اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاندن برنامه از میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خاندن برنامه از میکرو

سلام.
    اگه مثلا یکی از دوستام برنامه ای نوشته باشه و اونو بریزه داخل میکرو و بعد میکرو رو بده به من و بگه حالا اگه راست میگی ببین چی توش نوشتم و برنامه ای که نوشتمو بیار بالا ،من باید چیکار کنم؟
    یعنی میشه دوباره برنامه رو از میکرو برگشت داد تو بسکام یا اینجو چیزآ؟
    در ضمن چجوری باید فهمید که میکرو قفل هست؟
    ممنون دوستان
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : خاندن برنامه از میکرو

شما وقتی یک برنامه رو در محیطی مانند بسکام مینویسید. در واقع یک برنامه با یک زبان سطح بالا (بیسیک) است.
    برای انکه یک برنامه سطح بالا توسط یک سخت افزاری مانند میکروکنترلر قابل درک باشد. باید آنرا به زبان ماشین تبدیل کرد.
    به عبارتی زمانی که شما مثلا یک برنامه نوشته شده رو در بسکام کامپایل میکنید، یک فایل با پسوند هگز که شامل اطلاعات زبان ماشین است تولید میشه
    که میتونید اون رو داخل حافظه برنامه میکروکنترلر لود کنید. و اصطلاحا میکرو رو پروگرام کنید. حالا توسط پروگرامرها این امکان هم وجود داره که برنامه پروگرام شده داخل میکرو خونده بشه و در واقع بعد از خوندن برنامه داخل میکرو شما فقط کد هگز رو دارید یعنی زبان ماشین نه یک برنامه به زبان بیسیک
    نرم افزارهایی وجود دارد که بطور کلی قادرند زبان ماشین را به زبانهای سطح بالاتر تبدیل کنند. اما عملا کارایی چندانی ندارند.
    یعنی عملا شما نمیتونید برنامه خونده شده از میکرو رو به بیسیک تبدیل کرده و بصورت موثری توی محیط بسکام از اون استفاده کنید.
    در مورد فیوزبیتها و قفل میکرو باید عرض کنم . میکروکنترلر ها دارای یکسری فیوزبیت هستند که تعدادی از انها برای قفل کردن میکرو هست.
    برای فهمیدن اینکه میکرو قفله یا نه میتونید فیوز بیتهای میکرو رو بخونید و از وضعیت اون اطلاع پیدا کنید.
    در بعضی موارد میکرو طوری قفله که موقع خواندن اون یک کدهگز ثابت یا یک الگوی تکراری داخل فایل هگز مشاهده میشه که نشون میده اون پردازنده در مقابل خواندن اطلاعات داخل آن محافظت شده است.
    مهم نیست چه مدرکى دارید
    مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X