سلام دوستان من قصد دارم در پروژه ام از ارتباط rs485 استفاده کنم مطالب داخل سابت رو هم خوندم و با توجه به مطالبی که دستگیرم شده هیچ کدام از روش های استفاده شده دقیق و علمی نیست به همین علت help بیسکام را خوندم ،در help یک سری دستورات برای config ارتباط rs485 وجود داشت، مثل makemodbus و حتی یک مثال هم زده بود اما تنها سمت master را گفته بود اما برای قسمت slave چیزی نگفته بود و گفته بود که کدهای سمت slave به عنوان یک add-on تجاری جدا است(یعنی باید جدا خریدش) می خواستم بدونم که از دوستان کسی تا به حال برای برقراری ارتباط rs485 از فانکشن های خود bascom استفاده کرده و یک کد کامل که هم سمت master و slave را داشته باشد را دارد.این هم متن داخل HELP بیسکام در خصوص کدهای سمت اسلیو: The MODBUS slave code is available as a commercial add on.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درخواست راهنمایی برای ارتباط RS485
Collapse
X
-
پاسخ : درخواست راهنمایی برای ارتباط RS485
سلام
RS485 یک ماژول ارتباطیه و می شود پروتکل های نرم افزاری زیادی رویآن اجرا کرد که یکی از آنها modbus است.
در حالت عادی می توانید فقط با ارسال داده روی پرت سریال و بعد سر راه گذاشتن یک IC مانند max485 سریال یک میکرو را به RS485 تبدیل کنید.
فعلا جدا از چه پروتکلی ( مد باس) به نظرم همین قسمت تبدیل سریال به 485 رو راه اندازی کنید . بعد که کامل شد یه پروتکل درست و حسابی روش بالا بیارید.{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
-
پاسخ : درخواست راهنمایی برای ارتباط RS485
سلام
منم از این روش برای ارتباط بین دو میکرو استفاده کردم به روش وقفه ای اما از روش برنامه نویسی help بسکام نیست یک سری کد و عدد که سمت دیگه بر اساس اون اعداد دستور خاصی رو انجام میده توی محیط از مایشکاهی کارکردش قایل قبول هست اما در محیط صنعتی و کار کرد موتورهای سه فاز و ...... باعث سوختن ای سی 485 میشه که با توجه به راهنمایی دوستان در همین سایت خوب و استفاده از زنر های توان بالا تر توسنتم درصد سوختن رو کم کنم و مشکل دیگه ای که هنوز که هنوز با اون مواجه هستم اینکه در بعضی مواقع اطلاعات به خوبی ارسال نمیشود و درصد خطا بالاست با هر شکلی که امکان داشت سعی کردم با کد بندی و تکرار ارسال ها و روش ازمون و خطا اون چیزی که نیاز داشتم نشد که نشد . منم دنبال راهی هستم که بتونم به طور کامل با میکرو atmega 128 از این روش ارتباط استقاده کنم یه طوری که در ارسال ها محدودیت ارسال برای تشابه کد ارسال نداشته باشم یکی از دوستان پیشنهاد پروتکل can رو داد اما من نمیدونم باید از کجا شروع کنم
1_با همین نوع میکرو میشه
2_دستورات خاصی داره ؟
3_با بسکام هم میشه اجرا کرد
4_و .......................
ممنون میشم اگه هر نوع اطلاعاتی اعم از معرفی مقاله, کتاب ,وسایت که بشه با بسکام can رو اجرا کرد . اگر هم نیازی هست که دوستان راغب هستن یه تاپیک جدا موضوع رو دنبال کنیم تا به جواب و نتیجه دلخواه خودمون برسیم
دیدگاه
دیدگاه