سلام اقا یه پروژه سختو انجام دادم حالا به یه مشکل خوردم این پروژم توش 11 تا سگمنت هست که اعداد مختلفی رو نمایش میده و تو برتامه ساعت هم قرار دادم و این مدار از تایمر صفر برای شمارش پالس از پایه(T0) و از نوسان گر داخلی استفاده کردم و دستور RTC که مربوط به تایمر 2 هست هم استفاده کردم برای محاسبه ساعت دقیقه ثانیه دقیق و در پایه های TOSC , TOSC2 کریستال ساعت قرار دادم حالا وقتی دستگاه سوئیچش خاموشه ممکنه پالس ازش خارج شه نمی خواهم رو سگمنتها چیزی نمایش داده شه تا کلید روشن دستگاه مولد پالس روشن نشده!! و میکرو مصرفش بیاد پایین برای این کار فقط یک پایه I/Oمیکرو خالی دارم و در ضمن نمی خواهم با وقفه (T0) میکرو روشن شه و نمی خواهم مقادیر ساعتم بهم بخوره صفر شه یا تو مود اسلیپ بخوابه و عقب بیوفته کسی با مود های خواب و روش راه اندازی و.... اشناست؟؟؟؟؟ مقالهای چیزی؟؟؟؟ زیون برنامم هم بیسیک هست.
در اصل نمی خواهم برای خاموش شدن نمایشگر سون سگمنت مالتی پلسم برق گل مدار قطع شه که ساعت ریست شه و میخواهم وقت بیکاری مصرفم پایین بیاد چون یاطری مدار خالی میشه مدار در حالت کار100 میلی امپر جریان میکشه وقتی سگمنتها روشنه . پیشنهادتون چیه؟ :read: :read: :read: :read:
در اصل نمی خواهم برای خاموش شدن نمایشگر سون سگمنت مالتی پلسم برق گل مدار قطع شه که ساعت ریست شه و میخواهم وقت بیکاری مصرفم پایین بیاد چون یاطری مدار خالی میشه مدار در حالت کار100 میلی امپر جریان میکشه وقتی سگمنتها روشنه . پیشنهادتون چیه؟ :read: :read: :read: :read:

دیدگاه