اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
    تلاش شما در اجرای پروژه ها باعث انگیزه در در افراد علاقه مند میشه.
    موفق وپیروز باشید.
    امیدوارم اینطور باشه . شما هم موفق باشین :rolleyes:
    در ضمن یادم رفته بود فایل تصحیح شده را قرار بدم اینم لینکش......

http://p30up.ir/images/4dssjelpq2rlk9hal.rar

دیدگاه

سلام سال نو رو تبریک میگم به همه دوستان
      میشه روند استفاده از کتاب خونه در اتمل استودیو رو توضیح بدین؟من فایل .h و .c رو تو پوشه برنامه ریختم و اینکلود کردم و تو solution explorer هم add existing item هم انجام دادم،ولی همیشه با ارور مواجه میشم،این کتاب خونه فایلی به اسم make file هم داره که فکر میکنم با win avr نوشته شده،فایل رو ضمیمه میکنم اگر لطف کنین این مشکل رو حل کنین و اگر روند خاصی برای همه کتاب خونه ها داره یه توضیح بدین ممنون میشم.
      http://s6.picofile.com/file/81791280..._only.rar.html
      ارور اولیه پایه ثابت همه کتاب خونه هاست

یه سوال دیگه داشتم،کتابخونه های با استاندارد gcc برای استفاده در اتمل استودیو نیاز به تغییر داره؟چجوری؟ممنون
      انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
      فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

با سلام خدمت مهندس شریف زاده

توضیحاتی رو که خدمتتون عرض میکنم بر مبنای Atmel Studio 6.2 هستش.

استفاده از #include ".h"
        ابتدا برای شما در منو File گزینه New سپس Project رو انتخاب کردم.

Name رو Main زدم و solution name رو soft uart زدم (اینم نام گذاری ها اختیاریه)

سپس نوع میکرو کنتلر رو انتخاب کردم.

پروژه برای من ایجاد شد با نام فولدر soft uart.

وارد پوشه main در فولدر soft uart شدم فایل های dbg_putchar.c و dbg_putchar.h رو در اونجا کپی کردم.

فایل main.c شما رو هم در دخل پروژه کپی کردم.

سپس از solution explorer و کیلیک راست کردن بر روی main.c فایل dbg_putchar.c v رو ADD کردم وا کامپایل کردم.

یک خطا داشت که با اضافه کردن #define F_CPU 8000000UL حل شد.

کد:
        http://s6.picofile.com/file/8179138426/soft_uart.rar.html

موفق باشید.

.The best question deserves a better answer
        =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
        «پناه»می برم «به خدا»
        از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
        محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

واااااااااااای میدونی مشکل من از چی بوده؟ :(((((
          C++ انتخاب کرده بودم اشتباهی هی تو اون برنامرو تغییر میدادم
          آقا دستت درد نکنه
          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

دیدگاه

سلام
            اینم اموزش تصویری با اتمل استدیو 6

احساس کردم جاش اینجا خالی هست . فایل دانلود PDF هست :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

http://p30up.ir/images/bqi1treimek2fxk28mx1.pdf

دیدگاه

خوب اینم ساعت و تاریخ شمسی با LCD 240*128 گرافیکی البته یه خورده کار داره هنوز :mrgreen:

این فایل ها

http://p30up.ir/images/f87ussyaqjyko1phm83.rar

اضافه شده در تاریخ :
              سلام

اینم برنامه کامل که تاریخ و ساعت شمسی همراه با روز های هفته را نشون میده با فونت خوب و قشنگ خیلی بزرگ
              lcd 128*240 گرافیکی
              اینم سندش بقیش تو فایل زیپ :smile:

ابدیت شده تاریخ 94/1/16

http://p30up.ir/images/2ge84n0xpjy43pbf4p6.zip

دیدگاه

سلام
                توی این محیط اتمل استدیو متغییر از نوع بیت چطوری تعریف میکنند؟
                چرا دستور bool یا boolean جواب نمیده؟
                :read:
                قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

سلام
                  تو بسکام میشد HWStack و SWStack و Frame size رو مقدار دهی کرد،تو اینجا چجوریه؟
                  مرسی
                  نوشته اصلی توسط Mohsen_22
                  سلام
                  توی این محیط اتمل استدیو متغییر از نوع بیت چطوری تعریف میکنند؟
                  چرا دستور bool یا boolean جواب نمیده؟
                  :read:
                  stdbool.h رو اینکلود کنین

دیدگاه

سلام
                    کسی EEPROM 24c512 تا به حال در این محیط راه اندازی کرده؟
                    کد هایی که من از اینترنت گرفتمد جواب نمیده .
                    من برای i2c از این کتابخانه استفاده کردم :
                    http://uplod.ir/57vwp3ayu2tu/i2cmaster.zip.htm
                    و این هم توابعی که برای خواندن ونوشتن نوشتم:
                    کد:
                    //---WRITE EEPROM--------------------
                    void write_eeprom(unsigned char data,unsigned int address)
                    {
                      i2c_start_wait(write_address_bus);   // set device address and write mode
                      i2c_write(address);            // write address = 5
                      i2c_write(data);            // write value 0x75 to EEPROM
                      i2c_stop();  
                    }
                    //-------READB EEPROM------------------                                            
                    unsigned char read_eeprom(unsigned int address)
                    {                       
                      unsigned char data_read;
                      i2c_start_wait(write_address_bus);   // set device address and write mode
                      i2c_write(address);            // write address = 5
                      i2c_rep_start(read_address_bus);    // set device address and read mode 
                      data_read = i2c_readNak();          // read one byte from EEPROM
                      i2c_stop();
                      return data_read;
                     }
                    این هم کد برنامه با شبیه سازی پروتئوس اما دریغ از کار کردن!!!
                    http://uplod.ir/o1ruas4lw1yv/EEPROM_Atmel.rar.htm

