اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید موج سینوسی ( sPWM) با AVR و بیسکام (12ولت و 50 هرتز)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید موج سینوسی ( sPWM) با AVR و بیسکام

ماژالاه!
    3 تا ارسال تو فواصل چند دقیقه :biggrin:

نوشته اصلی توسط sina1359

آقا رضا درست میفرمایند
    راستش قرار بود من موج سینوسی با AVR تولید کنم و آروین خان بقیه مدارو درست کنند که زحمت تولید موج سینوسی هم افتاد گردن جناب نصیری
    وحید خان شما 12 ولت 1 آمپر را طراحی کردید (همون که تو عکسه..)؟ مدار تکمیلی این چیزی که من میخوام درست کنم را شما دارید؟
    هدف تولید موج سینوسی خالص در ولتاژ 12 ولت و حدود 1 یا 2 یا ماکزیمم 3 آمپر هست (در فرکانس 50 هرتز)
    شما میدونید باید چی کار کرد؟
    والا ما نفهمیدیم به قول آقا رضا کجا حواسمون پرت بوده که شما هم تائید میکنید حرف ایشون رو
    و اما بعد :biggrin:
    جواب مثبته
    12 ولت 1 آمپر رو راحت زیر بار جوابگو بود

نوشته اصلی توسط sina1359
    وحید خان اگر بیاین بگید که میدونم چی کار باید بکنی و این شماتیکشو این جوری باید طراحی کنی
    من همین حالا فکر کنم بال در بیارم :wow:
    پس بال هات الانه که دربیاد

نوشته اصلی توسط sina1359
    به نظر شما میشه یک اینورتر سینوسی خالص کوچک حدود 10 تا 15 وات درست کرد؟
    بله میشه :biggrin:
    بیشتر هم میشه؛ منتها در اینجا کمی تلفات مانع کسب میشه :mrgreen:
    اما در کل نشد نداره

نوشته اصلی توسط sina1359
    راستی این موج آبی که تولید کردید و در عکس هست , میزان THD اون چه مقدار بود؟
    من نمیدونم شما چرا اصل کار رو ول کردید چسبیدید به دیستوریشن :biggrin:
    میزان thd در اینجا اصلا ملاک نیست(لطفا توضیح بدید شاید بنده اشتباه برداشت کردم)
    یا شایدم قصد دارید بزنید تو کار منابع آنلاین :mrgreen:

و اما بعد دوم! :
    در کل باز شما نگفتید هدفتون ایجاد و انتقال همین موج سینوسیه و یا مد PWM
    اما به طور کل اگر هدفتون این باشه که همین موج سینوسی رو تقویت کنید و به ورودی ترانس افزاینده اعمال کنید تنها کافیه با یه تقویت کننده سیگنال ایجاد شده رو تقویت کنید(به میزان دلخواه)
    بطور مثال کاری که جناب رضائیان(johnlock) مد نظرشون بود ایجاد یه سیگنال سینوسی بود که فرکانس 2 کیلو و دامنه 12 ولت داشته باشه و توان جریان دهی 1 آمپر رو داشته باشه
    یه راه این بود که بشینیم یه مدار گسسته تقویت کننده برای تقویت موج طراحی کنیم و راه ساده اینکه بیایم از تقویت کننده های آماده صوتی با قیمت پایین و کیفت بالا استفاده کنیم(هلو برو تو گلو :biggrin: )
    و ما هم راه ساده رو انتخاب کردیم
    اون مداری هم که تو عکس میبینید کنار میکرو بسته شده در حقیقت مدار TDA2030 هستش
    و کار خاصی انجام نشده. خوب هم جواب داد خدایی :agree:
    حله؟
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      ببخشید دیر شد :biggrin:

این برنامه:

کد:
      $regfile = "m8def.dat"
      $crystal = 4000000

Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Down , Compare B Pwm = Disconnect , Prescale = 1
      Enable Interrupts

