اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت ال سی دی 2.8 اینچ با ال سی دی 3.2 اینچ فروشگاه eca

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تفاوت ال سی دی 2.8 اینچ با ال سی دی 3.2 اینچ فروشگاه eca

کتابخانه مربوط به چیپ کنترلر السیدی 3.2 ( ssd1289 ) :
    http://mortazavi91.persiangig.com/projects/ssd1289.rar

البته راستش خودم فرصت نکردم تست کنم . اگر مشکلی در راه اندازیش بوجود اومد بگید تا با هم دیگه حلش کنیم.
    منظور از این خط چیه؟
    LCM BL-TFT320420-32/28
    قامت انسان با لباس انسانیت شکل می گیرد،
    والا مترسک جالیز را هم می توان لباسی فاخر پوشاند

(عبدالرضا کشاورز)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط --نیلوفر--
      منظور از این خط چیه؟
      LCM BL-TFT320420-32/28
      این فقط یک کامنته (کامپایل نمیشه) زیرش اتصال پین های السیدی به میکرو تعریف میشه.
      الان نگاه میکردم بهش به نظر ساده میاد و اصولی نوشته شده(البته اگر درست کار کنه)
      توابعشم ایناست:
      کد:
      extern void LCD_Reset(void); 
      extern void LCD_SetCursor(unsigned int x, unsigned int y); 
      extern void LCD_SetArea(unsigned int x1, unsigned int y1, unsigned int x2, unsigned int y2); 
      extern void LCD_PutPixel(unsigned int x, unsigned int y,unsigned int color) ; 
      extern void LCD_Bar(unsigned int left, unsigned int top, unsigned int right, unsigned int bottom, unsigned int color); 
      extern void LCD_Clear(unsigned int color); 
      extern void LCD_DrawSymbol(unsigned int x, unsigned int y, unsigned int w, unsigned int h, unsigned char t, const unsigned char *pImage); 
      extern void LCD_DrawImage(unsigned int x, unsigned int y, const unsigned char *pImage);
      من خودم السیدی را ندارم، باور کنید 2.8 هم که 4 5 ماه پیش خریدم نرسیدم امتحانش کنم.
      لطفا اگر تونستید راه اندازیش کنید به منم خبر بدید. (بازم میگم اگر سوالی بود حتما بپرسید، اگر در توانم بود پاسخ میدم)
      راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
      کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
      نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
      انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

این فقط یک کامنته (کامپایل نمیشه) زیرش اتصال پین های السیدی به میکرو تعریف میشه.
        منم میدونم که کامنته! منظورم اینه که این کتابخونه هم برای 2.8 و هم برای 3.2 اینچیه آیا؟

البته مشابه همونیه که من هم دارم...

(عبدالرضا کشاورز)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط --نیلوفر--
          منم میدونم که کامنته! منظورم اینه که این کتابخونه هم برای 2.8 و هم برای 3.2 اینچیه آیا؟

البته مشابه همونیه که من هم دارم...
          من به هیچ عنوان قصد توهین نداشتم.

فکر نمیکنم ، این دوتا السیدی دوتا چیپ متفاوت دارند.(اگر 3.2 رو دارید اسم و تعداد پایه ها را با هدر تطابق بدبد)
          مگه شما برای 2.8 از هدر tftlcd_functions استفاده نمیکنید.
          راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
          کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
          نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
          انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

