اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

سلام من یه منو با کدویژن درست کردم اما هر کاری میکنم تو اتمل استودیو کار نمی کنه
    اینم لینک

http://s8.picofile.com/file/8324030118/menu.zip.html
    جدیدترین ویرایش توسط mfazl22; ۱۴:۵۸ ۱۳۹۷/۰۱/۳۰.
    گاهی نمی شود که نمی شود
    گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
    گاهی گدای گدایی و چاره چیست
    گاهی تمام شهر گدای تو میشود
    ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

سلام چرا وقتی برنامه رو به اینصورت مینویسیم:

}(int main (void
      DDRA = 1;

}(while(1
      ;PORTA = 1

PORTA = 0;
      }
      { return 0;

شکل موجی که روی پایه ی A0 ایجاد میشه با وقتی که برنامه رو بصورت زیر بنویسیم فرق داره؟

}(int main( void

;DDRA = 1

} (while(1

;PORTA =~PORTA
      {
      {

جدیدترین ویرایش توسط HoSein Mohammadi; ۲۳:۳۸ ۱۳۹۷/۰۲/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HoSein Mohammadi نمایش پست ها
        سلام چرا وقتی برنامه رو به اینصورت مینویسیم:

}(int main (void
        DDRA = 1;

}(while(1
        ;PORTA = 1

PORTA = 0;
        }
        { return 0;

شکل موجی که روی پایه ی A0 ایجاد میشه با وقتی که برنامه رو بصورت زیر بنویسیم فرق داره؟

}(int main( void

;DDRA = 1

} (while(1

;PORTA =~PORTA
        {
        {

سلام.بسیار ساده ست.در اولی شما صرف نظر از اینکه توی خروجی چی هست،پشت سر هم اون رو صفر و یک می کنید ولی در برنامه دومی شما هر بار وضعیت قبلی پورت رو می خونید و با خودش not میکنید.مشخصا دستورات اسمبلی بیشتری تولید میکنه و شکل موج متفاوت تر از برنامه قبل میشه.البته اینکه یک رجیستر با خودش Not بشه درست نیست و اگر هدف شما صفر و یک کردن پورت هست اون رو با عدد مثلا یک XOR کنید
        جدیدترین ویرایش توسط Aristar; ۱۹:۲۶ ۱۳۹۷/۰۲/۰۶.
        Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

سلام
          تو اتمل ستودیو چطور از هدر فایل lcd استفاده کنم برای lcd کاراکتری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen10000 نمایش پست ها
            سلام
            تو اتمل ستودیو چطور از هدر فایل lcd استفاده کنم برای lcd کاراکتری
            سلام
            سمت راست در قسمت solution explorer بر روی فولدر پروژه راست کلیک و بعد از قسمت add گزینه existing item رو انتخاب کنید و فایلهای مربوط به هدر رو از این طریق به پروژه اضافه کنید
            سپس در ابتدای برنامه فایلهای مورد نیاز رو فراخوانی کنید

دیدگاه

با سلام دوستان،یه سایت هست که من از اموزش هاش استفاده میکنم ،خیلی خوب توضیح داده،کامل هم میشه فهمید چی به چیه،با همین ویژوال استودیو هم کد نویسی میکنه،کتابخونه های خوبی هم داخلش استفاده میکنه،این لینکشه،ایشالا مفید واقع بشه
              electronicwings.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
                سلام
                سمت راست در قسمت solution explorer بر روی فولدر پروژه راست کلیک و بعد از قسمت add گزینه existing item رو انتخاب کنید و فایلهای مربوط به هدر رو از این طریق به پروژه اضافه کنید
                سپس در ابتدای برنامه فایلهای مورد نیاز رو فراخوانی کنید
                متشکر .
                فایلهای مربوط به هدر فایل رو از کجا بگیرم که شبیه توابع کد ویژن باشه
                جدیدترین ویرایش توسط mohsen10000; ۰۹:۵۷ ۱۳۹۷/۰۳/۰۹.

دیدگاه

متشکر .
                  فایلهای مربوط به هدر فایل رو از کجا بگیرم که شبیه توابع کد ویژن باشه
                  خواهش میکنم
                  باید بگردین در سطح نت شاید باشه و اگه هم نبود و خیلی مهمه که اسم توابع با کدویژن یکی باشه خودتون اسم توابع رو تغییر بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
                    خواهش میکنم
                    باید بگردین در سطح نت شاید باشه و اگه هم نبود و خیلی مهمه که اسم توابع با کدویژن یکی باشه خودتون اسم توابع رو تغییر بدین
                    خیلی ممنون
                    میشه چنتا هدر فایل معرفی کنید هر کاری میکنم نمیشه . تو کد ویژن راحت تنظیم میشه اما اتمل نه

دیدگاه

خیلی ممنون
                      میشه چنتا هدر فایل معرفی کنید هر کاری میکنم نمیشه . تو کد ویژن راحت تنظیم میشه اما اتمل نه
                      اینم دو نمونه هدر مختلف:
                      پرشین گیگ، ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ و میزبانی فایل و خرید سرور مجازی برای اولین بار در ایران به صورت ابری، با کیفیت عالی و قیمت مناسب