Dim A As Byte , I As Byte
      I = 1

Do

A = Lookup(i , Dat)
         Pwm1a = A
         Waitus 64
         Incr I

Loop

End

Dat:
      Data &H80 , &H83 , &H86 , &H89 , &H8C , &H8F , &H92 , &H95 , &H98 , &H9C , &H9F , &HA2 , &HA5 , &HA8 , &HAB , &HAE,
      Data &HB0 , &HB3 , &HB6 , &HB9 , &HBC , &HBF , &HC1 , &HC4 , &HC7 , &HC9 , &HCC , &HCE , &HD1 , &HD3 , &HD5 , &HD8,
      Data &HDA , &HDC , &HDE , &HE0 , &HE2 , &HE4 , &HE6 , &HE8 , &HEA , &HEC , &HED , &HEF , &HF0 , &HF2 , &HF3 , &HF5,
      Data &HF6 , &HF7 , &HF8 , &HF9 , &HFA , &HFB , &HFC , &HFC , &HFD , &HFE , &HFE , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF,
      Data &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFE , &HFE , &HFD , &HFC , &HFC , &HFB , &HFA , &HF9 , &HF8 , &HF7,
      Data &HF6 , &HF5 , &HF3 , &HF2 , &HF0 , &HEF , &HED , &HEC , &HEA , &HE8 , &HE6 , &HE4 , &HE2 , &HE0 , &HDE , &HDC,
      Data &HDA , &HD8 , &HD5 , &HD3 , &HD1 , &HCE , &HCC , &HC9 , &HC7 , &HC4 , &HC1 , &HBF , &HBC , &HB9 , &HB6 , &HB3,
      Data &HB0 , &HAE , &HAB , &HA8 , &HA5 , &HA2 , &H9F , &H9C , &H98 , &H95 , &H92 , &H8F , &H8C , &H89 , &H86 , &H83,

Data &H80 , &H7C , &H79 , &H76 , &H73 , &H70 , &H6D , &H6A , &H67 , &H63 , &H60 , &H5D , &H5A , &H57 , &H54 , &H51,
      Data &H4F , &H4C , &H49 , &H46 , &H43 , &H40 , &H3E , &H3B , &H38 , &H36 , &H33 , &H31 , &H2E , &H2C , &H2A , &H27,
      Data &H25 , &H23 , &H21 , &H1F , &H1D , &H1B , &H19 , &H17 , &H15 , &H13 , &H12 , &H10 , &H0F , &H0D , &H0C , &H0A,
      Data &H09 , &H08 , &H07 , &H06 , &H05 , &H04 , &H03 , &H03 , &H02 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00,
      Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H01 , &H01 , &H02 , &H03 , &H03 , &H04 , &H05 , &H06 , &H07 , &H08,
      Data &H09 , &H0A , &H0C , &H0D , &H0F , &H10 , &H12 , &H13 , &H15 , &H17 , &H19 , &H1B , &H1D , &H1F , &H21 , &H23,
      Data &H25 , &H27 , &H2A , &H2C , &H2E , &H31 , &H33 , &H36 , &H38 , &H3B , &H3E , &H40 , &H43 , &H46 , &H49 , &H4C,
      Data &H4F , &H51 , &H54 , &H57 , &H5A , &H5D , &H60 , &H63 , &H67 , &H6A , &H6D , &H70 , &H73 , &H76 , &H79 , &H7C
      این شماتیک:

اینم نمونه راه اندازی شده اش مربوط به چند ماه پیش:

اون سیگنال زرد خود موجه و سیگنال آبی تقویت شده اش
      خواهش میکنم :biggrin:
      این قضیه بیشتر بیرون انجمن پیش رفت و آخرش نفهمیدیم نتیجه گرفت یا نه

قضیه باطری خور هم آروین خودش در جریانه
      سلام . در رابطه با مقاومت و خازن هایی که روی خروجی پین که PWM روش ایجاد کردید میخواستم بیشتر بدونم.
      راستش من به نسبت رشتم زیاد با مدار و قسمت آنالوگ آشنایی ندارم. من با تولید PWM که باعث تولید موج مربعی میشه(که میاییم دیوتی سایکل رو به نسبت دامنه ای که میخوایم رو سینوسی خروجی داشته باشیم تغییر میدیم (مثلا دیوتی سایکل 100 درصد = 5 ولت روی خروجی(قله))) مشکلی ندارم.
      فقط میخوام قضیه خارج از میکرو رو بدونم که چه جوری این موج مربعی با دیوتی سایکل متغییر تبدیل به موج سینوسی میشه . (مقدار مقاومت(ها) و خازن(ها) چه تاثیری دارند؟) ممنون میشم پاسخ بدید.
      راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
      کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
      نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
      انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

