اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

سلام به دوستان عزیز.

در قسمت گالری atmel چیز جالبی دیدم.وآن پلاگین کدویژن برای atmelStudio بود.فکر کنم صفحه 4 یا 5 بود.واقعا جالب است که می توان به این وسیله از کدویزارد مستقیما در atmelStudio استفاده کرد.

دیدگاه

سلام
      درسته، واقعا کار جالبیه اما امیدوارم دانلود نکرده باشین. اگه دانلود کردین نصب نکرده باشین. اگه نصب کردین کار نکنه!
      چون تمام تلاش دوستان تو این تاپیک و هدف اصلی از کوچ کردن از کدویژن دور شدن از همین کدویزارد هست وگرنه دانلود 800 مگ atmelstudio در صورت استفاده از کدویزارد هیچ تاثیری در ارتقا و پیشرفت سطح کدنویسی شما نخواهد داشت
      گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام

ببخشید چطوری میشه در atmelstudio کتابخونه نوشت ؟

تشکر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed Gh
          سلام
          درسته، واقعا کار جالبیه اما امیدوارم دانلود نکرده باشین. اگه دانلود کردین نصب نکرده باشین. اگه نصب کردین کار نکنه!
          چون تمام تلاش دوستان تو این تاپیک و هدف اصلی از کوچ کردن از کدویژن دور شدن از همین کدویزارد هست وگرنه دانلود 800 مگ atmelstudio در صورت استفاده از کدویزارد هیچ تاثیری در ارتقا و پیشرفت سطح کدنویسی شما نخواهد داشت
          به نظر من یادگیری راه اندازی بخش های مختلف میکروکنترلر توسط خود کاربر امری لازم است اما برای دفات بعدی لزومی ندارد که حتما این کار ها را خود انجام دهد.چون در این صورت کار بسیار خسته کننده می شود.مثلا در xmega اپلیکیشن نوت های خود اتمل و همچنین تعاریف بیتی که در هدر فایل ها انجام شده مقدار دهی به رجیستر ها کار سختی نیست و فقط نیاز به شناخت کامل از سخت افزار جانبی دارد ولی در سری مگا به نظر من استفاده از کدویزارد ایرادی ندارد.البته این مطلب نظر من نیست.در تاپیک یادگیری avrlib آقای سپاسیار هم چنین چیزی گفته اند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
            به نظر من یادگیری راه اندازی بخش های مختلف میکروکنترلر توسط خود کاربر امری لازم است اما برای دفات بعدی لزومی ندارد که حتما این کار ها را خود انجام دهد.چون در این صورت کار بسیار خسته کننده می شود.مثلا در xmega اپلیکیشن نوت های خود اتمل و همچنین تعاریف بیتی که در هدر فایل ها انجام شده مقدار دهی به رجیستر ها کار سختی نیست و فقط نیاز به شناخت کامل از سخت افزار جانبی دارد ولی در سری مگا به نظر من استفاده از کدویزارد ایرادی ندارد.البته این مطلب نظر من نیست.در تاپیک یادگیری avrlib آقای سپاسیار هم چنین چیزی گفته اند.
            از این بحث ها تو انجمن زیاد هست و هیچ وقت هم به نتیجه نرسیده (شاید هم رسیده چون من هیچ کدومو تا آخر دنبال نکردم) و همونطور که دیدید تو این موارد بین بزرگان هم اختلاف هست و میشه نتیجه گرفت که این یه چیز سلیقه ای هست و هر کس بنا به انتظاراتش از کدنویسی نظر خودش رو میگه. پس برای اینکه تاپیک طولانی و منحرف نشه با این جمله که میگه "صلاح کار خویش خسروان دانند" بحث رو تموم کنیم.
            گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام دوستان
              در رابطه با این مساله ی کد ویزارد و برنامه های از این دست ، بله نظرات متفاوتی است. ولی من یک سوال مهم قرار میدهم لطفا از روی منطق خودتون این سوال را پاسخ دهید:

آیا این قضیه برای کلیه پروژه ها منطقی است که در شروع کار میکرو ، رجیسترها یک مقدار ثابتی بگیرند و بعد از آن دیگه عوض نشوند؟

