اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظ هنگ میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محافظ هنگ میکرو

سلام اقایون
    راستش موضوع بحث خیلی جالب بود من هم گفتم چند تا مطلب رو بگم
    اول این که من یه مدتیه حدود 2 ماه که یک مدار زدم با میکرو 128 و کریستال ساعت و... ولی از هیچ کدوم از اون چیز هایی که شما فرمودین توش استفاده نشده فقط چند تا خازن 470 و 100 میکرو هست و هم چنین 100 نانو اس ام دی فقط همین ،دیگه برای watchdog که اصلا نمی دونم چی هست هیچ کاری انجام نشده ولی تا حالا هیچ هنگی نکرده!!!!!!! مثل چی داره کار می کنه...........بزنم به تخته
    حالا می خواستم ببینم پس این روش هایی که شما فرمودین برای چیه؟
    و این که دوستان در بالا به نحوه ی مدارسازی اصولی اشاره کردن میشه بیشتر توضیح بدین؟
    ممنون بی نهایت
    پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
    ------------------------------------------------------------ - - -
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

همونطور که دوست عزیز سوران آراسته فرمودند، برنامه نویسی و نحوه کد نوشتن بسـیـــــــــــــار میتونه مهم باشه. چه بشا مشکلات کد نویسی باعث هنگ در میکرو بشه. یه مثال ساده اینکه تو یک حلقه شرط خروج درست نوشته نشده باشه و یا اینکه بعضی از متغیرها که باید volatile تعریف بشن ، نشده باشند و یا ... .
      در تمام این موارد ممکنه شما تصور کنید که میکرو هنگ کرده و تصور شما هم از اونجاست که خروجی مورد نظر شما محقق نمیشه. در صورتیکه برنامه یه جا داره درجا میزنه و ممکنه شما حتی واچ داگ داخلی رو هم ریست کنید و اون عمل نکنه و شما بگید : " ای بابا... اه به واچ داگ میکرو هم نمیشه اعتماد کرد."
      بنابراین بهتره بیش از پیش به نحوه کد نویسی دقت کنیم.
      در مورد سخت افزار ، اکثر مشکلات از منبع تغذیه ایجاد میشه. اصولی ترین روش اینه که با اسکوپ تغذیه چک بشه و مشخص بشه در صورتیکه نویز یا افت ولتاژ در چه زمانی و به چه علتی مثلا روشن شدن رله یا هرچیز دیگه ای داره اتفاق میافته و مشکل رو موردی حل کنیم.
      البته همونطور که دوستان فرمودند قرار دادن خازنهای 100 نانو و مابقی تا حد زیادی موثر میتونه باشه.

دیدگاه

ضمن تشکر از تمامی دوستان
        منم یه مداری تو صنعت با میکرو بستم و توسط اون اومدم و یک استپ موتور را فرمان میدم.اما تقریبا یکی دو روز که مدار کار میکنه.یه دفعه دیگه هیچ فرمانی نمیگیره.اما وقتی تغذیه را یک بار قطع وصل میکنم باز مدار به کار میافته.ایا بغیر از تایمر واچ داگ کاری دیکه هم باید انجام بدم یا خیر؟؟

دیدگاه

واچ داگ یه عامله برای زمانی که هنگ کرد میکرو رو ریست کنه
          شما باید عامل هنگ کردن رو از بین ببرید که میتونید فایل pdf نویز در avr از استاد کی نژاد دانلود کنید و اونجا تماما توضیح داده شده و میتونید مدارتون رو محافظت کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X