سلام وحید خان گل
        شما اشتباه نکردید و دقیقا همون سوالی که من داشتم را زحمت کشیدید پاسخ داید
        دستتون هم درد نکنه که همیشه کمک حال من بوده و هستید
        آقا رضا انگار بد متوجه شده بودند , البته حق داشتند که باید موج تقویت بشه.... تا بشه در ترانس از اون استفاده کرد ولی انگار تاپیک را خوب نخونده بودند
        و نفهمیده بودند که این تاپیک برای تکمیل تاپیک دیگریست و فقط هدف تولید موج سینوسی با PWM در این تاپک مطرح بود و من این را عرض کرده که رضا خان متوجه بشن

اما وقتی دیدم که شما قبلا این کار را کردید , گفتم از شما کمک بگیرم و بقیه مرحل کار را سوال کنم تا کار سریعتر پیش بره...
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

آقا وحید من در اون تاپیک عرض کردم که هدفم اینه که یک موج سینوسی خالص خالص تولید کنم با فرکانس 50 هرتز
          با یک ترانس معمولی 220 تولید کنم برای دستگاه هایه حدود 5 -6 وات (چون بیشتر از این مقدار از آزمایشهایی که انجام دادیم , نمیشه از ترانس
          معمولی توقع داشت...)

حالا چرا سینوسیرخالص ؟
          چون در تاپیک زیر آقا آروین و محمد خان به من اثبات کردند که اینورتر هایه چینی شبه سینوسی و مربعی فقط به درد بار هایه مقاومتی مثل لامپ رشتهای
          میخورند ....

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70647.0

پس برایه راهاندازی هر وسیله نیاز به اینورتر سینوسی خالص یا همان پیور سین ویو داریم

حالا یک کار دیگه میشه انجام داد , نمیدونم بشه یا نه
          موج خروجی اینورتر شبه سینوسی چینی را از قسمت پریز 220 ولت گرفت و به سینوسی خالص 220 تبدیل کرد
          حالا افت هم داشت مشکلی نداره....
          میدونید باید دقیقا چی کار کرد؟
          اما در مرحله اول همون موج سینوسی را به چه صورت باید تقویت کرد و تو ترانس ریخت...
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تولید موج سینوسی ( sPWM) با AVR و بیسکام

برادر من یعنی واقعا انتظار داشتید بدون بافر کردن و درایو درست و حسابی بشه این رو بعنوان سیگنال اصلی حساب کرد :biggrin:
            در اینجا هدف تولید موج با AVR بود و در تاپیک اصلی کار بافرینگ و ... انجام میشه
            اونقدرا پیر نشدیم که حواس پرتی بگیریم :mrgreen:
            توی عکسی هم که گذاشته بودم نوشتم که سیگنال زرد سیگنال اصلیه و سیگنال آبی سیگنال تقویت شده(دامنه اش 12 ولت بود و 1 آمپر رو راحت جریان میداد)
            موفق باشید
            ببخشید من حواسم نبود :mrgreen:
            AYRIC

دیدگاه

وحید خان
              اگر زحمتی نیست میتونید شماتیک مدار موج سینوسی تقویتی 12ولت 1 آمپر را قرار بدید (و چگونگی اتصال اون به AVR و شماتیک اولیه که قرار دادید)
              و اگر امکانش هست کمی منو در راه اندازیش راهنمایی کنید
              ممنون

دیدگاه

دوستان میتونن راهنمایی کنند که به چه صورت میتونم یک موج سینوسی خالص 12 ولت 50 هرتز با THD کمتر از 5 درصد با AVR تولید کنم؟
                میتونید منو راهنمایی کنید و یک شماتیک قرار بدد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  وحید خان
                  اگر زحمتی نیست میتونید شماتیک مدار موج سینوسی تقویتی 12ولت 1 آمپر را قرار بدید (و چگونگی اتصال اون به AVR و شماتیک اولیه که قرار دادید)
                  و اگر امکانش هست کمی منو در راه اندازیش راهنمایی کنید
                  ممنون
                  برادر من اون همه داشتم بادمجون برات واکس میزدم :biggrin:

