اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

سلام

آیا میشه مانند مثال های زیر ، فایل های سرآیندی از یک پوشه فراخوانی بشه ؟ اون پوشه در کجا باید قرار بگیره ؟

باتشکر .

کد:
    #include "Utils/app_config.h"
    کد:
    #include "N11/N1100.h"

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی
      من تازه شروع کردم با Atmel Studio برنامه نوشتن و مثال های زیادی رو کد کردم . اما یک مشکل خیلی عجیب گیر کردم .
      اول یک برنامه LED چشمک زن نوشتن برای ATMEGA16 بعد همون را برای ATMEGA32 نوشتن ولی کار نکرد.
      اینم برنامه:
      کد:
        DDRB = (1<<DDB0);
        while (1) //loop forever
        {
         PORTB = 0x01; //set pin 0 on port B high
         _delay_ms(500);
         PORTB = 0x00; //set pin 0 on port B low
         _delay_ms(500);
        }
      با هر دو ورژن Atmel Studio4 , Atmel Studio6 تست کردم ولی بازم جواب نمی دهد.

در ادامه یک برنامه LCD2*16 نوشتم با ATMEGA16 جواب میده ولی با ATMEGA32 جواب نمی دهد !!!! :angry:

چرا ؟ تنظیم خاصی باید انجام بدم ؟ یا کتابخانه جدیدی باید اضافه کنم ؟

لطفا کمک کنید :cry2:
      خداوندا
      از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
      فراموشش کن
      دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام
        در قسمت انتخاب میکرو ، میکرو رو به مگا 32 تغییر میدید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aseok
          سلام

آیا میشه مانند مثال های زیر ، فایل های سرآیندی از یک پوشه فراخوانی بشه ؟ اون پوشه در کجا باید قرار بگیره ؟

باتشکر .

کد:
          #include "Utils/app_config.h"
          کد:
          #include "N11/N1100.h"
          بله. پوشه رو در کنار فایل main ایجاد کنید. در قسمت Solution Explorer روی گزینه Show All Files کلیک کنید. پوشه شما به صورت کمرنگ نمایش داده میشه . می تونید فایل c. رو با کلیک راست و انتخاب گزینه Include in project به پروژه ADD کنید. فایل h. هم به همین شکل که نشون دادید به پروژه include میشه.
          گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام.

در مورد رجیستر های 16 بیتی مثلا TCNT1 در مگا64 آیا با خواندن TCNT1 کل رجیستر خوانده می شود یا حتما باید بایت با ارزش را شیفت داده و با بایت ک ارزش جمع کنیم و بعد آن را بخوانیم؟

دیدگاه

با عرض معذرت یک سوال دیگه.

آیا می توان پروژه ای را از اتمل استودیو 6 به avrstudio 4 برای دیباگ به وسیله jtagice منتقل کرد؟

دیدگاه

در مورد رجیستر های 16 بیتی مثلا TCNT1 در مگا64 آیا با خواندن TCNT1 کل رجیستر خوانده می شود یا حتما باید بایت با ارزش را شیفت داده و با بایت ک ارزش جمع کنیم و بعد آن را بخوانیم؟
                AVR می تونه با استفاده از دستورالعمل های اسمبلی IN , OUT به این رجیسترها دسترسی داشته باشه. از طرفی ازآنجا که دیتا باس AVR ، 8 بیتی هست، هسته CPU برای دسترسی به این رجیسترها به دوسیکل ماشین احتیاج داره . توجه کنید که یک اینتراپت میتونه در بین همین دو دستور اتفاق بیوفته، حالا اگه تابع اینتراپت به همین منابع یعنی رجیستر های 16 بیتی تایمر یک باشه برای جلوگیری از ، از دست رفتن اطلاعات مورد نظرمون در این رجیسترها باید برنامه مون طوری باشه که دسترسی به این رجیسترها به صورت اتمیک انجام بشه به عبارت دیگر باید عمل خواندن و نوشتن در این رجیستر ها اینتراپت ناپذیر باشه . تمام رجیسترهای I/O شانزده بیتی دارای یک رجیستر موقت برای دسترسی به 8 بیت بالای این رجیستر ها هستند، توجه کنید که یک تایمر 16 بیتی تنها دارای یک رجیستر موقت برای تمام 16 بیت رجیسترش هست.

