست. :read:
        حالا ببینم چی میشه.
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

وقتی ال سی دی در حال نمایش اطلاعات قبلی است، نباید اطلاعات جدیدی را به آن ارسال کرد. در این صورت قاطی می کند
          برای تشخیص اینکه آیا ال سی دی مشغول است یا خیر باید پایه ی RW را به میکرو وصل نمود. میکرو با یک کردن این پایه و صفر کردن پایه ی rs و یک کردن پایه ی E پایه ی D7 ال سی دی را چک می کند. اگر این پایه یک باشد، یعنی ال سی دی مشغول است.

در برنامه ی بسکام چون این پایه وصل نمی شود، مشغول بودن ال سی دی چک نمی شود پس ما هرگز نباید کمتر از 2 میلی ثانیه اطلاعات را به ال سی دی وارد کنیم. اگر این کار را انجام ندهیم (زمان کمتر ارسال شود) باعث قاطی کردن می شود
          { خلاف قوانین - پاک شد }
          برد آموزشی ARM: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91977
          آموزش DSP: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91940
          آموزش Allegro: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79877

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370

البته میخام دنبال یه برنامه نویسی باشم که واسه مهاجرت به arm دیگه زیاد سرو کله نزنم.
            که اسمبلی فک کنم برای همه میکروکنترلر ها مناسب هست. :read:
            حالا ببینم چی میشه.
            دقیقا بدترین انتخاب اسمبلی هست.چون هر میکرویی دستورات اسمبلی خاص خودش را داره.
            اگر دنبال زبانی هستی که همه جا استفاده کنی c بهترینه.
            که البته کامپایلرهای مختلف c قلق های خاص خودشون را دارند.به نظر من IAR بهترین انتخاب کامپایلر می تونه باشه چون تقریبا برای هر خانواده ای یک نسخه IAR وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نجفیان
              دقیقا بدترین انتخاب اسمبلی هست.چون هر میکرویی دستورات اسمبلی خاص خودش را داره.
              اگر دنبال زبانی هستی که همه جا استفاده کنی c بهترینه.
              که البته کامپایلرهای مختلف c قلق های خاص خودشون را دارند.به نظر من IAR بهترین انتخاب کامپایلر می تونه باشه چون تقریبا برای هر خانواده ای یک نسخه IAR وجود داره.
              بهترین زبان اتفاقا اسمبلی هستش. درسته که هر پردازشگری دستورات مربوط به خودش داره ولی وقتی شما با اسمبلی قشنگ یاد میگیری که چطوری باید ال سی دی مثلا راه بندازی دیگه فرق نمیکنه پردازشگرت چیه. کافیه بدونی چطوری و با چه دستوری فلان پایه یک میشه مثلا. زبان هایی مثل سی یا بیسیک فقط به درد آموزش میخوره و هیچوقت ازشون نمیشه استفاده های صنعتی کردش. به نظر من که بچه بازین اون زبونا. من خودم 2 سال سی کار کردم و 3 ماهه رفتم اسمبلیواسمبلی واقعا معرکه هستش. چون دستت بازه. هر کاریکه دوست داشته باشی میتونی انجام بدی. میفهمی داری چیکار میکنی دقیقا. خط به خط برنامت میتونی چک کنی در صورتی که سی اصلا اینجوری نیستش.
              طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                بهترین زبان اتفاقا اسمبلی هستش. درسته که هر پردازشگری دستورات مربوط به خودش داره ولی وقتی شما با اسمبلی قشنگ یاد میگیری که چطوری باید ال سی دی مثلا راه بندازی دیگه فرق نمیکنه پردازشگرت چیه. کافیه بدونی چطوری و با چه دستوری فلان پایه یک میشه مثلا. زبان هایی مثل سی یا بیسیک فقط به درد آموزش میخوره و هیچوقت ازشون نمیشه استفاده های صنعتی کردش. به نظر من که بچه بازین اون زبونا. من خودم 2 سال سی کار کردم و 3 ماهه رفتم اسمبلیواسمبلی واقعا معرکه هستش. چون دستت بازه. هر کاریکه دوست داشته باشی میتونی انجام بدی. میفهمی داری چیکار میکنی دقیقا. خط به خط برنامت میتونی چک کنی در صورتی که سی اصلا اینجوری نیستش.
