اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

نوشته اصلی توسط aseok
    سلام
    ببخشید هنگام ایجاد پروژه جدید ، در صفحه مربوط به انتخاب زبان برنامه نویسی گرینه هایی مانند Keil MDK-ARM C executable project وجود داره ، کاربردشون چیه ؟

تشکر .
    این گزینه ها در نسخه ای که من دارم وجود ندارد اما اگر اشتباه نکرده باشم اینها پلاگین هایی هستند برای برنامه نویسی میکروهای ARM در محیط Atmel Studio که فایلها و تنظیمات مربوطه رو به پروژه اضافه می کنند. یک کامپایلر برای ARM در محیط Atmel Studio یعنی خروجی برنامه ای که نوشته شده بوسیله این کامپایلر خواهد بود.
    جزئیات بیشتر در لینک زیر:
    http://www.keil.com/support/man/docs/mdkatmelext/
    و لینک زیر:
    https://gallery.atmel.com/Products/Details/8a1989c1-93b1-43ce-b90f-26def6aec519

و برای اطلاعات بیشتر در انجمن ARM می تونید مطرح کنید.
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

تشکر ، اگر در قسمت مربوط به گالری بروز رسانی بررسی کنید این گزینه رو برای ارتقا خواهید یافت .

دیدگاه

من تو تعریف struct تو atmel studio 6.1 مشکل داشتم تعریف به صورت زیر هست.

در یک فایل به اسم i2c.h یک structure به صورت زیر تعریف کردم.
        کد:
        typedef struct
        {	
        	uint8_t		number;
        	uint8_t		direction;
        	uint8_t		frequency;
        	uint8_t		type;
        	uint16_t	pulseNumber;

int8_t		isEnable;
        }stepVar_t;
        در فایل main هم به این صورت از اون استفاده کردم.
        کد:
        #include "i2c.h"
        .
        .
        .
        stepVar_t stepperX;

stepperX.number = 2;

int main( void )
        {
        }
        که با خطای زیر مواجه میشم
        کد:
        Error	2	expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before '.' token
        به نظر شما مشکل از کجا هست؟
        از روش استفاده شده در این لینک هم استفاده کردم ولی باز هم ارور میده
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4542#msg504542

دیدگاه

خط stepperX.number = 2; رو ببرید داخل تابع main
          اگر نیاز هست به عناصر ساختمان قبل از تابع main مقداردهی اولیه داشته باشید باید به صورت زیر بنویسید:
          کد:
          stepVar_t stepperX = {2,0,5};
          در کد بالا متغیرها به ترتیب مقدار 2 مقدار 0 و مقدار 5 خواهند داشت. بقیه متغیرها هم مقدار 0.
          گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

مشکل طبق گفته شما با بردن خط مورد نظر به داخل تابع main حل شد.
            با تشکر

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
              از همه ی دوستان بابت اینکه در نبود من در این تاپیک فعالیت داشتند تشکر میکنم،
              انشاالله بتونیم همراه با هم به فعالیت علمی موثر و مفید تر ادامه بدیم،
              دوستان در صورت تمایل میتوانیم با یک کوچ دیگر (البته این دفعه یکم متفاوت تر جهت کار با یک میکروی دیگر) زمینه ساز گسترش علممون در شاخه های دیگر دنیای بزرگ embedded systems شویم،
              پس حتما دنبال کننده تاپیک باشید

با تشکر
              مرتضوی
              راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
              کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
              نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
              انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RubeuS
                با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
                از همه ی دوستان بابت اینکه در نبود من در این تاپیک فعالیت داشتند تشکر میکنم،
                انشاالله بتونیم همراه با هم به فعالیت علمی موثر و مفید تر ادامه بدیم،
                دوستان در صورت تمایل میتوانیم با یک کوچ دیگر (البته این دفعه یکم متفاوت تر جهت کار با یک میکروی دیگر) زمینه ساز گسترش علممون در شاخه های دیگر دنیای بزرگ embedded systems شویم،
                پس حتما دنبال کننده تاپیک باشید