بگذریم ، در این رابطه قبلا توضیح داده شده و فکر نمیکنم نیاز به توضیحات بیشتر باشد .( توصیه من همیشه این بوده که دوستان بایستی از مصرف کننده بودن تا حد امکان خارج شوند)

درضمن اینجا یک توضیح فکر میکنم به جا باشه:
              در رابطه با اسم تاپیک:
              کوچ کردن همانند کوچ پرندگان نبایستی همیشگی باشد . پرندگان زمانی کوچ میکنند که یک نیازی میبینند که الان محل فعلی این نیاز را برطرف نمیکند ولی امکان دارد با توجه به شرایط و نیازهای بعدی دوباره به جای قبلی کوچ کنند . (از فایده های دیگر این کار ، قوی شدن بال و پرهای آنهاست)
              راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
              کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
              نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
              انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aseok
                سلام

ببخشید چطوری میشه در atmelstudio کتابخونه نوشت ؟

تشکر .
                به لینکی که تو چند پست قبل قرار داده شده سر بزنید اطلاعات مفیدی در رابطه با نوشتن کتابخونه وجود داره. ضمنا نوشتن کتابخونه نیازمند تجربه و دقت و اطلاعات کافی در رابطه با کامپایلر مورد استفاده هست (مثلا در مورد شما GCC ) منبع اصلی برای نحوه استفاده از این کامپایلر GCC Manual هست

برای شروع بهتره کتابخونه های نوشته شده رو مطالعه کنید.
                همونطور که میدونید کتابخونه ها حداقل از دو فایل هم نام و با پسوند h. و c. تشکیل شدن(چرا؟). باید دقت کنید که چه کدهایی تو هدر نوشته میشن و چه ارتباطی بین این کدها با توابعی که تو c. نوشته شدن وجود داره.

روند کلی یه برنامه C رو در نظر بگیرید.
                اول هدرفایلها اینکلود میشن includes
                دوم دیفاین ها defines
                سوم متغیرها(دیتا آبجکت ها)ی عمومی variables
                چهارم الگوی توابع مورد استفاده Function prototypes (یا خود توابع)
                پنجم تابع Main
                و در آخر ششم سایر توابع(درصورت استفاده نکردن از الگوی توابع)

برای نوشتن کتابخونه تابع Main رو حذف می کنیم
                از مرحله اول تا مرحله چهارم (الگوی توابع) تو h. قرار می گیره و مرحله ششم(خود توابع) تو c.

حالا فایل h. رو تو فایل c. اینکلود می کنیم
                نکته دیگه اینکه داخل هرکدوم از فایلها لازم هست هدرفایل هایی اینکلود بشن مثلا اگه تو c. از توابع مثلا رشته ای استفاده کردیم باید هدر string.h که از هدر های استاندارد C هست اینکلود بشه و اگه تو کتابخونه از دیفاینهای GCC برای تعریف دیتا آبجکت ها استفاده کردیم مثلا uint8_t و ... باید هدر inttype.h تو فایل h. اینکلود بشه

در صورتی که این موارد رو با نکاتی که در اون لینک بیان شده تلفیق کنیم می تونیم کتابخونه هایی استاندارد و حرفه ای داشته باشیم

دلیل اینکه چرا باید حتما دوتا فایل h. و c. داشته باشیم تا جایی که سوادم می رسه چون کامپایلر اول فایل اصلی (فایلی که تابع main در اون قرار داره) رو کامپایل می کنه و هدرهایی که اینکلود میشن رو در محل خودشون قرار میده و بقیه فایلهای c. رو به صورت جدا کامپایل و به فایل اصلی لینک می کنه به همین دلیل اینکلود کردن یک فایل با پسوند c. در ابتدای فایل اصلی حتی اگه عمل کامپایل درست انجام بشه کار اصولی نیست و همینطور قرار دادن توابع در فایل هدر هم از نظر نظم و هم از نظر محل قرار گیری هدرها هم کار درستی نیست