پرشین گیگ، ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ و میزبانی فایل و خرید سرور مجازی برای اولین بار در ایران به صورت ابری، با کیفیت عالی و قیمت مناسب

دیدگاه

سلام به همه
                        حافظه eeprom برای atmega128 برابر با حدود 4000 بایت هست.
                        در atmelStudio دستور بروزرسانی (دستور نوشتن) در حافظه eeprom رو هم در زیر نوشتم: (نوشتن برای بایت)
                        کد:
                        void eeprom_update_byte (uint8_t *__p, uint8_t __value)
                        و دستور خواندن از حافظه eeprom رو هم در زیر نوشتم:(خواندن برای بایت)
                        کد:
                        uint8_t eeprom_read_byte (const uint8_t *__p) __ATTR_PURE__
                        دو نمونه مثال استفاده از این دو دستور که خودم هر دو رو تست کردم و درست جواب داده:
                        برای نوشتن:
                        کد:
                        eeprom_update_byte( ((uint8_t *)303), 1 );
                        برای خواندن:
                        کد:
                        a = eeprom_read_byte( ((const uint8_t *)303) );
                        نکته:
                        در صورت استفاده نکردن از (* uint8_t) در دستور نوشتن موقع کامپایل کردن پیام زیر رو میده:
                        expected 'uint8_t * {aka unsigned char *}' but argument is of type 'int
                        c:\program files (x86)\atmel\studio\7.0\toolchain\avr8\avr8-gnu-toolchain\avr\include\avr\eeprom.h
                        و در صورت استفاده نکردن از (* const uint8_t) در دستور خواندن موقع کامپایل کردن پیام زیر رو میده:
                        expected 'const uint8_t * {aka const unsigned char *}' but argument is of type 'int
                        c:\program files (x86)\atmel\studio\7.0\toolchain\avr8\avr8-gnu-toolchain\avr\include\avr\eeprom.h
                        سوال:
                        تا جایی که من اطلاع دارم عملگر type که توی پرانتز و قبل از یک مقدار قرار میگیره type مقدار روبه روی خودش رو تغییر میده، یعنی توی دستور نوشتن عمگر (* uint8_t) مقدار 303 روبه روی خودش رو که از نوع int و 16 بیتی هست تبدیل به اشاره گر از نوع char و 8 بیتی میکنه.
                        اگر مقدار 303 رو از 16 بیتی به 8 بیتی تبدیل کنیم میشه 47!!! اما...

اما وقتی پشت مقدار 303 طبق پیام atmelStudio عملگر (* uint8_t) رو قرار میدم در خانه 303 حافظه eeprom مینویسه و در مورد دستور خواندن هم خانه 303 رو میخونه؟ چرا ؟
                        جدیدترین ویرایش توسط mahdi89; ۱۲:۱۵ ۱۳۹۷/۰۴/۰۱.
                        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi89 نمایش پست ها
                          ... تا جایی که من اطلاع دارم عملگر type که توی پرانتز و قبل از یک مقدار قرار میگیره type مقدار روبه روی خودش رو تغییر میده، یعنی توی دستور نوشتن عمگر (* uint8_t) مقدار 303 روبه روی خودش رو که از نوع int و 16 بیتی هست تبدیل به اشاره گر از نوع char و 8 بیتی میکنه.
                          اگر مقدار 303 رو از 16 بیتی به 8 بیتی تبدیل کنیم میشه 47!!! اما...

اما وقتی پشت مقدار 303 طبق پیام atmelStudio عملگر (* uint8_t) رو قرار میدم در خانه 303 حافظه eeprom مینویسه و در مورد دستور خواندن هم خانه 303 رو میخونه؟ چرا ؟
                          مهندس جان سلام،
                          خیلی مخلصیم (همینجوری!!)
                          به اون علامت اشاره گر توجه نکردی!
                          این عبارت (* uint8_t) میخواد بگه که "اشاره گر" از نوع uint8_t هست!
                          یعنی اینکه ما داریم به یک تک بایت اشاره میکنیم، و طول آدرسش با توجه به سخت افزار، هر مقداری میتونه باشه! (توی این دست میکروها، عموما 4 بایت است)!
                          حالا اینکه استفادش چه لزومی داره اینه که اگه اشاره گر یک "خانه" افزایش یا کاهش پیدا کرد، کامپایلر بداند آدرس واقعی رو چند بایت افزایش یا کاهش بده!

◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام دوستان...
                            امکانش هست راجع به کلمه کلیدی __attribute__ توضیحاتی رو بدین؟
                            اصلا چی هست و چه مواقعی استفاده میشه؟

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشین....چرا لینک ها تو صفحه اول موجود نیستن؟ انجمن رو آپدیت کردن همه چی بهم ریخته؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeeddelshad0020 نمایش پست ها
                                سلام دوستان خسته نباشین....چرا لینک ها تو صفحه اول موجود نیستن؟ انجمن رو آپدیت کردن همه چی بهم ریخته؟؟؟
                                سلام. بله بیش از یک ساله. فکر کنم پارسال گفتم ولی کسی درست نکرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X