                در مورد برنامه های ساده و معمولی حق با شماست
                اما مثلا برنامه ای رو در نظر بگیرید که بیش از 1000 خط داشته باشه (البته نه کدهای تکراری)
                برای چنین برنامه ای در C حداقل دو سه هفته وقت میبره . برای اسمبلی اون با فرض تسلط کامل به اسمبلی چه قدر وقت می خوایید؟
                حالا یه روزی بخواید یه تغییر کوچولو تو برنامه بدید چه قدر وقت میخواید؟
                [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelavr110
                  در مورد برنامه های ساده و معمولی حق با شماست
                  اما مثلا برنامه ای رو در نظر بگیرید که بیش از 1000 خط داشته باشه (البته نه کدهای تکراری)
                  برای چنین برنامه ای در C حداقل دو سه هفته وقت میبره . برای اسمبلی اون با فرض تسلط کامل به اسمبلی چه قدر وقت می خوایید؟
                  حالا یه روزی بخواید یه تغییر کوچولو تو برنامه بدید چه قدر وقت میخواید؟
                  خوب هر برنامه تشکیل میشه از زیر برنامه های کوچیکتر. یعنی شما وقتی واس ال سی دی یه کتابخونه درست کنید واس آی سی های مختلفم توی برنامه های مختلفتون یه کتابخونه درست کنید بعد از چند وقت خیلی راحت و بی دردسر میتونید برنامه بنویسید. من که خودم یه برنامر به سی میخاستم بنویسم و اگر قشنگ فوت و فن کار دستم بود که باید چه کارایی انجام بدم 3روز تا 1 هفته بیشتر طول نمیکشید ولی توی همون برنامه ها یه مشکلایی به وجود میومد که 2 ماهم وقت میزاشتم مشکلم حل نمیشد. توی مورد آخر فهمیدم کتابخونه آی سیم مشکل داره و هرکار که کردم نشد کتابخونش درست کنم. چون زبان سی انعطاف پذیری نداره اصلا و هرچی که از قبل توش تعیین شده باشه قابل اجرا هستش. توی زبان اسمبلی من خودم یه برنامه نوشتم که با 3 تا کتابخونش و 1475 خط برنامه که حالا چند خطش هم توضیحاتشه تقریبا 6 هفته طول کشیدش که 3 هفتش برای درست کردن کتابخونه هام زمان گذاشتم. ولی در عوض الان از صحت برنامم 95 درصد اطمینان دارم و هر جایی که به مشکل بخورم خیلی راحت میتونم حلش کنم. در ضمن حجم کد تولیدی توی اسمبلی 1/3 زبان سی هستش دقیقا. که این توی پروژه هایی که قابلیت تجاری شدن دارن فوق العاده کمک میکنه
                  طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                    من خودم اولین زبانی که یاد گرفتم اسمبلی بود اون هم خودآموز! اولین پروژه ای هم که با اسمبلی نوشتم و ساختم ساعت و تقویم دیجیتال همراه با آلارم و دفترچه یادداشت بود با 8051 تو اون مدار غیر از lcd از 24c64 هم استفاده کرده بودم همین 24c64 کلی وقتم را گرفت تا قلقش دستم بیاد . هر تغییری تو برنامه می دادم میکرو را از سوکت جدا می کردم پروگرم می کردم بعد دوباره تو مدار می ذاشتم. چون اون موقع حتی اسم پروتئوس هم نشنیده بودم. بگذریم. اسمبلی چون ریزه کاری زیاد داره برای دست یافتن به یک دید برنامه نویسی برای میکرو میتونه مفید باشه مگر نه با دستورات c هم می شود lcd یا هر قطعه دیگر را از صفر درایو کرد. معمولا برنامه نویسان از اسمبلی به عنوان یک زبان کمکی (نه اصلی) برای قسمت های بحرانی برنامه استفاده می کنند که در اکثر پروژه های میکرو نیازی به درگیر شدن با اسمبلی نیست.

