سلام دوستان خسته نباشید. :angry:
برنامه پروژه پایانترمم نوشتم ولی در عمل با ماژولهای hmt-hmr جواب نمیده اما تو پروتیوس عالیه.
اگه وقت خوندن ندارین فقط 4تا کد اختصاص بدید که من بفرستم واونطرف بگیرم وشرط چک بشه وارد زیر برنامه بشه همین.خواهشا :angry:
درحقیقت میخوام وقتی سنسور فعال شد بطور مثال lpg رو بفرسته واونطرف دریافت کنه وکد رو چک کنه که اگه درسته وارد زیر برنامه بشه.
ضمنا چه فرقی بین input و waitkey هست؟
اینم یه قسمت از برنامه
فرستنده :
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
Dim L As Word
Dim C2 As String * 13
C2 = "lpg"
L = Getadc(1)
If L > 500 Then Lpg L
Loop
End
Sub Lpg(l As Word)
Print C2 ; Chr(13)
Waitms 250
End Sub Lpg
گیرنده:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
Config Lcdpin = Pin , Db7 = Portb.0 , Db6 = Portb.1 , Db5 = Portb.2 , Db4 = Portb.3 , E = Portb.4 , Rs = Portb.5
Config Lcd = 16 * 2
Dim S As String * 13
Do
Input S
If S = "lpg" Then C2
Loop
End
Sub C2
Cls
Home Lcd "sens lpg is on"
Wait 2
return
با این فرمتی که من ارسال کردم اونطرف چی دریافت میشه؟میکرو ها رو با سیم بهم وصل کردم ولی چیزی نشد.
خواهشا کمک کنید.
برنامه پروژه پایانترمم نوشتم ولی در عمل با ماژولهای hmt-hmr جواب نمیده اما تو پروتیوس عالیه.
اگه وقت خوندن ندارین فقط 4تا کد اختصاص بدید که من بفرستم واونطرف بگیرم وشرط چک بشه وارد زیر برنامه بشه همین.خواهشا :angry:
درحقیقت میخوام وقتی سنسور فعال شد بطور مثال lpg رو بفرسته واونطرف دریافت کنه وکد رو چک کنه که اگه درسته وارد زیر برنامه بشه.
ضمنا چه فرقی بین input و waitkey هست؟
اینم یه قسمت از برنامه
فرستنده :
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
Dim L As Word
Dim C2 As String * 13
C2 = "lpg"
L = Getadc(1)
If L > 500 Then Lpg L
Loop
End
Sub Lpg(l As Word)
Print C2 ; Chr(13)
Waitms 250
End Sub Lpg
گیرنده:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
Config Lcdpin = Pin , Db7 = Portb.0 , Db6 = Portb.1 , Db5 = Portb.2 , Db4 = Portb.3 , E = Portb.4 , Rs = Portb.5
Config Lcd = 16 * 2
Dim S As String * 13
Do
Input S
If S = "lpg" Then C2
Loop
End
Sub C2
Cls
Home Lcd "sens lpg is on"
Wait 2
return
با این فرمتی که من ارسال کردم اونطرف چی دریافت میشه؟میکرو ها رو با سیم بهم وصل کردم ولی چیزی نشد.
خواهشا کمک کنید.
دیدگاه