اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کریستال میکرو رو چجوری درست کنم؟برنامه ریزی نمیشود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کریستال میکرو رو چجوری درست کنم؟برنامه ریزی نمیشود

سلام دوستان .
    من داشتم رو برنامه ریزی میکرو که از روی spi کار میکردم ،که دیدم تونستم از طریق spi میکرو رو برنامه ریزی کنم ذوق کردم و جو گیر شدم و فیوز بیت های میکرو رو دست کاری کردم و روی کریستال خارجی تنظیم کردم <که با یه کریستال 8000000 مگ فیوز بیت رو روی 1111 ست کردم ،میکرو درست کار میکرد و خیلی ذوق کردم :biggrin: .
    و جو گیر تر شدم فیوز بیت رو روی 1100 (کریستال خروجی فرکانس متوسط ) تنظیم کردم ، و اون 8 مگ رو بهش میزنم که اصلا کار نمیکنه و یه کریستال ساعت رو هم بهش میزنم ال ای دی روشن میشه ولی اصلا زمانش برابر با اون چیزی که خاستم نیست ،اینا همه به کنار دیگه فیوز بیت ها ست نمیشه ،برنامه پاک نمیشه ،دیگه نمیتونم رو میکرو هیچ کاری انجام بدم.میکرو من اتمگا 8 هست.انگار میکرو قفل شده .حالا باید چیکار کنم تا دوباره میکرو درست شه فیوز بیت ها تنظیم شه و برنامه بریزم تو میکرو؟درست میشه؟فرکانس متوسط یعنی چه کریستالی؟ممنون
    چنان تو ذوقم خورد که :nerd: :cry2: oo:
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : کریستال میکرو رو چجوری درست کنم؟برنامه ریزی نمیشود

دوست عزیز اگه کریستال 12 مگ دارین مستقیم بذارین پایه های xtal وبذارین سوکت پروگرمر ببینین اصلا پروگرم میشه یا نه خازنها نیاز نیست بذارین . اگه پروگرم نشد به پروگرمر موازی های ولتاز نیاز هست که از اونجا یا فیوز بیت spi رو غیر فعال کردین یا فیوزبیت rsdis ریست میکرو رو

دیدگاه

نخیر .پروگرام نمیشه.
      باید چیکار کرد؟
      میشه واضح تر بگین
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

به این تاپیک یه نگاهی بنداز انشالله که مشکلت حل میشه :redface:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66558.0

دیدگاه

نخیر این تاپیک هم نتونست احیا کنه.
          موندم چیکار کنم؟
          اصلا چجوری میشه فهمید میکرو سوخته یا نه؟
          البته این میکرو کار میکنه ولی دیگه پروگرام نمیشه.یا پاک نمیشه.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

دوست عزیز یه بار با پروگرمر stk500 تو حالت دیفالت پروگرم کن تا فیوز بیتهای اشتباه شده احیا بشن

دیدگاه

این خطا رو میده:
              enable programming error
              از یو اس بی پروگرامر ای سی آ استفاده میکنم.نمیتونم از stk500 استفاده کنم چون پورت سریال ندارم.با لپ تاپ هست.
              راه دیگه ای نیست؟
              یه اتمگا 32 هم دارم که خیلی وقت پیش بدون اینکه به فیوز بیتش دست بزنم اینجوری شد.
              دلیلش چیه؟
              نمیشه ولتاژ بالا بهش وصل کرد تا ردیف بشه؟
              ممنون دوستان
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
                این خطا رو میده:
                enable programming error
                از یو اس بی پروگرامر ای سی آ استفاده میکنم.نمیتونم از stk500 استفاده کنم چون پورت سریال ندارم.با لپ تاپ هست.
                راه دیگه ای نیست؟
                یه اتمگا 32 هم دارم که خیلی وقت پیش بدون اینکه به فیوز بیتش دست بزنم اینجوری شد.
                دلیلش چیه؟
                نمیشه ولتاژ بالا بهش وصل کرد تا ردیف بشه؟
                ممنون دوستان
                سعی کنید با یه پروگرمر پارالل یا ISP این کار رو انجام بدید.
                اصلا فکر ولتاژ بالا رو از سرتون بیرون کنید.

دیدگاه

من با تحقیقات فروان در اینترنت که از روی کنجکاوی بود و چون دلیل قفل میکرو برای من نامعلوم بود و داشت مغز منو میخورد،تونستم دلیلش رو بفهمم و گفتم توی این تاپیک که ایجاد کردم دلیلشو بگم تا اگه دوستان که میدونن خوشآ به حالشون ،اگه نمیدونن من میگم تا بدونن :nerd:(دیدی چقدر خوبم :read
                  دلیلش این بود که من پورت c مگا 8 رو خروجی گرفته بودم ،و دقت نکرده بودم که پایه reset در این پورت وجود داشت،پس با این حال با خروجی کردن این پورت پایه reset هم یک میشد ،و در چون پروگرامر من و حتی خودم رو برد از ارتباط spi استفاده کرده بودم ،پس با روشن شدن میکرو پایه ریست یک میشد و در حال کار با پایه یک میبود و ارتباط spi نیاز به پایه ریست داشت برای پروگرام کردن میکرو در حالی که پایه ریست به صورت نرم افزاری یک بود و به نحوی وجود نداشت ،برای همین اتمگا 8 من پروگروم نمیشه.و برای حل این مشکل من باید از یه روش دیگه به غیر از spi میکرو رو پروگرام کنم تا پایه ریست آن آزاد شود .البته همه اینا روی ست کردن کریستال خارجی اتفاق افتاد و فک نکنم اگه رو کریستال داخلی میبود این اتفاق ها میاوفتاد.
                  آیا درست فهمیدم دوستان؟
                  حالا روش دیگه ای برای پروگرام کردن وجود داره؟stk500 از چه روشی استفاده میکنه برای پروگرام کردن؟آیا jtag هست؟
                  ممنون :applause:
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

از دوستان کسی نمیدونه که چجوری میشه اطلاعات این میکرو رو پاک کرد؟
                    تا پایه ریست دوباره برگرده.
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام stk500 با رابط spi کار میکنه نه سریال راحت وصلش کن به میکرو و دوباره پروگرمش کن
                      فکر کنم stk 300 یا 200 سریال هستش

دیدگاه

تنها راهش اگه سوخته نباشه همون پروگرمر st500 هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X