با سلام بر ---نیلوفر--- و دیگر دوستان ارجمند
            در پاسخ به جواب ---نیلوفر--- باید بگم که
            بنده هنوز دانشجوی کارشناسی ام! مگه یه لیسانس برق وارد همچین زمینه های کاری نمیشه؟
            منظورم این بود که کمتر کسی پیدا می شه که وارد رشته برق بشه و بتونه یه دونه مدار ساده رو بسازه و بیشتر دوستان برقی به تىوری علاقه بیشتری دارن حالا من که نمی دونم شما تو کدوم دانشگاه مشغول تحصیل هستین هرجا باشه عجب دانشگاهیه!!!!!!!
            همینطور که انتظار دارم جواب سوال هام رو بگیرم، باید تا جایی که میتونم، به بقیه هم کمک کنم دیگه! گرچه حدس میزنم این کتابخونه زیاد با واسه شما سازگاری نداشته باشه...
            ممنون از این حس هم دوستی شما ، من هم تا جایی که بتونم با نظر شما موافقم!
            بله درست می فرمایید من هم پس از پرس و جو و گشت و گذار در ایننرنت متوجه چنین تفاوتی شده بودم در ضمن ممنون بابت کتابخونه tft و سورس کد هاتون.
            و این که من الان سورس کد ها رو برای 3.2 اینچی تونستم پیدا کنم درسته که به زبان سی هست و من اغلب که چه عرض کنم همیشه با بسکام کار می کنم ولی خوب به دلیل اشنایی کم از قبل تونستم کد ها رو تفسیر کنم و فقط مونده ساخت pcb مدار ، چون من خیلی برد برد رو جالب نمی دونم اتصالات و سیم ها و درد سر داره به خاطر همین می خوام براش یه پی سی بی یزنم کار ساده ای هم هست ان شاالله تا دو سه روز دیگه سفارش بدم و اماده بشه به زودی خبرتون می کنم
            فقط یه سوال دیگه می مونه که ایا نور ال سی دی 2.8 اینچ هم به اندازه نور ال سی دی یه 3.2 اینچ هست؟ چون نور ال سی دیه خیلی کمه در ضمن یه مقدار نویز داره شما (----نیلوفر و بقیه دوستان) این نویز رو با چیزی کم نکردیم ؟ اصلا وقتی شما با ای وی ار کار می کنین اذیت نمی شین چون من احساس می کنم سرعت avr یه مقدار پایینه و نمی تونه خیلی خوب جواب بده
            باز هم ممنون
            پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
            ------------------------------------------------------------ - - -
            صبرت که تمام شد نرو!
            "معرفت"
            تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

سلام
              در جواب دوستان باید بگم که:
              مگه شما برای 2.8 از هدر tftlcd_functions استفاده نمیکنید.
              چرا من هم از همین کتابخونه استفاده میکنم

من الان سورس کد ها رو برای 3.2 اینچی تونستم پیدا کنم
              چه خوب... :applause: میتونم خواهش کنم که سورس هاتون رو اینجا هم بذارین؟ مشتاقم که ببینم این دوتا ال سی دی چقدر با هم فرق دارن...میتونین یه شماتیک از مدارتون هم بذارین اگه اشکالی نداره؟ (اگه اشکالی نداره! صرفا میخوام مدار راه اندازی 3.2 اینچی رو ببینم.....)

فقط یه سوال دیگه می مونه که ایا نور ال سی دی 2.8 اینچ هم به اندازه نور ال سی دی یه 3.2 اینچ هست؟
              من نور 3.2 اینچی رو ندیدم، ولی برای 2.8 اینچی که با اون شماتیکی که توی سورس بود، مناسبه و مشکلی نداره...

یه مقدار نویز داره
              منظورتون از نویز چیه؟

چون من احساس می کنم سرعت avr یه مقدار پایینه و نمی تونه خیلی خوب جواب بده
              احساستون درسته ولی بستگی داره که بخوایین باهاش چی کار کنین... برای کارهای عادی که جواب میده! شما با چه میکرویی کار میکنین مگه؟

(عبدالرضا کشاورز)

