سلام
دوستان من در پورت A یک سون سگمنت چهارتایی آند مشترک با آی سی 7447 گذاشتم به شکل زیر اما نمیدونم چه طور میشه پایه های آند مشترک رو کنترول کرد که بتونم یک شمارنده 0 تا 9999 بسازم
هر کار میکنم ابتدا یکان شروع به شمارش میکنه وقتی به 9 میرسه دهگان یه چشمک میزنه دوباره خاموش میشه به همین ترتیب برا 100 گان و 1000گانم همین اتفاق میوفته البته درست میشمرن فقط به غیر از یکان بقیه ثابت نمیونه چشکم میزنه اینم برنامش
دوستان دقت کنید فقط میخوام از پورت A و آی سی 7447 استفاده کنم
دوستان من در پورت A یک سون سگمنت چهارتایی آند مشترک با آی سی 7447 گذاشتم به شکل زیر اما نمیدونم چه طور میشه پایه های آند مشترک رو کنترول کرد که بتونم یک شمارنده 0 تا 9999 بسازم
هر کار میکنم ابتدا یکان شروع به شمارش میکنه وقتی به 9 میرسه دهگان یه چشمک میزنه دوباره خاموش میشه به همین ترتیب برا 100 گان و 1000گانم همین اتفاق میوفته البته درست میشمرن فقط به غیر از یکان بقیه ثابت نمیونه چشکم میزنه اینم برنامش
دوستان دقت کنید فقط میخوام از پورت A و آی سی 7447 استفاده کنم
کد:
#include <mega16.h> #include <delay.h> unsigned char h,i,j,k; void main (void) { PORTA=0xff; DDRA=0xff; while (1) { for (h=0;h<10;h++) { PORTA=h; PORTA.7=1; delay_ms (100); for (i=0;i<10;i++) { PORTA=i; PORTA.6=1; delay_ms (100); for (j=0;j<10;j++) { PORTA=j; PORTA.5=1; delay_ms (100); for (k=0;k<10;k++) { PORTA=k; PORTA.4=k; delay_ms (200); } } } } } }
دیدگاه