اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک مشکل جدی و اعصاب خرد کن هنگام پروگرام کردن AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک مشکل جدی و اعصاب خرد کن هنگام پروگرام کردن AVR

سلام
    من در مداری که اخیرا ساخته ام اگر کابل پروگرامر بیش از 2 یا سه دقیقه به سیستم وصل بماند میکرو خراب می شود . مثلا حافطه فلش آن خراب می شود و هنگام تطابق ایراد از آدرس های آن می گیرد یا اصلا پروگرام نمی شود . دو تا از میکرو ها یم به همین دلیل خراب شده اند . یکیشون نو بود و دومی رو هم از مدارهای قبلی ام برداشتم . و من خیلی ناراحتم ، چون این مشکل را قبلا نداشتم و من هیچ دلیلی برای این امر پیدا نمی کنم . :sad: . پروگرامر بنده ار نوع ISP پارالل با آی سی بافر و میکرو Mega8 است . روی برد بورد یا چیز دیگه هم نیست . کاملا مدار ساخته شده و روی فیبر پیاده شده است .

پاسخ : یک مشکل جدی و اعصاب خرد کن هنگام پروگرام کردن AVR

سلام
    اگه ممکنه نقشه مدارتو اینجا بذار تا بهتر بشه کمک کرد
    مدارتو کامل چک کن ببین اتصالی وجود نداشته باشه
    کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

بافر 74HC244 پرگرمر سوخته
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
        برد مدار واقعا تمیز است و اشکالی ندارد . این اولین کارم نیست و همون طور که گفتم تا به حال این جوری نشده . من آی سی پروگرامر را چک می کنم اما شما هم نطرات خود را بنویسید . شاید پروگرامر را بدون وصل کردن برق مدار ، به آن به وصل کردم مدار از آی سی پروگرامر جریان کشیده باشه ، چون مدار یک LCD گرافیکی داره . من چک می کنم .
        بقیه دوستان هم نطر بدهند .

دیدگاه

به احتمال 90% مشکل همینه.
          شما باید میکرو رو از مدار جدا کنی زمان پرگرم
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
            نه ، متاسفانه اشکال از آی سی پروگرامر نبود . آی سی اش سالم است . بعد ، دوست خوب من (روباه) ، یکی از امتبازات خوب AVR ها همین ISP یا Jtag است . چرا باید آی سی را خارج مدار پروگرام کنم بعد بگذارم روش ؟ این که نشد In System Programming .
            دوستان عزیز ، نظر بدهید . :sad:

دیدگاه

چون مدار های جانبی ازش جریان مکشن و امکان سوختن میکرو یا پرگرم نشدنش زیاده

دیدگاه

سلام :

به هر صورتی که پروگرام میکنید به هیچ وجه تغذیه مدار را قبل از جدا کردن پروگرامر جدا نکنید ( هرچند من هیچ وقت مشکلی نداشتم حتی وقتی کل سیستم با پروگرامر روشن میشد ) !

به هر حال ممکنه حتی آی سی های مربوط به پورت موازی کامپیوتر خراب شده باشه !
                لطفاً با یک کامپیوتر دیگر هم تست کنید

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                  نه پورت موازی سالمه ، چون پروگرام می شه ، فقط نباید روی مدار کابل پروگرامر بیش از چند دقیقه بمونه . اگه پورت خراب باشه اصلا نرم افزار پبغام میده .

دیدگاه

سلام من چند تا سوال داشتم
                    من از پروگرامر اروند استفاده میکنم

1- کابلی فلتی که از طریق پروگرامر به ایسی روی مار وصل میکنیم برای تنظیم نرم افزار باید parallel port isp قرار دهیم ؟
                    2- من یه atmega32 داشتم که یه مشکلی براش پیش اومد و سوخت اما وقتی فهمیدم سوخته که چند بار گذاشتمش تو پروگرامر و چراغ قرمز پروگرامر کم رنگ میشد (فکر میکنم جریان میکشید - چون اتمگا32 داغ میشد ) حالا میخام attiny 26L را روی برد پروگرام کنم چون ترتیب پایه هاش طوری نیست که بشه تو پروگرامر گذاشت. اما هر وقت اون 5 پایه کابل فلت را وصل میکنم و تغذیه و زمین را به ایسی از طریق منبع تغذیه وصل میکنم ایسی را نمیشناسه ---- به نظر شما پروگرامر سوخته یا ایسیم خرابه ؟

ممنون اگر راهنماییم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X