اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرید LCD گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خرید LCD گرافیکی

سلام
    میخوام با AVR و C با LCD گرافیکی کار کنم حالا سوالم اینه که چه LCD گرافیکی و چه مدلی بگیرم و از کجا که هم ارزون باشه و هم راه اندازی و کار باهاش راحت باشه و کدهاش و .... موجود باشه .
    حالا ابعادش فعلا زیاد مهم نیست

پاسخ : خرید LCD گرافیکی

سلام
    بیشتر LCD های گرافیکی موجو در بازار دارای چیپ KS0108 می باشد که دارای 64*128 پیکسل است وقیمت آن در حدود 12000 تومان می باشد. این نوع کد اسکی حروف برایش تعریف نشده تو همین سایت برنامه های زیادی برای این نمونه LCD با زبان C موجود است فقط باید Search کنی.
    و اما نمونه دیگری LCD ها می باشد که دارای چیپ T6963 می باشد که قیمت آن حدود 28000 تومان است این نمونه کد اسکی حروف برایش تعریف شده برای این نمونه هم برنامه زیاد است.
    با این نوع چیپ 128*240 پیکسل نیز موجود است که حدود 45000 قیمت دارد.
    LCD نوع اول بیشتر آزمایشگاهی می باشد وبه درد کارهای صنعتی نمی خوره اما نوع دوم LCD صنعتی می باشد.
    هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

مرسی خیلی کامل و جامع بود
      حالا برای راه اندازیشون به سخت افزار اضافه نیاز دارم ؟؟ چندتا پین برای راه اندازیش لازم دارم ؟؟
      از کدوم مغازه بخرم ؟؟

دیدگاه

در هر دو نمونه احتیاج به 14 پایه برای کنترل دارید.
        8 پایه برای DATA

6 پایه در چیپ T6963 به WR - RD - CE - C/D - RST - FS1

در چیپ KS0108 به CS1 - CS2 - E - CD - RD - RES

من ساکن اصفهان هستم. اما فکر کنم جهان کیت تو تهران LCD 240*128 پیکسل صحفه سبز به قیمت 39000 می فروشه.
        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

lcd که برای طراحی اسیلوسکوپ با avr استفاده میشه کدومشه با تشکر (مدلشا بگید واین که آیا دارید یا خیر) بسیار مچکرم از سایت خوبتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen-shamsi
            lcd که برای طراحی اسیلوسکوپ با avr استفاده میشه کدومشه با تشکر (مدلشا بگید واین که آیا دارید یا خیر) بسیار مچکرم از سایت خوبتون
            سلام دوست عزیز ، تو بازار بیشتر دو نوع ال سی دس هست که متداولش بیشتر LCD های گرافیکی دارای چیپ KS0108 می باشد که دارای 64*128 پیکسل است. برای اسلوسکپ هم من از این lcd آ‌استفاده کردم و جواب هم گرفتم اما فکر کنم از نوع های دیگه هم بتونی استفاده کنی که در اون صورت ترتیب پایه ها فرق میکنه.
            دعا پشتِ دعا برای آمدنت
            گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
            دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
            کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
              از کجا میشه فهمید که چیپ ال سی دی چه نوعی هست؟؟مثلا چیپ ال سی دی KS0108 ، WG12864A-TMI هست؟و سوال بعدی اینکه میشه توی این ال سی دی ها به فارسی نوشت و کدویژن تابعش رو داره؟؟(که با اون فارسی بنویسیم؟) در این نوع ال سسی دی ها تا چند کاراکتر میشه نوشت که خوانا باشه؟؟
              ببخشید که سوالاتم یکم مبتدیانه است :redface:
              خدایا چنان کن سرانجام کار *** که تو خشنود باشی و ما رستگار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm
                سلام
                بیشتر LCD های گرافیکی موجو در بازار دارای چیپ KS0108 می باشد که دارای 64*128 پیکسل است وقیمت آن در حدود 12000 تومان می باشد. این نوع کد اسکی حروف برایش تعریف نشده تو همین سایت برنامه های زیادی برای این نمونه LCD با زبان C موجود است فقط باید Search کنی.
                و اما نمونه دیگری LCD ها می باشد که دارای چیپ T6963 می باشد که قیمت آن حدود 28000 تومان است این نمونه کد اسکی حروف برایش تعریف شده برای این نمونه هم برنامه زیاد است.
                با این نوع چیپ 128*240 پیکسل نیز موجود است که حدود 45000 قیمت دارد.
                LCD نوع اول بیشتر آزمایشگاهی می باشد وبه درد کارهای صنعتی نمی خوره اما نوع دوم LCD صنعتی می باشد.
                سلام
                مهندس این قیمت ها واسه کی هست؟؟؟؟؟ :eek: کجا به این قیمت میفروشن؟؟ oo:
                الن همین ECA ال سی دی 64*128 سبز رو 40000 تومن میفروشه :angry:
                به کجا دارن ما هم بخریم :mrgreen:
                من یک 128*240 رو دیدم 85000 تومن!!!
                تعمیرات پاور
                تعمیرات لپ تاپ
                تعمیرات موبایل
                تعمیرات مانیتور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Montazer_110
                  با سلام خدمت دوستان
                  از کجا میشه فهمید که چیپ ال سی دی چه نوعی هست؟؟مثلا چیپ ال سی دی KS0108 ، WG12864A-TMI هست؟و سوال بعدی اینکه میشه توی این ال سی دی ها به فارسی نوشت و کدویژن تابعش رو داره؟؟(که با اون فارسی بنویسیم؟) در این نوع ال سسی دی ها تا چند کاراکتر میشه نوشت که خوانا باشه؟؟
                  ببخشید که سوالاتم یکم مبتدیانه است :redface:
                  سلام ، خوب اگه پشت ال سی دی رو ببینی یه برچسب داره که روش نوشته. تازه اگه برچسب هم نداشت میشه از اسم وترتیب پایه ها تشخیص داد.
                  اره فارسی میشه نوشت برو تو این پست کامل متوجه میشی.
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18025.0
                  تو این نوع میتونی فونت انتخاب کنی مثلا برای فونت 8×8 میتونی 128/8 پیکسل بنویسی و ...
                  دعا پشتِ دعا برای آمدنت
                  گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
                  دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
                  کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X