دیدگاه

اینکه با اسمبلی میشه برنامه و کتابخونه های کاملی نوشت رو همه قبول داریم ولی یه بحث اینجا هست و اون مدت زمان طراحی پروژه هست این زمان مسلما محدود هست و گاها خیلی کم پس یعنی وقت بازی کردن با برنامه نیست و هدف طراحی یه پروژه کامل با حداقل زمان هست فکر کنم خودتون هم قبول داشته باشید که هر چه قدر که تو نوشتن اسمبلی مهارت داشته باشید نسبت به سی زمان بیشتر و خیلی بیشتری میگیره زبان سی رو برای همین گذاشتن که کارها سریعتر انجام بشه شما جوری صحبت میکنید که انگار تا آخر عمرتون وقت دارید!
                      [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

سلام دوستان بهتر نبود یه تایپیک جدید باز میکردین ؟
                        بابا مشکل دوستمون درمورد قاطی کردن lcd هستش ، نه بهترین زبان برای برنامه نویسی !
                        خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelavr110
                          اینکه با اسمبلی میشه برنامه و کتابخونه های کاملی نوشت رو همه قبول داریم ولی یه بحث اینجا هست و اون مدت زمان طراحی پروژه هست این زمان مسلما محدود هست و گاها خیلی کم پس یعنی وقت بازی کردن با برنامه نیست و هدف طراحی یه پروژه کامل با حداقل زمان هست فکر کنم خودتون هم قبول داشته باشید که هر چه قدر که تو نوشتن اسمبلی مهارت داشته باشید نسبت به سی زمان بیشتر و خیلی بیشتری میگیره زبان سی رو برای همین گذاشتن که کارها سریعتر انجام بشه شما جوری صحبت میکنید که انگار تا آخر عمرتون وقت دارید!
                          من نمیگم تا آخر عمر زمان داریم عزیز. میگم کیفیت فدای زمان بشه بهتره. خیلی از برنامه ها هستن که اگر با سی بنویسید در آینده به یه مشکلای عجیب غریبی میخورید که فکرشم نمیکردین
                          طب اسلامی

دیدگاه

من هم با سی نوشتم هم با اسمبلی

اسمبلی رو شما مثل شنا کردن در آب تصور کن و سی رو مثل سفر با کشتی

شما اگه بخواید تو یه استخر از اینور به اون ور برید با کشتی میرید یا شنا میکنید؟

حالا اگه بخوایید طول یک دریا رو برید چی آیا میتونید با شنا به اونور برسید؟

درضمن پروسسورها ،میکروپروسسورها و میکروکنترلر های مختلف درصورتی که ISA (Instruction Set Architecture) متفاوتی داشته باشند زبان اسمبلیشون باهم متفاوته

میگن درسای دانشگاه فایده نداره ولی حداقل خیلی خوبه که شما وقتی تو یک زمینه فعالیت میکنی به مسائل بیس و اصلی کار مسلط باشی( مراجعه شود به مرجع های مختلف معماری کامپیوتر از جمله موریس مانو و پترسون هننسی و ویلیام استالینگ)

در ضمن این بحثی که شما تو سال 2013 راه انداختین ، با اختراع اولین کامپیوتر ها و سختی برنامه نویسی روی اونها بوجود اومد که منجر به بوجود اومدن زبان های برنامه نویسی مختلف شد . شرط میبندم اگه برید یکم تحقیق کنید برمیگردید و به گفتگوتون و مقایسه سی و اسمبلی میخندین
                            راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
                            کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
                            نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
                            انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RubeuS
                              من هم با سی نوشتم هم با اسمبلی

اسمبلی رو شما مثل شنا کردن در آب تصور کن و سی رو مثل سفر با کشتی

شما اگه بخواید تو یه استخر از اینور به اون ور برید با کشتی میرید یا شنا میکنید؟

حالا اگه بخوایید طول یک دریا رو برید چی آیا میتونید با شنا به اونور برسید؟

درضمن پروسسورها ،میکروپروسسورها و میکروکنترلر های مختلف درصورتی که ISA (Instruction Set Architecture) متفاوتی داشته باشند زبان اسمبلیشون باهم متفاوته

