کار سختی نیست
باتوجه به حافظه داخل lcd و سایز اون داخل جدولی دیتای هگز معادل هر کاراکتر دلخواهتون رو در بیارید و باتوجه به دستورات فرمان ال سی دی کاراکتری اونو توی حافظه داخلی ال سی دی بنویسید ............... میتونید از مقاله ال سی دی های کاراکتری داخل بخش مقالات استفاده بکنید
اینجا جستجو بکنید
من همون روزهایی که این پست رو زدم بالاخره جواب گرفتم
البته دوستان کاملا درست میگن فقط 8 کاراکتر میشه تعریف کرد
ولی خوب من هی این 8 کاراکتر رو عوض میکنم و کاراکترهای جدید تعریف میکنم
و یه نکته دیگه اینکه همش حواسم پی این بود که 8 تا کاراکتر یعنی 8 تا حرف ولی ..... فارسی اینطوری نیست مثلا خود کلمه فارسی که 5 حرفیه رو میشه رو سه تا کاراکتر نوشت
برای بقیه دوستان هم آرزوی موفقیت دارم
تاریخ این تاپیک یکم گذشته ولی دیدم توی انجمن هست و گفتم تاپیک جدیدی وا نکنم.
من میدونم بیشتر از 8 کاراکتر نمیشه نوشت، میدونم lcd های فارسی هم هست. ولی من میخوام با همین ال سی دی های کاراکتری معمولی 16*2 فارسی بنویسم.
میدونم اول باید کدش رو تولید کنم و بعد با تابع WRITE_CGRAM اون کدا رو توی ال سی دی بریزیم.
اما مشکلم اینه که نمیدونم اون کدا رو برای هرکاراکتری چطوری تولید کنم :cry2:
هرکاراکتر 5 تا ستون و 8 تا سطر داره. میایم یه ماتریس درست میکنیم. به جای پیکسل های رنگ شده 1 و به جای پیکسل ها رنگ نشده 0 میذاریم. تا اینجاش درست. ولی کد آخری چطوری تولید میشه؟! :cry2:
مثلاً برای "ب" داریم:
0 0 0 0 0
0 0 0 0 0
0 0 0 0 0
1 0 0 0 1
1 1 1 1 1
0 0 0 0 0
0 0 1 0 0
0 0 0 0 0
اما کد آخر این چطوری درست میشه؟ :cry2:
تو رو خدا کمک کنید :angry: :cry2:
دوست عزیز برنامه های گرافیکی خیلی ساده ای هستن که دقیقا به همین شکل که شما حرف ب رو تشکیل دادین مکعب های سفید و سیاه برای ساختن کاراکترها رو در اختیار شما میذارن و بعد کد مربوطه رو خودشون در اختیار شما میذارن
اگه نتونستین پیدا کنین بهم پیام خصوصی بدین تا ببینم فایل همچین برنامه ای رو تو پروژه های قدیمیم دارم یا نه
دیدگاه