معمولا یک رجیستر 16 بیتی به صورت زیر خونده می شه :
                کد:
                Cycle 1: in r16, TCNT1L        ;Reading low byte into r16,this triggers the high
                ; byte to be latched in the temporary shadow
                ; register.
                Cycle 2: in r17, TCNT1H        ;Reading high byte from the temporary register.
                در مثال فوق اگه در بین دو دستور یک اینتراپپ حالا به هر دلیلی رخ بده و روتین تابع به هر کدام از بایت های رجیستر تایمر یک دسترسی داشته باشد این امکان وجود دارد که رچیستر موقت مقدار خودش را تغییر بده که این امر باعث می شه که CPU در زمان برگشت از وقفه مقدار اشتباه را در داخل R17 بارگزاری کنه.

عمل نوشتن در رجیستر 16 بیتی تایمر 1 نیز به ترتیب زیر انجام میشه :

کد:
                ;r17 contains the high byte while r16 contains
                ;the low byte that is to be written.
                Cycle 1: out TCNT1H, r17        ;Writing the high byte to the temporary register.
                Cycle 2: out TCNT1L, r16          ;Writing both the low byte and the temporary
                ;register into the I/O Register.
                توجه کنید که عمل خواندن و نوشتن در رجیستر 16 بیتی تایمر 1 در نحوه دسترسی به بایت بالا و پایین با هم فرق می کنه که اگر این ترتیب معکوس بشه اطلاعاتی که در بایت بالا نوشته و یا خوانده می شه ناصحیح خواهد بود.

البته این مسئله به تمامی رجیسترهای 16 بیتی AVR قابل تعمیم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
                  آیا می توان پروژه ای را از اتمل استودیو 6 به avrstudio 4 برای دیباگ به وسیله jtagice منتقل کرد؟
                  در Help اتمل استودیو نحوه انتقال و دیباگ کدهای نوشته شده از avr studio 4 آورده شده که برای این کار نوعی conversion انجام میشه که حتی ممکن هست با warningها یا Error هایی همراه باشه پس نتایج حاصل از عکس این حالت قابل اطمینان نیست.
                  گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام.
                    وقتی دیباگ رو می زنم تا برنامه simulate بشه با این اررور مواجه میشم:
                    Debugging tool is not set,please correct the tool ,interface and clock for the current target
                    و بعد از اینکه تایید می کنم وارد صفحه تنظیمات پروژه میشم.و از قسمت اول simulator را انتخاب می کنم ولی بازم همون اررور را میده.

دیدگاه

سلام.
                      وقتی دیباگ رو می زنم تا برنامه simulate بشه با این اررور مواجه میشم:
                      Debugging tool is not set,please correct the tool ,interface and clock for the current target
                      و بعد از اینکه تایید می کنم وارد صفحه تنظیمات پروژه میشم.و از قسمت اول simulator را انتخاب می کنم ولی بازم همون اررور را میده.
                      دوست عزیز این شکل مشکلات تا به حال برای من پیش نیامده بنابراین راه حل خاصی ندارم. اما ممکن هست مشکل شما ناشی از قطع و وصل کردن دیباگر jtag باشه . شما از منوی view گزینه سوم (Available Atmel Tools) می تونید لیست ابزارهای متصل به نرم افزار رو مشاهده کنید که باید simulator در آن قرار داشته باشد. که اگر با اجرای مجدد نرم افزار مشکل حل نشد شاید با نصب مجدد حل بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed Gh
                        دوست عزیز این شکل مشکلات تا به حال برای من پیش نیامده بنابراین راه حل خاصی ندارم. اما ممکن هست مشکل شما ناشی از قطع و وصل کردن دیباگر jtag باشه . شما از منوی view گزینه سوم (Available Atmel Tools) می تونید لیست ابزارهای متصل به نرم افزار رو مشاهده کنید که باید simulator در آن قرار داشته باشد. که اگر با اجرای مجدد نرم افزار مشکل حل نشد شاید با نصب مجدد حل بشه.
                        شما با ورژن 6.1 کار می کنید؟

دیدگاه

درود توی atmel studio
                          alt+f7 رو بزنید و از سمت چپ tool رو بزنید. سپس از منوی آبشاری زیر select debugger/programmer گزینه ی simulator رو انتخاب کنید. ctrl+s و دوباره دیباگ رو شروع کنید.

دیدگاه

شما با ورژن 6.1 کار می کنید؟
                            بله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed Gh
                              بله
                              مشکل حل شد.پروژه ای که روی آن کار می کردم روی اتمل استودیوی 6 ساخته شده بود.بعد از ساخت پروژه جدید و انتقال کد ها به آن به خوبی دیباگینگ انجام شد.
                              ممنون.

دیدگاه

سلام
                                ببخشید هنگام ایجاد پروژه جدید ، در صفحه مربوط به انتخاب زبان برنامه نویسی گرینه هایی مانند Keil MDK-ARM C executable project وجود داره ، کاربردشون چیه ؟

تشکر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X