میگن درسای دانشگاه فایده نداره ولی حداقل خیلی خوبه که شما وقتی تو یک زمینه فعالیت میکنی به مسائل بیس و اصلی کار مسلط باشی( مراجعه شود به مرجع های مختلف معماری کامپیوتر از جمله موریس مانو و پترسون هننسی و ویلیام استالینگ)

در ضمن این بحثی که شما تو سال 2013 راه انداختین ، با اختراع اولین کامپیوتر ها و سختی برنامه نویسی روی اونها بوجود اومد که منجر به بوجود اومدن زبان های برنامه نویسی مختلف شد . شرط میبندم اگه برید یکم تحقیق کنید برمیگردید و به گفتگوتون و مقایسه سی و اسمبلی میخندین
                              والا این مثال شما تقریبا مثل مقایسه فیل و فنجونه. این کجاهو اون کجا!!!!! بهتره بگیم یه کشتی داریم که سیستم فرمانش به صورت الکترونیکی هست و یه کشتی داریم که سیستم فرمانش مکانیکی هستش. حالا کافیه وسط دریا واس یکیشون یه مشکلی پیش بیاد. تشخیص کدومشون راحت تره؟؟ در ضمن این بحث ما در مورد میکرو کنترلر ها هستش نه کامپیوترها . من در مورد کامپیوتر نظری نمیدم هرچند که میدونم یه هکر حرفه ای باید به زبان ماشینش مسلط باشه و با زبان دیگه ای اصلا نمیتونه هک کنه. مگر اینکه با یه برنامه خاص این مار کنه که پایه اون هم زبان ماشین هستش. بحث ما در مورد میکرو هست که اگر فقط جنبه حجم برنامش در نظر بگیریم در کاربردهای صنعتی مجبوریم از زبان ماشینش استفاده کنیم.
                              طب اسلامی

دیدگاه

oo: خوب میکروکنترلر یه کامپیوتره . به نظر شما کامپیوتر چیه؟؟ مثالتون توجیه علمی نمیکنه . وقتی میگم برید معماری کامپیوتر بخونید فکر نکنید این یه کتابه که در رابطه با pc صحبت میکنه. خواهش میکنم برید بخونید(در رابطه با پیاده سازی سخت افزاری پردازنده ها و میکرو کنترلر های مختلف بحث میشه که یکیش همین avr هست). در رابطه با هک هم که اصلا ربطی نداشت(هک چی؟میخواید پردازنده رو هک کنید؟چه ربطی داره. هک توی لایه های بالاتر نرم افزاری مطرح میشه که بیشتر مربوط به مباحث سیستم عامل و کاربردها(applications) میشه و اگه هک سطح پایین منظورتونه اونم مربوط به هک شبکه و دزدی اطلاعات روی سویچها و روترهای شبکه در لایه ی فیزیکال و دیتا لینک است که اصلا مربوط به اینجا نمیشه) .

شما اگه میخوای صنعتی کار کنی و همه چیز دسته خودت باشه باید این مراحل را انجام بدی:
                                1- پروژه را تجزیه تحلیل کنی
                                2- بهترین دیوایس ها اعم از آیسی ها و ماژول ها را که در پروژه نیاز است شناسایی و دیتاشیت مربوط به آنها رو با دقت مطالعه کنی و مو به مو در بیاری چی به چیه
                                3- یک کامپایلر مناسب و در کل یک IDE مناسب انتخاب کنی که هم بهش بتونی اعتماد کنی هم باش راحت باشی.
                                4- حالا باید برای تک تک دیوایس ها یه درایور و لایبرری خودت درست کنی که شامل کانفیگ و روالهای مناسب برای راه اندازی و استفاده از دیوایس باشه(باید از شیوه های لایه بندی نرم افزاری استفاده بشه که در صورت بروز هرگونه اشکال با تغییر یکجا کل برنامه درست بشه)
                                5- از درایورهای نوشته شده توسط خودت به بهترین نحو در انجام پروژه و برنامه اصلی استفاده کنی.

اینها یکسری اصول است که توی پروژه های ساده میشه از لایبرری هایی که توسط دیگران نوشته شده استفاده کنید.(به شرطی که ورودی و خروجی کلیه ی روال های داخل اون لایبرری ها رو به خوبی بشناسید)

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
                                کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
                                نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
                                انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X