اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلم و فایل فلش آموزش AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فیلم و فایل فلش آموزش AVR

سلام

فیلم آموزش AVR تقدیم دوستان می گردد

با سپاس

https://skydrive.live.com/redir?resid=1D35EA7D27506AB5!242

پاسخ : فیلم و فایل فلش آموزش AVR

فرصتی ایجاد شد و بخش اول فیلم های موجود در لینک را دانلود و مشاهده کردم که بحث در مورد مباحث پایه ای مانند مبنای اعداد و .. بود. هدف از ایجاد این پست اولا توجه دادن دوستان به این فیلم ها است که با توجه به بخش اول می تواند برای آموزش مفید باشد و دوم تشکر و قدردانی از دوستی که زحمت ضبط و قرار دادن این فیلم ها را کشیده اند. ضمنا از ایشان درخواست می شود به غیر از قرار دادن لینک، توضیحی هم در مورد محتوای فیلم ها و مدرس درس و سایر موارد بدهند و به اصطلاح باب گفتگو را با دوستان انجمن باز کنند.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام

آقای کی نژاد

از سال 74 و در طول مدتی که توفیق مطالعه و آموزش میکروپرسسور و میکروکنترلر را داشته ام ، شرط اساسی برای شناخت حرفه ای از هرنوع میکروکنترلر را ، یادگیری مجموعه دستورالعملهای زبان اسمبلی و زبان سطح بالایی مثلا بیسیک و یا سی ، بصورت توامان و در کنار هم می دانم . اما بلحاظ ضیق وقت در دوره های آموزشی و پیچیدگی مباحث اسمبلی ، به این نتیجه رسیدم که مباحث مربوط به اسمبلی بصورت جزوه جداگانه و پاور پوینت و یا فیلم آموزشی در اختیار دانش پژوه قرار گیرد و وقت کلاس به طرح مباحث از منظر زبان سطح بالایی چون سی اختصاص داده شود حتی در دوره آموزش آرم نیز این رویه را تکرار کرده ام ( لینک زیر )
      https://skydrive.live.com/redir?resid=1D35EA7D27506AB5!262

در پایان از اظهار محبت جنابعالی نیز متشکرم و همچنین از مطالب و فیلمهای آموزشی شما نیز بهره فراوان برده ام

با تشکر
      مصطفی پروین

دیدگاه

مرسی از لطفتون.انشاالله ادامه بدین

دیدگاه

سلام من هم از شما دوست بزرگوار تشکر می کنم بابت این
          لطف که به دوستان و میکنید بدون هیچ چشم داشتی خدا حفست کنه انشاالله
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط safasaba
            سلام

آقای کی نژاد

از سال 74 و در طول مدتی که توفیق مطالعه و آموزش میکروپرسسور و میکروکنترلر را داشته ام ، شرط اساسی برای شناخت حرفه ای از هرنوع میکروکنترلر را ، یادگیری مجموعه دستورالعملهای زبان اسمبلی و زبان سطح بالایی مثلا بیسیک و یا سی ، بصورت توامان و در کنار هم می دانم . اما بلحاظ ضیق وقت در دوره های آموزشی و پیچیدگی مباحث اسمبلی ، به این نتیجه رسیدم که مباحث مربوط به اسمبلی بصورت جزوه جداگانه و پاور پوینت و یا فیلم آموزشی در اختیار دانش پژوه قرار گیرد و وقت کلاس به طرح مباحث از منظر زبان سطح بالایی چون سی اختصاص داده شود حتی در دوره آموزش آرم نیز این رویه را تکرار کرده ام ( لینک زیر )
            https://skydrive.live.com/redir?resid=1D35EA7D27506AB5!262

در پایان از اظهار محبت جنابعالی نیز متشکرم و همچنین از مطالب و فیلمهای آموزشی شما نیز بهره فراوان برده ام

با تشکر
            مصطفی پروین
            ضمن آرزوی مجدد موفقیت برای شما، امیدوارم این فرهنگ به اشتراک گذاری مطالب و کمک برای رشد جمعی (علیرغم تمام مشکلات و زحماتی که دارد) هرچه بیشتر فراگیر شود. در یکی از تاپیک هایی که احتمالا اکنون پاک شده، یک بار به این مسئله اشاره کردم که متاسفانه در فرهنگ غالب ما، گرفتاری و مشکلات و بدبختی ها معمولا به اشتراک گذاشته می شود و موفقیت و خوشحالی و پیشرفت برای خود نگه داشته می شود و پنهان می شود و یکی از عوامل عقب افتادگی جامعه ما در مقایسه با برخی جوامع پیشرفته هم همین نوع باور و عملکرد است. و این حرکت شما که به خوبی می دانم انرژی بسیار زیادی برای به نتیجه رساندن آن صرف شده، درست در نقطه مقابل این رویکرد است که جای تشویق و تقدیر فراوان دارد.
            به عنوان یک پیشهاد و در راستای استفاده بهتر دوستان علاقه مند، اگر توضیح کوتاهی در مورد محتوای هر بخش داده شود، امکان انتخاب قسمت های مورد علاقه بر اساس این توضیح به شکل بهتری فراهم خواهد شد.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X