اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دسترسی بیتی در atmel studio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دسترسی بیتی در atmel studio

عرض سلام و تبریک عید سعید فطر

چطوری میشه در atmel studio به بیتهای یک بایت و یا پایه های یک پورت دسترسی داشت ؟

باتشکر .

پاسخ : دسترسی بیتی در atmel studio

سلام میخواید مقدار یک پین را تغییر بدید؟

خیلی راحته : با استفاده از عملگرهای منطقی امکان پذیره.

اصلا شما میتونی فایل هدر زیر را اینکلود کنی:

کد:
    #include <compat/deprecated.h>
    توی این هدر میتونید از توابع ( شبه تابع) زیر استفاده کنید:
    برای صفر کردن یک پین:
    کد:
    cbi(port, bit);
    برای یک کردن یک پین :
    کد:
    sbi(port, bit);

اگر میخواهید بدونید که cbi و sbi چطور عمل میکنند ، فقط تعاریف زیر را نگاه کنید:
    کد:
    #define cbi(port, bit) (port) &= ~(1 << (bit))

#define sbi(port, bit) (port) |= (1 << (bit))

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
    کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
    نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
    انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

پاسخ : دسترسی بیتی در atmel studio

میخواستم تعداد شانزده بیت رو از یک پایه بخونم و ذخیره کنم ، از چه متغیری باید استفاده کنم ؟

تشکر.

دیدگاه

درود بر همه دوستان
        ایشون زحمت کشیدند و نوشتن چطور دیفاین کنیم ولی
        عاامات و چیزهای اضافی در دستور این دوستمون هست
        و فقط این سایت اینطوری هست ایا مشکل از بنده؟
        چیکار کنم از شر این علامتهای اصافی راحت بشم؟
        مثلا بجای دوبل کوتیشن چند کلمه و حروف و علامت اضافه میکنه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jamalmusic نمایش پست ها
          درود بر همه دوستان
          مثلا بجای دوبل کوتیشن چند کلمه و حروف و علامت اضافه میکنه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
          با سلام ، قبلا هم در تاپیک دیگری به این موضوع پرداخته شد.
          اگر قرار باشه این مشکل به طور اساسی حل بشه ، تنها مدیر انجمن میتونه چنین کاری کنه با چند راه:
          ۱- برگشتن به سیستم قدیمی انجمن ، تقریبا محال !!
          ۲- اصلاح تک به تک پست های دارای چنین ایراداتی به شکل دستی ، اینم تقریبا محال
          ۳- اضافه کردن دستورات و اسکریپت هایی به سیستم انجمن برای تصحیح خودکار چنین علائم اضافه ای ، که ممکنه.

اگر کسی غیر از مدیران باشه که بتونه این مشکلات رو حل کنه ، خود افرادی هست که این کد ها رو در پست ها قرار دادن ، که بیشترشون چندین ساله از آخرین فعالیتشون میگذره...

دیدگاه

درود بر همه دوستان
            فعلا برای کار راه افتادن:
            برخی کاراکترها در سیستم ارسال پست انجمن escape یا encode میشوند.. برای دریافت کد صحیح میتونید به سایت زیر (یا هر ابزار دیگه) برید و متن کد رو اونجا کپی کنید و متن واقعی رو تحویل بگیرید :
            This HTML decode online tool helps you decode entities encoding string to HTML.

دیدگاه

درود بر همه دوستان
              سلام، اگه میخواید به صورت کلی با عملکرد این عملیات های بیتی روی رجیستر ها آشنا بشید + چند عملیات اضافه تر پیشنهاد میکنم این ویدئو رو تماشا کنید ( کلید کنید ):

توضیح:
              توی این ویدئو روشهای مختلف برای مقدار دهی به ریجسترهای میکروکنترلر رومعرفی میکنیم و در ادامه روش مورد استفاده در تمامی آموزشهای این کانال رو یاد میگیریم.​
              توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
              همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
              https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X