با تشکر از دوستان .
محدوده وسیعی از فرکانس رو عبور بده.
خب واسه avr که رنج فرکانسی pwm اونو نمیدونم.تقریبا میشه گفت یه مدار یونیورسال واسه pwm
راستی یه سوال دیگه.حداکثر و حداقل فرکانس خروجی pwm در avr چقدره؟
تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....
تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........
ببین برادر من , ملت دارن میگن نره , تو میگی بدوش :mrgreen:
یه سایکل از pwm رو در نظر بگیر! یه موج مربعیه دیگه؟ حالا موج مربعی از چی تشکیل شده؟ " از یه تعدادی هارمونیک , یا مجموع یه تعداد جمله سینوسی که هرکدوم نماینده ی یه طیف هست... اینا یا هم جمع میشن و موج مربعیتو میسازن!
وقتی فرکانس موج مربعی عوض بشه , این هارمونیک ها هم طیفشون عوض میشه ,
شما میای یه دونه از این هارمونیک ها رو با یه دونه فیلتر در میاری... حالا کدوم هارمونیک؟ میتونی های پس بزاری؟ خیر! چرا؟ چون به علت اون لبه ی مربعی , مولفه ی فرکانس بالا زیاد داریم و عملا شما بعد از گزاشتن های پس چند تا مولفه رو با هم توی خروجی میبینین! با اسپکتروم امتحان کن!!!
میتونی یه لو پس بزاری! یعنی نزدیک ترین طیف نسبت به دی سی رو انتخاب کنی! کمتر از اون هیچ طیفی نیست! یا شاید هارمونیک های کمی از فیلترت عبور کنه!
میتونی یه بند پس بزاری , اما دقیقا روی یه دونه از طیف هات!!!!!
کلا این محدوده فرکانسی بزرگی که میخای رو اعصابمه :angry:
اصلا برای این که کلا بگیری چی شد! برو کتاب سیگنال سیستم رو بخون ببین یه موربعی از چی تشکیل شده و تبدیل فوریه ی اون چیه! بعد با یه اوسکوپ دیجیتال طیف هاش رو ببین متوجه میشی چی میگم!!!
من که میدونم الان میای باز میگی من فقط میخام از 1 کیلوهرتز تا هزار مگا گیگا هرتز pwm رو سینوسی کنم ... :angry: :angry: اعصاب ندارما
دیدگاه