اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد آموزشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد آموزشی

سلام . مطالب برد اموزشی توی سایت رو تقریبا خوندم .
    چند تا سوال :
    1- چطوری میشه قطعات جانبی مثل استپ موتور یا سگمنت 4 تایی مالتی پلکس رو با یه جامپر فعال و غیر فعال کرد ؟
    2- از پین هایی از میکرو که به عنوان پروگرامر استفاده میشه چطوری برای راه اندازی سایر قطعات استفاده کنیم ؟ حتما باید توسط جامپر از مدار خارج بشن ؟
    3- قطعات جانبی که بصورت مشترک به یک پورت از میکرو متصلند رو چکار باید کرد که تداخل بوجو نیاد ؟
    پیشاپیش مرسی از لطفتوت . :smile:
    من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها می بینم ,
    و ندایی که به من می گوید , گر چه شب تاریک است ,دل قوی دار سحر نزدیک است .

پاسخ : برد آموزشی

نوشته اصلی توسط amjad
    سلام . مطالب برد اموزشی توی سایت رو تقریبا خوندم .
    چند تا سوال :
    1- چطوری میشه قطعات جانبی مثل استپ موتور یا سگمنت 4 تایی مالتی پلکس رو با یه جامپر فعال و غیر فعال کرد ؟
    2- از پین هایی از میکرو که به عنوان پروگرامر استفاده میشه چطوری برای راه اندازی سایر قطعات استفاده کنیم ؟ حتما باید توسط جامپر از مدار خارج بشن ؟
    3- قطعات جانبی که بصورت مشترک به یک پورت از میکرو متصلند رو چکار باید کرد که تداخل بوجو نیاد ؟
    پیشاپیش مرسی از لطفتوت . :smile:
    1- میتونی یه پورت را دیپ سویچ بزاری و با خوندن آنها کار های مختلفی در برنامه انجام بدی.
    2- نه مشکلی نیست ولی باید دقت کنی که همواره صفر یا یک نباشند.
    3- مشکلی نیست هر پین را جداگانه فرمون بده
    :redface:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

پاسخ : برد آموزشی

سلام . ضمن تشکر از شما .
      از نظر جریان کشی شما پیشنهاد می کنید کدوم یکی از وسایل جانبی می تونن با هم به یه پورت وصل بشن ؟ یعنی اگه قرار باشه دو تا از اونها با هم کار کنن مثلا موتور دی سی و استپ ، با هم به یه پوت وصلشون کننم یا نه ؟
      من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها می بینم ,
      و ندایی که به من می گوید , گر چه شب تاریک است ,دل قوی دار سحر نزدیک است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X