دیدگاه

سلام به همه
                      توی کار به چند سوال برخوردم ممنون میشم راهنماییم کنین
                      1- توی Atmel Studio 6 یه رشته نهایتا تا چند آرایه میتونه داشته باشه؟
                      2- چطوری میتونیم خانه هایی رو که آدرس خونه قبلش رو داریم به کامپایلر بفهمونیم که ازشون برای تعریف متغیرهامون استفاده نکنه؟
                      یعنی کلا بلا استفاده قرارشون بده
                      3- اگر یه دیتا آبجکت رو volatile تعریف کنیم بعد در برنامه نویسی اون رو توی یه دیتا آبجکت دیگه که هم اندازه خودش هست کپی کنیم اخطار میده که اولی از نوع volatile هستش و دومی نیست آیا این قضیه برنامه رو با مشکل روبرو میکنه؟ (مثلا هر دو از نوع char باشن و فقط یکیشون از نوع volatile )
                      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                      شهید دکتر مصطفی چمران
                      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                      ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                        سلام به همه
                        توی کار به چند سوال برخوردم ممنون میشم راهنماییم کنین
                        1- توی Atmel Studio 6 یه رشته نهایتا تا چند آرایه میتونه داشته باشه؟
                        2- چطوری میتونیم خانه هایی رو که آدرس خونه قبلش رو داریم به کامپایلر بفهمونیم که ازشون برای تعریف متغیرهامون استفاده نکنه؟
                        یعنی کلا بلا استفاده قرارشون بده
                        3- اگر یه دیتا آبجکت رو volatile تعریف کنیم بعد در برنامه نویسی اون رو توی یه دیتا آبجکت دیگه که هم اندازه خودش هست کپی کنیم اخطار میده که اولی از نوع volatile هستش و دومی نیست آیا این قضیه برنامه رو با مشکل روبرو میکنه؟ (مثلا هر دو از نوع char باشن و فقط یکیشون از نوع volatile )
                        1- اگر منظور از نهایتا چند آرایه، حداکثر تعداد کاراکترهاست که یک رشته تا به کاراکتر NULL ختم نشود می تواند ادامه داشته باشد.
                        2- می توان از ساختمان استفاده کرد و به اندازه مورد نیاز قبل از متغیر مورد نظر یک متغیر تعریف کرد.
                        3- volatile به کامپایلر اعلام می کند که هرگونه عملیات خواندن و نوشتن و مقایسه و . . . روی این متغیر باید از آدرس آن در حافظه ram انجام شود. اگر در کد خروجی این عملیات به درستی انجام می شود پس مشکلی نیست.
                        نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                        سلام
                        تو بسکام میشد HWStack و SWStack و Frame size رو مقدار دهی کرد،تو اینجا چجوریه؟
                        در GCC اندازه حافظه stack از انتهای رم (RAMEND) به پائین تا انتهای بخش bss. که به متغیرهای مقداردهی نشده اختصاص دارد، می باشد. و فقط از HWStack استفاده می کند و نیازی به مقداردهی نیست.( AVR-libc-User-Manual -> Memory Areas and Using malloc )
                        گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

چرا برای این برنامه شبکه وقتی کابل اترنت را وصل میکنیم در حالت automatically ip کارنمیکند و باید ip را تنطیم کنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed Gh
                            1- اگر منظور از نهایتا چند آرایه، حداکثر تعداد کاراکترهاست که یک رشته تا به کاراکتر NULL ختم نشود می تواند ادامه داشته باشد.
                            2- می توان از ساختمان استفاده کرد و به اندازه مورد نیاز قبل از متغیر مورد نظر یک متغیر تعریف کرد.
                            ممنون بابت پاسختون
                            زمانی که رشته رو حدود 1000 میگیرم یا 300 میکرو توی اجرا هنگ میکنه یعنی دلیلش طول بیشتر از 255 کاراکتر نیست؟
                            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            ; C is not for children

دیدگاه

دلیل هنگ کردن می تواند Overflow شدن Stack به دلیل کم بودن رم باشد که باید به آن توجه کنید. رشته به طول 1000 بایت یعنی اشغال شدن 1 کیلو بایت از فضای رم.
                              محدودیت 255 کاراکتر مربوط هست به حداکثر طول یک دستور زبان C نه حداکثر طول یک رشته.
                              گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed Gh
                                دلیل هنگ کردن می تواند Overflow شدن Stack به دلیل کم بودن رم باشد که باید به آن توجه کنید. رشته به طول 1000 بایت یعنی اشغال شدن 1 کیلو بایت از فضای رم.
                                محدودیت 255 کاراکتر مربوط هست به حداکثر طول یک دستور زبان C نه حداکثر طول یک رشته.
                                بله درسته
                                رم میکروم 4000
                                حقیقتا خودمم دیگه سردرگم شدم که چرا از 300 کاراکتر برای رشته به بعد میکرو هنگ میکنه
                                روش کار میکنم و هر وقت به جواب رسیدم نتایجش رو میام اینجا میزارم
                                تشکر از کمک دوستان
                                شهید دکتر مصطفی چمران
                                ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X