اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با تنظیمات فیوز بیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با تنظیمات فیوز بیت

توی کدویژن موقع پروگرام کردن، من هر وقت به این فیوز بیتهای CKSEL3,2,1 میکرو که مربوط به کلاک میکرو هست دست بزنم و فیوزبیتها را پروگرام کنم بعدش میکرو قفل میشه یعنی دفعه بعد نه میشه پاکش کرد و نه رایت.
    امروز سه تا مگا 16 خراب کردم. این در حالیه که اصلا کاری به lock bit ها ندارم و روی حالت دیفالت یعنی بدون محدودیت دستیابی، تنظیمند.
    کسی میدونه اصلا اون تیک بالای کادر اصلی فیوزبیتها در صفحه پروگرام کدویژن مال چیه (program fuse bit(s)؟ چه فرقی داره وقتی اونو زده باشیم یا نه، چون در هر دو صورت میشه تیکهای تک تک فیوزبیتهای کادر زیرشو بدلخواه تغییر داد؟
    فکر کنم دیگه سراغ میکرو نرم بهتره :cry2:

پاسخ : به دادم برسید

احتمالا شما کلاک میکرو رو روی کلاک خارجی تنظیم میکنید با این کار دیگه با پروگرمرهای عادی نمیتونید میکرو رو برنامه ریزی کنید نیاز به پروگرمرهای مخصوص دارید، ربطی به lock bit ها ندارد
    اون تیک program fuse bit اگه تیک داشته باشه هر بار که میکرو رو پروگرم میکنید فیوز بیتها هم اتوماتیک ست میشوند
    The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

پاسخ : به دادم برسید

قربون اشکات بشم.عزیزم وقتی که رو کریستال خارجی ست کردی میکرو رو ،خوب میکرو هم بهش ور میخوره و قهر میکنه و دیگه از کریستال داخلی استفاده نمیکنه.و تو باید هم تو مدارت یه کریستال خارجی وصل کنی تا کار کنه و یا هم موقع پروگرام کردنت هم باید کریستال خارجی وصل کنی به پایه های xtal1 va xtal2 .
      یه کریستال وصل کن به این پایه ها و دوباره پروگرامش کن.
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

پاسخ : مشکل با تنظیمات فیوز بیت

:wow:
        خیلی ممنون از راهنماییاتون. من الان یعنی روی پروگرامر خودم یه کریستا با دو تا خازن نصب کنم، میتونم دوباره اون آی سیها را پروگرام کنم؟
        پروگرامرم STK200/300 با آی سی بافر و پورت پرینتره.
        اگه این کار درسته، کریستال 4 مگاهرتز با دو تا خازن 27 پیکو خوبه؟
        بازم تشکر از راهنماییاتون، پیشاپیش :nice:

دیدگاه

پاسخ : مشکل با تنظیمات فیوز بیت

نوشته اصلی توسط Nanosi
          خیلی ممنون از راهنماییاتون. من الان یعنی روی پروگرامر خودم یه کریستا با دو تا خازن نصب کنم، میتونم دوباره اون آی سیها را پروگرام کنم؟
          خازن هم نذاری فعلا زیاد موردی نداره. چون فکر کنم فعلا شما داری فقط باهاش تمرین می کنی و یاد میگیری. قبل از استفاده از یه چیز کامل در موردش تحقیق کن تا همه جیک و پیکش رو بدونی.
          من الان قیقا نمی دونم پروگرمر شما چطوریه و برای این کار باید پروگرمر شما روش یه دفترچه یا برشور داشته باشه که بهتون بگه چیکار کنید. ولی مثلا من یه پروگرمر USB فروشگاه رو دارم که باید روش کریستال بذارم.

نوشته اصلی توسط Nanosi
          اگه این کار درسته، کریستال 4 مگاهرتز با دو تا خازن 27 پیکو خوبه؟
          مقادیر خازن بین 20 تا 30 پیکوفاراد تغییر میکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X