اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنظیمات ارتباط سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تنظیمات ارتباط سریال

با سلام.

وقتی میخواهیم از ارتباط سریال استفاده کنیم در بسکام فقط بادریت رو مشخص کنیم کافیه ولی تنظیمات این ارتباط به صورت پیش فرض چیه؟ مثلا بیت توقف یا بیت پریتی و ... و چطور میشه این تنظیمات رو خودمون تعیین کنیم؟

با تشکر.

پاسخ : تنظیمات ارتباط سریال

اساتید بسکام کار منتظر پاسخ شما هستم.

ممنون.

دیدگاه

با سلام اینجا نگاه کن.اطلاعات خوبی داره.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64441.msg393790#msg393790

در ضمن منم دارم الانا رو این ارتباط کار میکنم،مشکلم تو دستوراتش هست که چجوری باید کاراکتر یا عدد رو بفرستیم.اگه اطلاعاتی داری اشتراک بزار.
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

ممنون از کمکت ولی من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم!

دیدگاه

سلام وقت بخیر ، تا جایی که من فهمیدم استفاده از پورت سریال به دو صورت امکانپذیره : سخت افزاری و نرم افزاری. درحالت سخت افزاری حداقل توی بیسکام جز Baud Rate تنظیم دیگه ای من ندیدم اما در حالت نرم افزاری که اصولاً ارسال سریال بصورت نرم افزاری شبیه سازی میشه (و احتمالاً ربطی به UART سخت افزاری نداره چون حتی میکروهایی که فاقد پورت سریال هستن مثل Tiny 26 با کمک UART نرم افزاری میتونن ارسال سریال انجام بدن) پایه های TXD و RXD ، سرعت ارسال داده ، تعداد بیت داده ، نوع توازن ، بیتهای توقف و ارسال بصورت معمولی یا NOT شده قابل تنظیم هستن. :read:
          علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
          ( سعدی )

دیدگاه

بله این تنظیمات نرم افزاری رو خودت میتونی انجام بدی
            open "compin:speed,data,parity,stopbit[,inverted]" for mode as #channel
            که mode میتونه باشه که به عنوان پایه rxd مجازی و یل out put باشه برای txd مجازی.
            بای pdf یا علی کاهه بخونی تا خوب دستورات رو بفهمی.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

وقتی تو بسکام فقط باود ریت رو مشخص می کنید به این معنی هست که سایر تنظیمات پورت سریال پیش فرض رو قبول کردید و این گفته اشتباه هست
              که پورت سریال سخت افزاری تنظیمات بیشتری ندارد
              لطفا به راهنمای بسکام مراجعه کنید
              موفق باشید
              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

ممنون از پاسخ همه دوستان.

بنده کتاب کاهه و چندین pdf دیگه رو خوندم ولی چیزی در مورد تنظیمات سریال سخت افزاری ندیدم . تو help نرم افزار هم چیزی پیدا نکردم.

اگه شما چیزی پیدا کردید ممنون میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X