دیدگاه

سلام بر دوستات عزیز
                می خوام سریع برم سراغ مطالب شما دوستان
                چرا من هم از همین کتابخونه استفاده میکنم
                به نظر من با توجه به برنامه هایی که خود eca در سایتش قرار داده این کتابخونه رو فقط برای ال سی دی 2.8 اینچ استفاده کرده به همین خاطر هم احتمال می دم این کتابخونه فقط برای ال سی دی 2.8 اینچ باشه.
                چه خوب... :applause: میتونم خواهش کنم که سورس هاتون رو اینجا هم بذارین؟ مشتاقم که ببینم این دوتا ال سی دی چقدر با هم فرق دارن...میتونین یه شماتیک از مدارتون هم بذارین اگه اشکالی نداره؟ (اگه اشکالی نداره! صرفا میخوام مدار راه اندازی 3.2 اینچی رو ببینم.....)
                حتما. این هم فایل لینک ال سی دیه 3.2 (سورس+شماتیک) http://www.eca.ir/forum2/index.php?a...0;attach=10066
                اگر زحمت نشه تفاوت هایی رو که بین این دو تا ال سی دی در سورسش دیدین به ما هم شرح بدین خیلی خوش حال می شیم
                من نور 3.2 اینچی رو ندیدم، ولی برای 2.8 اینچی که با اون شماتیکی که توی سورس بود، مناسبه و مشکلی نداره...
                من بر اساس نور سفیدی که وقتی leda رو به مثبت و gnd رو به منفی وصل می کنم می گم و هم چنین نوری که بر روی مجله شماره 13 نویز می بینم می گم که... حالا نمی دونم مجله نویز13 رو هم می تونید در صفحه اول eca.ir مشاهده کنین
                منظورتون از نویز چیه؟
                یعنی نور سفید پس زمینه انگار داره تندتند چشمک میزنه!
                احساستون درسته ولی بستگی داره که بخوایین باهاش چی کار کنین... برای کارهای عادی که جواب میده! شما با چه میکرویی کار میکنین مگه؟
                من با میکرو megaq32 کار می کنم
                ممنون که دوستان باز هر چی اطلاعات از این ال سی دی ها گیر بیارن برای اشتراک گذاری اون دریغ نکنند
                باز هم ممنون
                پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
                صبرت که تمام شد نرو!
                "معرفت"

دیدگاه

حتما. این هم فایل لینک ال سی دیه 3.2 (سورس+شماتیک) http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=75608.0;attach=100 66
                  ممنون از سورستون

اگر زحمت نشه تفاوت هایی رو که بین این دو تا ال سی دی در سورسش دیدین به ما هم شرح بدین خیلی خوش حال می شیم
                  همونطور که قبلا گفته بودین، از نظر پایه هایی که در اختیار داریم، برای 3.2 اینچی، پایه ی IM0 که توی 2.8 اینچی در اختیار داریم، رو نداریم. البته این یه پین کنترلیه که پهنای باند ارتباطی میکرو با درایور ال سی دی رو مشخص میکنه (اطلاعات بیشتر توی صفحه 10 از فایل ILI9325یه که فرستاده بودم). البته سه پین مشابه دیگه هم توی 2.8 اینچی داریم که تو این ماژول آماده، مقداردهی شده ان.

فعلا این یه تفاوت بود که به ذهنم رسید... چیز جدیدی پیدا کردین، به ما هم بگین....

راستی، هنوز برای ماژول 3.2 اینچی، تاچ اسکرین اضافه نشده؟

یعنی نور سفید پس زمینه انگار داره تندتند چشمک میزنه!
                  من به همچین مشکلی برنخوردم! نمیدونم مشکل از کجاس!

(عبدالرضا کشاورز)

دیدگاه

پاسخ : تفاوت ال س د 2.8 انچ با ال س د 3.2 انچ فروشگاه eca

احتمالا کم و زیاد شدن نور زمینه مربوط به بد لحیم شدن پایه ال سی دی باشه(پایه بک لایت)

دیدگاه

پاسخ : تفاوت ال س د 2.8 انچ با ال س د 3.2 انچ فروشگاه eca

نوشته اصلی توسط saeiddiod
                      احتمالا کم و زیاد شدن نور زمینه مربوط به بد لحیم شدن پایه ال سی دی باشه(پایه بک لایت)
                      سلام ممنون از جوابتون
                      درست می فرمایید من روی بردبرد این کار رو انجام دادم احتمالا سیم ها خیلی محکم وصل نبودن چون یه مقدار سیم ها رو تکون دادم محکم کردم پس زمینه درس شد
                      صبرت که تمام شد نرو!
                      "معرفت"

