اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

از آنجایی که من درحال تایپ بودم و همانطور که جناب sadeghmojtabaei پاسخ دادند عرض کنم که:
    این ستاره ها علامت اشاره گر هستند و زمانی که در آرگومان یک تابع قرار می گیرند برای استفاده از آن تابع باید آدرس محل مورد نظر بجای آرگومان قرار گیرد مثلا:
    کد:
    uint8_t x;
    void pointer_test(uint8_t *);
    برای استفاده از تابع باید به این صورت بنویسیم
    pointer_test(&x);
    علامت & آدرس محلی که متغیر در آن تعریف شده رو به تابع ارسال می کند.

در زبان C رابطه نزدیکی بین آرایه ها و رشته ها وجود دارد. یک رشته آرایه ای از کارکترهاست و نام آرایه اشاره گری است به آدرس محل شروع آرایه بنابراین اگر از آرایه به عنوان آرگومان استفاده شود نیازی نیست علامت & قرار داده شود.

قدرت اصلی زبان C همین اشاره گرها هستند.
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام دوستان

در atmel studio زمانی که optimze رو دز حالت none قرار میدم این while اجرا نمیشه
      کد:
      while (!(ADCSRA & 0x10));
      اما زمانی که optimze رو د رحالت -1 میزارم اجرا میشه!

کسی میدونه چرا؟
      .The best question deserves a better answer
      =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
      «پناه»می برم «به خدا»
      از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
      محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

سلام
        کمپایلر رو تازه نصب کردم از کد زیر خطای No such file or directory میگیره :
        کد:
        #include <lcd.h>
        باید هدرشو اد کنم؟ پسوند فایلش چیه؟ از کجا دانلودش کنم؟
        در مسیر زیر باید کپی بشه؟(ورزن 6 دارم):
        Atmel\Atmel Studio 6.0\extensions\Atmel\AVRGCC\3.4.1.95\AVRToolchain\ avr\include\
        ممنون

دیدگاه

سلام به همه
          صلوات
          سلام
          کمپایلر رو تازه نصب کردم از کد زیر خطای No such file or directory میگیره :
          کد: [انتخاب]
          #include <lcd.h>

باید هدرشو اد کنم؟ پسوند فایلش چیه؟ از کجا دانلودش کنم؟
          من هم تازه با Atmel Studio شروع کردم (15روزی میشه) و تا اینجا که من خبر دارم این نرم افزار کتابخانه ای برای lcd یا keypad نداره و شما سه راه دارین:
          1- خودتون بنویسیشون
          2- از کتابخانه های توی اینترنت که خیلی هم زیاد هستن استفاده کنین (فقط قبلش مطمئن شو که کتابخونش کامل باشه و خطایی نداشته باشه)
          3- از شرکت هایی که اینطور کتابخونه ها رو میفروشن خرید کنی
          البته یه راه دیگه هم هست که بیای مثل من بری توی شرکتی کارکنی که زمینه کاریش توی همین شاخه باشه اونوقته که هم نسخه اصلی نرم افزار های مختلف و هم کتابخونه هایی که خریداری شده رو رو میتونی بررسی و استفاده کنی .
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          ; C is not for children

دیدگاه

سلام به همه
            صلوات
            دوستان یه سوال؟؟؟
            راهی هست که یه هدر فایل رو به زبان اسمبل تبدیل کرد یا زبان ماشین یا هرکاره دیگه ای جوری که کسی نتونه تغییری داخلش بده ؟
            یعنی فردا که کتابخونه نوشته شده (هدر فایلمون) توی اینترنت پخش شد به نام خودمون بمونه و کسی نتونه با تغییر یه اسم اون رو به نام خودش پخش کنه؟
            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
            شهید دکتر مصطفی چمران
            ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
              سلام به همه
              صلواتمن هم تازه با Atmel Studio ...
              توی PDF اموزشی که از سایت اتمل دانلود کردم نوشته بود از کتابخونه نوشته شده توسط Peter Fleury استفاده کنید.به دنبال همین اسم چیزای مختلفی از اینترنت دانلود کردم ولی نمیدونم باید پسوند فایلش چی باشه؟

دیدگاه

سلام به همه
                صلوات
                به طور معمول برای اضافه کردن یک کتابخونه شما به این موارد برخورد میکنید که از لحاظ عملکرد هیچ فرقی با هم ندارن:
                1- نویسنده کتابخونه خوده شرکت تولید نرم افزار بوده :
                - در این موارد معمولا کتابخونه با پسوند "h." هست
                - برای صدا زدن کتابخونه هم بهتره که از دستور زیر استفاده کنی
                کد:
                #include <name.h>
                2- نویسنده کتابخونه یک شخص بوده که در این حالت :
                - کتابخونه میتونه یک فایل با پسوند " c. " یا " h. " یا " s. " یا " S. " یا " cpp. " باشه که به ترتیب برای زبان c برای هدر فایل برای اسمبل برای اسمبل و برای ++c هستن.
                (درمورد پسوند " xml " هم من چیزی نمیدونم)
                - کتابخونه میتونه شامل دو فایل باشه که یکی از پسوند های بالا و دیگری به پسوند " h. " هستش

در همین تاپیک اطلاعات بسیار خوبی رو جناب سید جان قرار داده اند (با نام کاربری RubeuS) اگر توی پستا بگردی حتما پیداش میکنی اما صفحش رو یادم نیست
                شهید دکتر مصطفی چمران
                ; C is not for children

دیدگاه

سلام به همه
                  صلوات
                  برای مورد شما هم معمولا یا " c. " به همراه " h. " هست یا فقط " h. " هستش.
                  موفق باشید.
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