در کل باز شما نگفتید هدفتون ایجاد و انتقال همین موج سینوسیه و یا مد PWM
                  اما به طور کل اگر هدفتون این باشه که همین موج سینوسی رو تقویت کنید و به ورودی ترانس افزاینده اعمال کنید تنها کافیه با یه تقویت کننده سیگنال ایجاد شده رو تقویت کنید(به میزان دلخواه)
                  بطور مثال کاری که جناب رضائیان(johnlock) مد نظرشون بود ایجاد یه سیگنال سینوسی بود که فرکانس 2 کیلو و دامنه 12 ولت داشته باشه و توان جریان دهی 1 آمپر رو داشته باشه
                  یه راه این بود که بشینیم یه مدار گسسته تقویت کننده برای تقویت موج طراحی کنیم و راه ساده اینکه بیایم از تقویت کننده های آماده صوتی با قیمت پایین و کیفت بالا استفاده کنیم(هلو برو تو گلو :biggrin: )
                  و ما هم راه ساده رو انتخاب کردیم
                  اون مداری هم که تو عکس میبینید کنار میکرو بسته شده در حقیقت مدار TDA2030 هستش
                  و کار خاصی انجام نشده. خوب هم جواب داد خدایی :agree:
                  حله؟
                  ضمنا" این یعنی چی؟
                  نوشته اصلی توسط sina1359
                  دوستان میتونن راهنمایی کنند که به چه صورت میتونم یک موج سینوسی خالص 12 ولت 50 هرتز با THD کمتر از 5 درصد با AVR تولید کنم؟
                  میتونید منو راهنمایی کنید و یک شماتیک قرار بدد؟
                  مگه هنوز ازش جواب نگرفتی؟
                  خود سیگنال رو اصلا تو خروجی دیدی؟
                  ضمنا" یه توضیحی راجع به این THD که انقدر روش اصرار داری بده شاید من بد متوجه شدم :mrgreen:

من نمیدونم شما چرا اصل کار رو ول کردید چسبیدید به دیستوریشن :biggrin:
                  میزان thd در اینجا اصلا ملاک نیست(لطفا توضیح بدید شاید بنده اشتباه برداشت کردم)
                  یا شایدم قصد دارید بزنید تو کار منابع آنلاین :mrgreen:
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

ضمنا" یه توضیحی راجع به این THD که انقدر روش اصرار داری بده شاید من بد متوجه شدم :mrgreen:
                    پست های آقای نصیری همیشه پربار هستش و موضوعی که برام جالبه نوآوری های ایشونه. این خدمت شما آقای نصیری :nerd::
                    Total Harmonic Distortion (THD)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                      پست های آقای نصیری همیشه پربار هستش و موضوعی که برام جالبه نوآوری های ایشونه. این خدمت شما آقای نصیری :nerd::
                      Total Harmonic Distortion (THD)
                      شما لطف دارید
                      ما کی باشیم :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

شما لطف دارید
                        ما کی باشیم :biggrin:
                        بعضی وقتها یه آدمایی نه دوست هستند ، نه استاد
                        اون آدما می تونن فقط یه فرشته باشن این وحید نصیری عزیز جز همین فرشته ها هستند یه دوست خوب که خیلی مهربون و باسواد هستند
                        آقای نصیری با کمال تعجب من بستم داره یه سینوسی در حد تیم ملی میده
                        این هم سندش ، فقط وحید جون این فرکانسش رو چه طوری تغییر بدم به 1 کیلو هرتز برسونم من از همون بچه گی از تایمر بدم میومد
                        من برنامه رو این جوری تغییر دارم
                        باور کن اصلا باورم نمیشه این جوری داره جواب میده
                        کد:
                        $regfile = "m32def.dat"
                        $crystal = 8000000

Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Down , Compare B Pwm = Disconnect , Prescale = 1
                        Enable Interrupts

Dim A As Byte , I As Byte
                        I = 1

Do

A = Lookup(i , Dat)
                           Pwm1a = A
                           Waitus 64
                           Incr I

