اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق حافظه epromو flash در چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق حافظه epromو flash در چیست؟

نوشته اصلی توسط farid.hosseinzadeh
    فیوز EESAVE رو صفر کنید اینجوری با پروگرام کردن eeprom خالی نمیشه
    وقتی که فیوز EESAVE رو صفر می کنم و می خوام پروگرام کنم وسط پروگرام flash veriify eror می ده و پروگرام نمی کنه
    ضمنا من از پروگرامر usb و نرم افزار progisb استفاده می کنم.
    لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

فیوز EESAVE رو صفر کنید اینجوری با پروگرام کردن eeprom خالی نمیشه
      وقتی که فیوز EESAVE رو صفر می کنم و می خوام پروگرام کنم وسط پروگرام flash veriify eror می ده و پروگرام نمی کنه
      لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid1991reza
        لطفا راهنمایی کنید
        فکر نکنم این مشکلی که شما میگین ربطی به eesave داشته باشه :eek:
        نمی دونم چرا این ارور رو میده oo: oo:

دیدگاه

فکر نکنم این مشکلی که شما میگین ربطی به eesave داشته باشه :eek:
          نمی دونم چرا این ارور رو میده oo: oo:
          دوستان مشکل من با زدن تیک های گزینه های program eeprom و verify eeprom در نرم افزار progisp حل شد :wow:
          با تشکر از همه دوستان :biggrin:

دیدگاه

من پاسخ های بالا رو دقیق بررسی نکردم شاید قبلا کیس اشاره کرده باشه اما هر دو حافظه با قطع و وصل برق بدون تغییر باقی میمونند اما حافظه فلش مخصوص اون قسمت از Data هست که در طول برنامه بدون تغیییر هستند اما data روی حافظه eeprom قابل تغییر هست و این اساسی تریان فرق این حافظه ها ست!!

دیدگاه

داشتم این سوال آخر رو می خوندم . خواستم بگم که من با تمام احترام از این روشی که انجام دادید حال نکردم.
              میتونی یه کار خیلی ساده انجام بدی . من انجام دادم و جواب گرفتم. یه متغییر تو برنامت از نوع eeprom تعریف کن .مقداری که برای بار اول توش هست مقدار صفره. بعد تو برنامت بیا یه شرط بزار که اگه این مقدار صفره بیاد اون متغییر اصلی مورد نطرت رو رو مقدار دیفالت قرار بده و این متغییر جدیدی که ساختیم رو یک کنه) حالادفعه بعدی که میکرو رو روشن خاموش کنی این شرط دیگه اجرا نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan
                داشتم این سوال آخر رو می خوندم . خواستم بگم که من با تمام احترام از این روشی که انجام دادید حال نکردم.
                میتونی یه کار خیلی ساده انجام بدی . من انجام دادم و جواب گرفتم. یه متغییر تو برنامت از نوع eeprom تعریف کن .مقداری که برای بار اول توش هست مقدار صفره. بعد تو برنامت بیا یه شرط بزار که اگه این مقدار صفره بیاد اون متغییر اصلی مورد نطرت رو رو مقدار دیفالت قرار بده و این متغییر جدیدی که ساختیم رو یک کنه) حالادفعه بعدی که میکرو رو روشن خاموش کنی این شرط دیگه اجرا نمیشه
                درسته منم از این روش استفاده میکنم...این مثال بیسیکه
                Dim a as byte
                Dim me as eram byte
                If a<>3then
                Me=10
                a=3
                end if

دیدگاه

سلام
                  من یه مشکلی دارم
                  وقتی میکرو رو پروگرام می کنم میگه FLASH BUFFER IS EMPTY و میکرو هم توی مدار هیچ کاری انجام نمیده
                  به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه/ آیا میکرو اصلا پروگرام نشده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri
                    سلا دوستان
                    من تو کتاب avr از صفر تا بینهایت خوندم که حافظه flash با قطع منبع تغذیه از بین میره اما حافظه eprom هست که دائمیه
                    بعد من تو avr studio حافظه eprom رو پروگرام کردم (یه برنامه خیلی ساده (روشن خاموش شدن led)) بعد مدارشو بستم اصلا کار نمیکرد
                    ولی بعد از اینکه حافظه flash رو پروگرام کردم کار کرد
                    ولی خوب تو اون کتاب avr از صفر تا بینهایت برعکس اینو نوشته بود
                    الان گیج شدم من!!!!
                    لطفا در این باره توضیح دهید
                    هر دو حافظه Flash و Eprom با قطع تغذیه اطلاعاتشون از بین نمیره.تنها یه تفاوت وجود داره و اون این هستش که .برنامه ایی که توسط برنامه نویس نوشته و فایل هگز اون تهیه میشه درون حافظه فلش ریخته میشه و برای دستزسی به این حافظه باید از طریق برنامه نویس و کامپایلر صورت بگیره.ولی حافظه Eprom اطلاعات کاربر درون اون ذخیره میشه(بدون دخالت کامپایلر).مثل ذخیره کردن پسورد که شما با استفاده از کی پد این کار را انجام میدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X