من دارم رو یه پروژه کار می کنم و در یه قسمتی از این پروژه باید موتور رو هر 1ساعت به مدت چند ثانیه روشن کنه ،
مقدار ثانیه به سرعت موتور بستگی داره یعنی موتور میچرخه و زمانی که به اندازه ی کافی چرخید به یک میکروسوییچ برخورد می کنه و فعالش میکنه!
و بعد از یه ساعت دیگه دوباره موتور می چرخه که با فعال کردن میکروسوییچ دوم خاموش میشه ، همین روال ادامه پیدا می کنه! ( پروژه شبیه دستگاه جوجه کشی کار میکنه!)
مشکل اینجاست که وقتی برنامه رو نوشتم و با پروتئوس شبیه سازی کردم ، درست جواب نمیده !
اینم کدش
ممنون میشم اگه بهم بگید مشکلم از کجاست ؟
(البته داخل این برنامه زمان رو برای تست کم کردم)
(همونطور که گفتم این قسمتی از برنامست پس تعریف متغیر ها اینجا نیست)

مقدار ثانیه به سرعت موتور بستگی داره یعنی موتور میچرخه و زمانی که به اندازه ی کافی چرخید به یک میکروسوییچ برخورد می کنه و فعالش میکنه!
و بعد از یه ساعت دیگه دوباره موتور می چرخه که با فعال کردن میکروسوییچ دوم خاموش میشه ، همین روال ادامه پیدا می کنه! ( پروژه شبیه دستگاه جوجه کشی کار میکنه!)
مشکل اینجاست که وقتی برنامه رو نوشتم و با پروتئوس شبیه سازی کردم ، درست جواب نمیده !
اینم کدش
ممنون میشم اگه بهم بگید مشکلم از کجاست ؟
(البته داخل این برنامه زمان رو برای تست کم کردم)
(همونطور که گفتم این قسمتی از برنامست پس تعریف متغیر ها اینجا نیست)
کد:
Loop_motor: Do If Counters = 0 Then Counters = 20 End If Wait 1 Decr Counters If Counters = 15 Then Motor = 1 End If If Switch1 = 1 Then Motor = 0 End If If Counters = 10 Then Motor = 1 End If

دیدگاه