با تشکر
                مرتضوی
                سلام سید دلمون برات یه ذره شده بود <> <>
                میشه یکم در مورد embedded systems توضیح بدین؟
                راستی شنیده میشه که کامپایلر IAR هم کم کم داره رقیب سرسختی میشه
                تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

با اجازه سید

اینکه embedded system چیه در حالت کلی به سیستم هایی که برای اهداف خاص طراحی شدن گفته میشه. مثل همین میکروکنترلرهایی که دمه دست ماست. فقط یادتون باشه گفتم میکروکنترلر نه پروسسور!!

و در مورد iar باید بگم که اون از قبل هم سر سخت بوده و هست و خواهد بود.

چرا ناراحتی پاتریک!
                  + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  محصولات

دیدگاه

سلام
                    نظرتون در رابطه با کار با پردازنده stm32F407 توسط برد Discovery در محیط keil-uvision5 چیه ؟
                    البته در این صورت باید این بحث به زیر مجموعه stm32 در ARM منتقل بشه .
                    تشکر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aseok
                      سلام
                      نظرتون در رابطه با کار با پردازنده stm32F407 توسط برد Discovery در محیط keil-uvision5 چیه ؟
                      البته در این صورت باید این بحث به زیر مجموعه stm32 در ARM منتقل بشه .
                      تشکر .
                      سلام برد دیسکاوری چیه؟ اصلا چرا انتخاب شما آرم هست؟
                      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

سلام
                        برد دیسکاوری تقریبا یک هدر برد ( دارای ماژول شتاب سنج ، مبدل واحد صوتی و پروگرامر نصب شده روی برد ) مبتنی بر میکزوکنترلر stm32F407VG است که توسط شرکت st ساخته شده است .
                        انتخاب اون هم به دلیل قابلیت های بالا و در دسترس بودن اون هست .
                        تشکر .
                        http://www.st.com/web/catalog/tools/...S1532/PF252419

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید لطفا در مورد Atmel Studio بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

سلام
                            من قصد دارم یه قسمت از برنامه م بسته به انتخاب یک عدد از طرف کاربر ، بتونه خودش کد تعریف اینتراپت رو تولید کنه
                            سعی دارم اینطوری تعریف کنم ولی ارور میده :

کد:
                            #define DMR_ZC_Detector_Interrupt()					X ? (ISR(INT1_vect)) : (ISR(INT0_vect))
                            البته متغیر X قبلا تعریف شده و برنامه باید بتونه اینراپت 0 یا اینتراپت 1 رو انتخاب کنه...
                            نمیدونم چرا اررو میده...
                            اررورش هم اینه :

کد:
                            Error	6	expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before ')' token		16	1	lcd
                            ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
                            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

منظورتون در حین اجرا هست یا قبل از کامپایل؟یعنی در حین اجرا کاربر انتخاب می کنه یا مثلا یه کتابخونه نوشتید که می خواهید این کار را بکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
                                منظورتون در حین اجرا هست یا قبل از کامپایل؟یعنی در حین اجرا کاربر انتخاب می کنه یا مثلا یه کتابخونه نوشتید که می خواهید این کار را بکنه؟
                                کتابخونه نوشتم دوست عزیز...
                                میخوام قبل از کامپایل کاربر انتخاب کنه که مثلا از اینتراپت 1 استفاده بشه یا اینتراپت 0....
                                بعدش با انتخاب عدد اینتراپت که اینجه همون X هست بیاد و قسمت شروع کننده کدهای اینتراپت رو اتومات انتخاب کنه که دیگه کاربر مجبور نباشه به جاهای دیگه دست بزنه...
                                نمیدونم این قطعه کد من درست هست یا نه...
                                با تشکر
                                تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X