برای صدا زدن کتابخونه ها تفاوتی میکنه از <> استفاده بشه یا " " ؟شما فقط از " " استفاده کردین ولی خود اتمل استدیو هردو رو پیشنهاد میده؟

دیدگاه

دوستان کتاب خوبی (ترجیحا فارسی) برای AtmelStudio که برنامه نویسی و ... رو کامل توضیح داده باشه سراغ ندارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
                        برای صدا زدن کتابخونه ها تفاوتی میکنه از <> استفاده بشه یا " " ؟شما فقط از " " استفاده کردین ولی خود اتمل استدیو هردو رو پیشنهاد میده؟
                        همونطور که توضیح دادن برای کتابخانه هایی که از اینترنت می گیرید و کنار فایل اصلی می ذارید باید از " " استفاده کنید. اما یه سری کتابخونه ها که مال خود کامپایلر هست را باید با < > فراخوانی کنید.

اما یک نکته که اشاره نشد اینه که اگه کتابخونه شما فایل دیگری به غیر از فایل h. داشت باید اون فایل دیگه با پشوند c. یا s. را به پروژه add کنید . برای add کردن هم باید روی اسم پروژه در پنل سمت راست که فکر کنم اسمش پنل project باشه راست کلیک کنید و add exciting را انتخاب کنید و فایلتون را وارد کنید.

دیدگاه

سلام به همه
                          صلوات
                          ممنون از پاسخ جناب sadeghmojtabaei
                          اما یه نکته رو بگم
                          همونطور که توضیح دادن برای کتابخانه هایی که از اینترنت می گیرید و کنار فایل اصلی می ذارید باید از " " استفاده کنید. اما یه سری کتابخونه ها که مال خود کامپایلر هست را باید با < > فراخوانی کنید.
                          بایدی در کار نیست گفتم که:
                          تفاوت صدا زدن ها فقط بین کتابخونه هایی است که شخص نوشته باشد یا خود شرکت که اون هم برای این است که شخصی که بعده ها این برنامه رو میخونه متوجه بشه کدوم کتابخونه مال خود نرم افزاره و کدومش مال شخص دیگه ای هست. که اگر همرو هم به یک شکل صدا بزنی مشکلی پیش نمیاد.
                          فقط جهت اینه که شخص دیگری برنامه مارو خوند بدونه کدمش مربوط به خود نرم فازاره و کدومش به برنامه add شده.
                          ولی شما میتونین همرو به یک شکل صدا بزنی.
                          شهید دکتر مصطفی چمران
                          ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                            سلام به همه
                            صلوات
                            ممنون از پاسخ جناب sadeghmojtabaei
                            اما یه نکته رو بگمبایدی در کار نیست گفتم که:فقط جهت اینه که شخص دیگری برنامه مارو خوند بدونه کدمش مربوط به خود نرم فازاره و کدومش به برنامه add شده.
                            ولی شما میتونین همرو به یک شکل صدا بزنی.
                            در زبان C همه چیز شدنی هست اما برای هر تغییری باید دلیل قانع کننده ای داشت. اینکه کامپایلر این امکان رو دارد که تشخیص دهد کدام فایل مربوط به خودش هست و کدام فایل مربوط به کاربر دلیلی نمی شود که اساس زبان C در نظر گرفته نشود. اگر لازم باشد کد مورد نظر قابلیت حمل داشته باشد باید با استاندارد زبان C همخوانی داشته باشد. به عنوان مثال هنگام تعریف متغیرها پس از تایپ حرف u گزینه های انتخابی ظاهر می شوند که شامل uintX_t و ... و همینطور unsigned هست که اگر لازم باشد سورس در کامپایلری غیر از GCC استفاده شود باید از مورد آخر استفاده کرد در غیراینصورت باید تعاریف مورد نظر اعمال شود تا مشکلی ایجاد نشود. این مسائل شاید در پروژه های کوچک اهمیت زیادی نداشته باشند اما زمانی که پروژه دارای حجم و پیچیدگی بالایی باشد این تغییرات مشکلات زیادی رو ایجاد خواهند کرد پس بهتر است از اول سنگ بنا رو محکم قرار دهیم

مورد بعدی اینکه برای اضافه کردن فایل سورس به پروژه در قسمت Solution Explorer با انتخاب نام پروژه گزینه ای به عنوان Show All Files ظاهر می شود که با انتخاب آن کلیه فایلها و فولدرها در مسیر پروژه نمایش داده می شوند که با راست کلیک روی فایل سورس و انتخاب گزینه Include In Project آنرا به پروژه اضافه می کنیم و فایل هدر هم به شکل معمول اینکلود می شود
                            گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام به همه
                              برای شفای بیمارا صلوات
                              دوستان نحوه کار کردن با usart توی atmel studio به چه شکله؟
                              آیا کتابخونه ای برای راه اندازی داره؟
                              دستورات خاصی داره؟
                              شهید دکتر مصطفی چمران
                              ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                                سلام به همه
                                برای شفای بیمارا صلوات
                                دوستان نحوه کار کردن با usart توی atmel studio به چه شکله؟
                                آیا کتابخونه ای برای راه اندازی داره؟
                                دستورات خاصی داره؟
                                نحوه کارش اینجوریه که باید خودت براش کتاب خونه بنویسی :nerd:

از دیتاشیت استفاده کن و با استفاده از رجیستر ها،تابع بنویس.

اگر نیاز به توضیحات داشتی بپرس.در ضمن سایت زیر هم بهت کمک زیادی میکنه :

http://maxembedded.com/2013/09/30/the-usart-of-the-avr/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X