اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلید نوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کلید نوری

سلام به همه ی عزیزان
    جدیدا یک مانیتور دیدم که دکمه خاموش و روشنش نوری بود به این صورت که موقعی که انگشتتو میذاشتی جلوی نور خاموش و روشن میشد حالا میخوام منم از اونها درست کنم میتونید کمکم کنید

پاسخ : کلید نوری

نوشته اصلی توسط hsoft2
    سلام به همه ی عزیزان
    جدیدا یک مانیتور دیدم که دکمه خاموش و روشنش نوری بود به این صورت که موقعی که انگشتتو میذاشتی جلوی نور خاموش و روشن میشد حالا میخوام منم از اونها درست کنم میتونید کمکم کنید
    سلام
    احتمالاً مادون قرمز بوده
    مثل ربات های تشخیص مانع یعنی وقتی دیوار جلوی اون قرار می گیره مادون قرمز بازتاب شده و برمی گرده و گیرنده دریافت می کنه یا بلعکس
    طبق توضیحاتی که شما دادید اسم این کلید نوری نیست کلید نوری کلیدی برای تشخیص شب و روزه
    بازم بیشتر توضیح بدید

دیدگاه

شما به یک گیرنده و فرستنده نیاز دارید که وقتی انگشتتون رو نزدیک کردید به وسیله انعکاس توسط انگشتتون گیرنده متوجه بشه شما از مادون قرمز هم میتونید استفاده کنید مثلا پک CNY70

دیدگاه

با تشکر از توجه شما من سعی میکنم یه عکس از اون رو بگیرم بزارم

دیدگاه

سلام من منظور شما رو فهمیدم ساختار اون مثل شکل زیره

شکل سنسور این جوریه (CNY70)

اگه تو نت یه گشت بزنید راحت می تونید مدار مادون قرمز را بر حسب نیازتون یا با avr یا با مدار ترانزیستوری پیدا کنید

بازم اگه نیاز بود بگید بیشتر توضیح بدم

دیدگاه

سلام.
            به نظر من اینا از مادون قرمز استفاده نمیکنن!!
            چون اگه از مادون قرمز استفاده میکردن یه کاغذ روشن که جلوی کلیدشون بگیری باید روشن بشه در صورتی که اینطور نیست!
            من فک کنم از همین مدارای که حساس به بدن هست (از همینا که با انگشت بیس ترانزیستور رو تحریک میکنن)استفاده شده باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R
              سلام.
              به نظر من اینا از مادون قرمز استفاده نمیکنن!!
              چون اگه از مادون قرمز استفاده میکردن یه کاغذ روشن که جلوی کلیدشون بگیری باید روشن بشه در صورتی که اینطور نیست!
              من فک کنم از همین مدارای که حساس به بدن هست (از همینا که با انگشت بیس ترانزیستور رو تحریک میکنن)استفاده شده باشه
              دوست عزیز حرف شما متین قبلاً که این چیزا نبوده حالا آدما اومدن برای خودشون این جور چیزا ساختن اتفاقاً شما درست می گید امروزه از همین که شما گفتید استفاده میشه اگه مثل صفحات تاچ مقاومتی باشه با هرچی کار میکنه ولی اگه با تاچ مادون قرمز باشه درست فقط با حرارت انگشت کار میکه که از مادون قرمز به شیوه ی دیگه ای استفاده شده که خیلی گرونه برا همین کمتر استفاده میشه و اگه خواستید چنین کلیدی بسازید از همون مادون قرمز خودمون استفاده کنید چرا که اون مدلی ها اغلب صنعتی هستند و گرون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X