Loop

End

Dat:
                        Data &H80 , &H83 , &H86 , &H89 , &H8C , &H8F , &H92 , &H95 , &H98 , &H9C , &H9F , &HA2 , &HA5 , &HA8 , &HAB , &HAE,
                        Data &HB0 , &HB3 , &HB6 , &HB9 , &HBC , &HBF , &HC1 , &HC4 , &HC7 , &HC9 , &HCC , &HCE , &HD1 , &HD3 , &HD5 , &HD8,
                        Data &HDA , &HDC , &HDE , &HE0 , &HE2 , &HE4 , &HE6 , &HE8 , &HEA , &HEC , &HED , &HEF , &HF0 , &HF2 , &HF3 , &HF5,
                        Data &HF6 , &HF7 , &HF8 , &HF9 , &HFA , &HFB , &HFC , &HFC , &HFD , &HFE , &HFE , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF,
                        Data &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFE , &HFE , &HFD , &HFC , &HFC , &HFB , &HFA , &HF9 , &HF8 , &HF7,
                        Data &HF6 , &HF5 , &HF3 , &HF2 , &HF0 , &HEF , &HED , &HEC , &HEA , &HE8 , &HE6 , &HE4 , &HE2 , &HE0 , &HDE , &HDC,
                        Data &HDA , &HD8 , &HD5 , &HD3 , &HD1 , &HCE , &HCC , &HC9 , &HC7 , &HC4 , &HC1 , &HBF , &HBC , &HB9 , &HB6 , &HB3,
                        Data &HB0 , &HAE , &HAB , &HA8 , &HA5 , &HA2 , &H9F , &H9C , &H98 , &H95 , &H92 , &H8F , &H8C , &H89 , &H86 , &H83,

Data &H80 , &H7C , &H79 , &H76 , &H73 , &H70 , &H6D , &H6A , &H67 , &H63 , &H60 , &H5D , &H5A , &H57 , &H54 , &H51,
                        Data &H4F , &H4C , &H49 , &H46 , &H43 , &H40 , &H3E , &H3B , &H38 , &H36 , &H33 , &H31 , &H2E , &H2C , &H2A , &H27,
                        Data &H25 , &H23 , &H21 , &H1F , &H1D , &H1B , &H19 , &H17 , &H15 , &H13 , &H12 , &H10 , &H0F , &H0D , &H0C , &H0A,
                        Data &H09 , &H08 , &H07 , &H06 , &H05 , &H04 , &H03 , &H03 , &H02 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00,
                        Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H01 , &H01 , &H02 , &H03 , &H03 , &H04 , &H05 , &H06 , &H07 , &H08,
                        Data &H09 , &H0A , &H0C , &H0D , &H0F , &H10 , &H12 , &H13 , &H15 , &H17 , &H19 , &H1B , &H1D , &H1F , &H21 , &H23,
                        Data &H25 , &H27 , &H2A , &H2C , &H2E , &H31 , &H33 , &H36 , &H38 , &H3B , &H3E , &H40 , &H43 , &H46 , &H49 , &H4C,
                        Data &H4F , &H51 , &H54 , &H57 , &H5A , &H5D , &H60 , &H63 , &H67 , &H6A , &H6D , &H70 , &H73 , &H76 , &H79 , &H7C

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

پاسخ : تولید موج سینوسی ( sPWM) با AVR و بیسکام (12ولت و 50 ه

شما لطف داری حاج نیما
                          منتها دیگه زیاد هندونه نده زیر بقلمون :biggrin:
                          با کمال تعجبش دیگه چیه بابا
                          جواب نمیداد باید تعجب میکردی
                          متاسفانه به دلیل پایین بودن سرعت عملکرد کاری PWM نمیشه توقع سیگنال سینوسی خوبی رو تو خروجی داشت
                          مگر اینکه کدهارو کم کنی و قید قسمتهایی از سیگنال رو بزنی(البته با یه سری کارها میشه اصلاحش کرد)
                          منتها من بازم میگم برا اون کاری که شما مدنظرته همون مدارهای سابق بهتر جواب میدن و کم خرج ترن
                          آخرش یه کاری میکنی پاشم بیام کرمانشاه خودم مدارشو بسازم ها :mrgreen:

بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : تولید موج سینوسی ( sPWM) با AVR و بیسکام (12ولت و 50 هرتز)

متاسفانه به دلیل پایین بودن سرعت عملکرد کاری PWM نمیشه توقع سیگنال سینوسی خوبی رو تو خروجی داشت
                            آره اتفاقا همین چند دقیقه پیش توی عمل خودمم بهش رسیدم یعنی نظرتون اینه یه مربعی درست کنم با تایمر و بعد به سینوسی تبدیلش کنم یا پروژه 555
                            متاسفانه بعد از یک ماه تموم کار کردن متوجه شدم که خازن وقتی توی مدار سری قرار میگیره کلا شکل موج مربعی رو بهم می ریزه پس دو باره از اول همون سینوسی کدام روش ؟
                            معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

پاسخ : تولید موج سینوسی ( sPWM) با AVR و بیسکام (12ولت و 50 هرتز)

آقای john lock خروجی pwm باید با خازن و مقاومت گذاشت؟ اگر هست مقدارشون چقدر باشه؟
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...