اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانسمتر 100مگاهرتز + کنترل دما با دقت 0.1 با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرکانسمتر 100مگاهرتز + کنترل دما با دقت 0.1 با AVR

سلام به همه دوستان
    من تو سایت گشتم ولی مدار مناسب برای فرکانسمتر 100مگا پیدا نکردم که با avr کار کنه

چه آسی موجود در بازار میتوان فرکانس را کاهش ( تقسیم ) کرد مثل SP8704
    و برای دما چه آیسی پیشنهاد میکنید ( دما حدود 600 درجه)
    برنامه نمی خواهم پیشنهاد برای قطعات جمع جور لطفا بدهید :eek:
    :redface:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

پاسخ : فرکانسمتر 100مگاهرتز + کنترل دما با دقت 0.1 با AVR

در مورد فرکانسمتر نمیتونم کمکت کنم اما در مورد دماسنج (البته آیسی نه، سنسور دما) میتونی از سنسورهای صنعتی PT100 و PT1000 استفاده کنی که البته این سنسورها هم در دو مدل صنعتی و الکترونیکی هستند که البته هردوشون یه چیزاند ولی برای سنسورهای صنعتی یک محفظه میله ای شکل کاملا عایق و محکم تعبیه شده که استفاده اش رو خیلی راحتتر و ایمن تر میکنه.
    PT100 یه سنسور RTD هست که مقاومتش به ازای 0 درجه دقیقا 100 اهم و به ازای هر درجه تقریبا 0.385 اهم به مقاوتش افزوده میشه
    PT1000 هم دقیقا مثل PT100 هست با این تفاوت که به ازاری 0 درجه مقاومتش 1000 اهم و به ازای هر درجه 3.85 اهم به مقاومتش افزوده میشه و البته رنج دمای قابل اندازه گیری اش بیشتر از PT100 میباشد.
    خودم قبلا از همین سنسور PT1000 استفاده کرده ام و بنظرم میتونه کار شما رو هم راه بندازه ولی با این وجود سنسورهای دما با تکنولوژیهای دیگری نیز هستند که مطالعه لینکهای زیر خالی از لطف نیست...

http://www.abzaran.com/instrumentation/thermometer/thermocouple.php

http://www.abzaran.com/instrumentation/thermometer.php
    من از نژاد آریـــاییم ... تیر آرش در کمانم ... نام ایران بر زبانم ... سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم...چون سیاوش پاک پاکم ... همچو رستم پهلوانم ... کاوه ام، تارپود کاویانم...من ز ماد و از هخایم، از ارشک و داریوشم
    افتخارم این است من سرباز فدایی وطنم

دیدگاه

اگه فرض بگیرم که این دوستمون فعلا مشکل دمای شما رو حل کرده باشه من فعلا واسه فرکانس سنج شما 3 تا مطلب میذارم که امیدوارم کارتون بیاد:

Frequency meter up to 100MHz

و

Frequency Meter with 100 MHz RF desktop channel using ATtiny2313 microcontroller

و

Frequency counter 1Hz-100Mhz with LCD display and RS232 interface

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sd.asgaryan
        در مورد فرکانسمتر نمیتونم کمکت کنم اما در مورد دماسنج (البته آیسی نه، سنسور دما) میتونی از سنسورهای صنعتی PT100 و PT1000 استفاده کنی که البته این سنسورها هم در دو مدل صنعتی و الکترونیکی هستند که البته هردوشون یه چیزاند ولی برای سنسورهای صنعتی یک محفظه میله ای شکل کاملا عایق و محکم تعبیه شده که استفاده اش رو خیلی راحتتر و ایمن تر میکنه.
        PT100 یه سنسور RTD هست که مقاومتش به ازای 0 درجه دقیقا 100 اهم و به ازای هر درجه تقریبا 0.385 اهم به مقاوتش افزوده میشه
        PT1000 هم دقیقا مثل PT100 هست با این تفاوت که به ازاری 0 درجه مقاومتش 1000 اهم و به ازای هر درجه 3.85 اهم به مقاومتش افزوده میشه و البته رنج دمای قابل اندازه گیری اش بیشتر از PT100 میباشد.
        خودم قبلا از همین سنسور PT1000 استفاده کرده ام و بنظرم میتونه کار شما رو هم راه بندازه ولی با این وجود سنسورهای دما با تکنولوژیهای دیگری نیز هستند که مطالعه لینکهای زیر خالی از لطف نیست...

http://www.abzaran.com/instrumentation/thermometer/thermocouple.php

http://www.abzaran.com/instrumentation/thermometer.php
        متشکرم از پاسخ شما دوست گرامی :applause:
        من قبلا نیز با PT100 از نوع K کار کرده بودم سال 1380 برای تقویت کننده از AD595 استفاده میکنید یا آی سی بهتری سراغ دارید ؟
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
          اگه فرض بگیرم که این دوستمون فعلا مشکل دمای شما رو حل کرده باشه من فعلا واسه فرکانس سنج شما 3 تا مطلب میذارم که امیدوارم کارتون بیاد:

Frequency meter up to 100MHz

و

Frequency Meter with 100 MHz RF desktop channel using ATtiny2313 microcontroller

و

Frequency counter 1Hz-100Mhz with LCD display and RS232 interface
          متشکرم rozeh عزیز
          آدرس های که دادید خیلی خوب بود بررسی میکنم در صورت مشکل و یا سوال مزاحم میشوم
          انشالله که یه کار خوب گیر بیاری و بیکار نباشید
          کمتر سخن گویم
          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
            انشالله که یه کار خوب گیر بیاری و بیکار نباشید
            گیر آوردم رفت! مگه خبر نداری!ما هم بلاخره بختمون وا شد! :mrgreen: (فکر میکنم علاقه خواصی به این شکلک داری=> :redface
            -------------------------------------
            هستیم در خدمت شما :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X