اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد dtfm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد dtfm

با سلام
    من می خوام با بسکام یک مدار برای کنترل وسایل با avr بسازم. مدار های زیادی دیدم اما توضیحاتشون فقط برای کد ویژن بود. کسی هست راهنمایی کنه؟
    (با mt8870)

پاسخ : کمک در مورد dtfm

نوشته اصلی توسط shahab.f.c
    با سلام
    من می خوام با بسکام یک مدار برای کنترل وسایل با avr بسازم. مدار های زیادی دیدم اما توضیحاتشون فقط برای کد ویژن بود. کسی هست راهنمایی کنه؟
    (با mt8870)
    سلام شما اول توی انجمن یک سرچی انجام بده من چنین پروژه ای را انجام داده ام یکم بگرد اول بعدش اگر کمکی خواستی در خدمتیم :read:
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

ما که گشتیم توضیح دقیقی برای بیسیک نبود . برنامشو نمی خوام . فقط نحوه کار mt8870 و نحوه اتصال اون به میکرو رو می خوام

دیدگاه

ما که گشتیم توضیح دقیقی برای بیسیک نبود . برنامشو نمی خوام . فقط نحوه کار mt8870 و نحوه اتصال اون به میکرو رو می خوام
        سلام دوست عزیز من برنامه اینو با کدویژن نوشتم کجای این پروژ رو برنامه نویشیشو میخوای تا جایی که بتونم کمک میکنم.
        mt8870 یه پایه به نام stdداره که اگه اشتباه نکنم پایه شماره15هستش هردفعه که عددی وارد بشه ای پایه یک میشه.من این پایه رو دادم به یه وقفه که از اومدن عدد باخبر بشم.بعدازاون خروجی های آی سی رو میخوندم معدل یه عدد می شد ازش استفاده میکردم.

دیدگاه

می خوام بدون که خط تلفن رو چطوری به mt8870 وصل کنم .
          باتشکر

دیدگاه

می خوام بدون که خط تلفن رو چطوری به mt8870 وصل کنم .
            باتشکر
            دیتا شیتشو داری یا نه؟مدارشو طبق دیتا شیت ببند و ورودی +تلفن رو بده به سر اون خازنی که به مقاومت 300kوصل میشه و وسدیگه تلفن رو بازمین مدارت وصل کن

دیدگاه

تا جایی که میدونم این 18 تا پایه داره
              پایه 18 و 9 تغذیه
              پایه 11 تا 14 خروجی های باینری
              پایه 1 و 2 ورودی تلفن
              پایه 15 std
              و ...
              ورودی ها + و - دارن - یعنی با ید خط ورودی رو یکسو کنم؟ :rolleyes:
              همچنین گفتید std موقع زدن شماره 1 میشه - یعنی وقتی 1 شد خروجی ها رو بررسی کنم؟ :angry:
              غیر از این های پایه دیگه ای لازم نیست به جایی وصل کنم؟ :nice:
              اینم لیست pin ها

دیدگاه

حداقل در انجمن چندین بار روی این IC بحث شده بود و پروژه هایی هم قرار داده شد من یک توضیحاتی می دهم امیدوارم مفید باشد
                MT8870 در پکیج های 20 و 18 موده که 18 پایه ان در بازار بیشتر است نحوه کار ان هم به این صورت است که وقتی که از طرف مبدا عددی فشار داده می شود این اعداد به فرکانس تبدیل می شوند این IC این فرکانس ها را دیکد می کند
                در مورد اتصال هم در دیتاشیت توضیح داده شده همچنین اگر بیشتر سرچ کنید پروژه هایی را پیدا خواهید کرد همچنین می توانید از کتاب 10 پروژه برای AVR نیز استفاده کنید :nice:
                معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                آموزش Modelsim

دیدگاه

اگر اینو ببندم کار میکنه؟

این چطور؟

دیدگاه

سلام.این pdfرو خودم آماده کردم ببند اینو جواب میده هرجا هم مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنم البته چون خودم نوشتم قواعدی رعایت نکردم شاید جمله بندیش مشکل داشته باشه ببخشید دیگه عجله ای بود.
                    http://uplod.ir/sr915wnaisal/کنترل_وسایل_با_تلفن.pdf.htm

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X