از این ساده تر نمی تونستم توضیح بدم و اگه مطالب برای دوستان زیاد ساده هست معذرت خواهی میکنم و اگه اشتباهی مشاهده می کنند لطفا تصحیح کنن چون من خودم هم خیلی حرفه ای نیستم

دیدگاه

تشکر ، فایل های c. و h. رو با ایجاد یک پروژه جدید باید ایجاد کرد ؟ میشه با شکل نشون بدید ؟

دیدگاه

در قسمت Solution Explorer روی اسم پروژه (آیکون زرد رنگ) راست کلیک کنید. گزینه Add و بعد گزینه New Item
                    تو پنجره باز شده نوع فایل رو انتخاب و پایین پنجره اسم فایلتونو وارد کنید و گزینه َAdd یا Enter
                    می بینید که فایلتون به solution explorer اضافه شده و comment و کدهای اولیه نوشته شده

دیدگاه

آقا من وقتی F10 را برای دیباگ کردن میزنم یه پنجره باز میشه که نوشته:

Please Choose one of the Tools Below to start debugging

و در زیرش دو گزینه OK و Cancel هست که OK غیر فعاله و فقط گزینه ی کنسل را میتونم انتخاب کنم
                      هیچ چیز دیگه ای هم نیست ، برنامه هم کاملا صحیحه و ارور نداره ،
                      قضیه چیه؟
                      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                      // - - - - - - - - - -
                      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                      // - - - - - - - - - -
                      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای مرتضوی عزیز...
                        =======================================
                        مشکلم حل شد...
                        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری

و در زیرش دو گزینه OK و Cancel هست که OK غیر فعاله و فقط گزینه ی کنسل را میتونم انتخاب کنم
                          قضیه چیه؟
                          کسی در این مورد اطلاعی نداره؟
                          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                          // - - - - - - - - - -
                          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                          // - - - - - - - - - -
                          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
                            میدونم تکراریه ولی جوابش رو پیدا نکردم حالا
                            یه دستور تو کد ویژن و استدیو چقدر طول میکشه(زمان اجرا)
                            چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

عرض سلامو خسته نباشید
                              می خواستم در مورد lcd های کاراکتری و توابع مربوطشون هم توضیح بدید.
                              توی کدویژن راحت سرفایلشو اضافه میکردیمو از توابعش استفاده می کردیم
                              اینجارو هیچ دیدی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری

قضیه چیه؟
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.msg515782#msg515782
                                در ضمن اگه به منوی Debug دقت کنید متوجه میشید که برای دیباگ باید Alt+F5 رو بزنید.

نوشته اصلی توسط bahram1
                                عرض سلامو خسته نباشید
                                می خواستم در مورد lcd های کاراکتری و توابع مربوطشون هم توضیح بدید.
                                توی کدویژن راحت سرفایلشو اضافه میکردیمو از توابعش استفاده می کردیم
                                اینجارو هیچ دیدی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید
                                بعد از اینکلود کردن هدرفایل روی اسم پروژه(آیکون زرد رنگ!) راست کلیک کنید و گزینه Add و بعد گزینه Existing Item
                                حالا فایل Lcd.c رو انتخاب و به پروژه اضافه کنید در ضمن باید فایلهای h. و c. رو تو پوشه ی پروژه کپی کرده باشید

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                                سلام
                                میدونم تکراریه ولی جوابش رو پیدا نکردم حالا
                                یه دستور تو کد ویژن و استدیو چقدر طول میکشه(زمان اجرا)
                                برای اینکه بفهمیم مدت زمان اجرای دستورات چقدر هست باید ببینیم کامپایلر دستورات رو چطور به زبان ماشین ترجمه می کنه . یعنی باید به کدهای اسمبلی اون دستورات که توسط کامپایلر تولید می شه دسترسی داشته باشیم. تو کدویژن چون زیاد باهاش کار نکردم نظری ندارم اما تو اتمل استودیو در حالت simulator قسمت Disassembly می تونیم کدهای اسمبلی هر دستور رو ببینیم . مدت زمان اجرای هر دستور اسمبلی هم تو دیتاشیت میکرو قسمت Instruction set summary در دسترس هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X