اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار یابنده اتوماتیک شماره پورت COM متصل به PC از میکرو و USB تبدیلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نرم افزار یابنده اتوماتیک شماره پورت COM متصل به PC از میکرو و USB تبدیلی

سلام به همه
    اینم نرم افزار یابنده شماره پورت COM متصل به PC از میکرو و USB تبدیلی مثل FT232
    این نرم افزار کلمه "salam" رو برای میکرو میفرسته و میکرو وقتی این کلمه رو دریافت کرد,کلمه "hamid" رو باید بفرسته.
    یک نمونه برنامه از Codevision هم براتون گذاشتم.

http://www.4shared.com/file/33328627...Detector.html?

امید وارم راضی باشید.
    من این برنامه خودم نوشتم و تست کردم و کاملا مطمئن ولی بازهم اگه نقایصی دیدید به من خبر بدید
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

پاسخ : نرم افزار یابنده اتوماتیک شماره پورت COM متصل به PC از میکرو و USB تبدیلی

روباه جان سلام...
    اول از بابت راهنمائی هات ممنونم ...درضمن من این برنامه ای که نوشتی گرفتم اما وقتی کامند رو میزنم error مینویسه.بنظرت ایراد کار از کجاست.
    همه چیز را همگان دانند وهمگان هنوز به دنیا نیامده اند.(بزرگمهر حکیم)

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار یابنده اتوماتیک شماره پورت COM متصل به PC از میکرو و USB تبدیلی

مسلمه Error میده.
      اون برنامه که مال codevision هست رو باید به اول برنامت تو میکرو اضافه کنی و بعد پورت رو به PC وصل کنی و بعد اطلاعات رو وارد کنی تا کار کنه.
      این برنامه که برای میکرو گذاشتم فریمش بصورت زیر:
      1 stop bit
      no parity bit
      8 data bit
      baud rate 9600
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

کسی در مورد این برنامه نظر خاصی نداشت؟
        ok?

دیدگاه

با سلام

آقا من پروگرمر قدیمی داشتم که به پورت LPT وصل میشه

حالا که پروگرمر usp خراب شده میخواستم اونو به لپتابم وصل کنم
          یه تبدیل usb به lpt خریدم ولی بسکام و کدویژن و ... پروگرامر رو نمیشناسن
          میخواستم بدونم باید چه کار کنم؟؟؟

باید همون stk200/300 معرفیش کنم یا stk500

شماره com لبتاپ رو از کجا تشخیص بدم.
          از بی پروگرمری تو این قربت دارم میمیرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X