دیدگاه

سلامی دوباره بر همگی دوستان
                        ان شاالله که نماز روزه هاتون قبول باشه ما رو هم از دعاهاتون دور نکنین
                        عید تون هم مبارک
                        من الان حسابی خوشحالم که بالاخره تونستم این ال سی دی 3.2 اینچی رو راه بندازم
                        راستش فقط فایل hex برنامه ال سی دی خود شرکت eca رو تو میکرو atmega32 کامپایل کردم (که با زبان سی نوشته شده بود) و به درستی بر روی ال سی دی نمایش داده شد
                        فقط من می خواستم ببینم این ال سی دی ها همیشه اینقدر نورش کمه!!! مثلا ال سی دی 2.8 اینچ هم همینطوره؟ البته شاید هم من انتظار دارم نور ال سی دی بیشتر از اینا باشه و نور خودش مناسبه!!! البته اگه میشه نور ال سی دی رو کم و زیاد کرد راهنمایی بفرمایید چطوری؟
                        در ضمن این ال سی دی 3.2 اینچی که من الان دارم چطوری بفهمم تاچ داره یا نه ؟ چون 2.8 اینچی تاچش خیلی واضحه و از اطرافش نمایانه ولی این ال سی دی همچین چیزی نداره مثل 2.8 اینچ . حالا می گم ممکنه تاچش طوری باشه که دیده نشه؟!!؟
                        و این که برنامه ای هست که بشه یک عکس رو بر روی این ال سی دی به نمایش در اورد؟ چون jimbo فقط برای میکرو های ارم است اگه دوستان در این مورد بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم مخصوصا اگه ----نیلوفر---- عزیز تونسته عکسی رو بر روی ال سی دی نمایش بده به ما هم بگه چطوری نمایش دادن باز هم ممنون میشیم

در مورد این کتابخونه tft_function هم باید بگم که این برنامه ای که من باهاش ال سی دی 3.2 اینچ رو راه انداحتم همچین کتابخونه ای نداشت و با کتابخونه ای به نام چیپست خودش نوشته شده بود یعنی ssd1289.h این هم از تفاوتش که در مورد کتابخونه هاشون دونستم اگه باز هم چیزی به ذهنم خطور کرد در اختیار شما دوستان عزیز قرار میدم
                        ممنون
                        صبرت که تمام شد نرو!
                        "معرفت"

دیدگاه

با سلام

من الان دارم چطوری بفهمم تاچ داره یا نه ؟ چون 2.8 اینچی تاچش خیلی واضحه و از اطرافش نمایانه ولی این ال سی دی همچین چیزی نداره مثل 2.8 اینچ . حالا می گم ممکنه تاچش طوری باشه که دیده نشه؟!!؟
                          صفحه لمسی، صفحه نازکیه که روی السیدی قرار میگیره

البته تا جایی که تو شماتیک مدار و عکس فروشگاه معلومه، باید صفحه لمسی هم داشته باشه این السیدی
                          میتونین با میکرو هم یه تست از درایورش بگیرین که مطمئن شین

در مورد این کتابخونه tft_function هم باید بگم که این برنامه ای که من باهاش ال سی دی 3.2 اینچ رو راه انداحتم همچین کتابخونه ای نداشت و با کتابخونه ای به نام چیپست خودش نوشته شده بود یعنی ssd1289.h این هم از تفاوتش که در مورد کتابخونه هاشون دونستم اگه باز هم چیزی به ذهنم خطور کرد در اختیار شما دوستان عزیز قرار میدم
                          البته تابعهایی که دارن، خیلی مشابهن و اسم های مشابهی هم براشون انتخاب شده

اگه دوستان در این مورد بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم مخصوصا اگه ----نیلوفر---- عزیز تونسته عکسی رو بر روی ال سی دی نمایش بده به ما هم بگه چطوری نمایش دادن باز هم ممنون میشیم
                          فعلا عکسی روی السیدی نمایش ندادم! ولی اگه چیزی گیر آوردم براتون میذارم

(عبدالرضا کشاورز)

دیدگاه

سلام .n96 های تو بازار که eca زده هم 2.8 داره هم 3.2 .البته اینطور که فروشنده ها میگن .آیا درسته که هر دو چیپست ili دارن .؟mer30 از همه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_s
                              سلام .n96 های تو بازار که eca زده هم 2.8 داره هم 3.2 .البته اینطور که فروشنده ها میگن .آیا درسته که هر دو چیپست ili دارن .؟mer30 از همه.
                              دادا خودت داری میگی n96یعنی مال گوشه وتا اون جایی که من میدونم اندازه ال سی دی گوشی n96،2.8اینچه!
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

lcd که سایزش 3.2 و یا بیشتر باشه ترتیب پایه های همشون یک استاندارد داره و میکرو ای که پورت lcd داره منظور همین lcd های 3.2 و بزرگر هست

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X