اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ts12864a LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ts12864a LCD

برای راه اندازی lcd آبی گرافیکی 128.64 مدل ts12864a_2 آیا این ترتیب وسل کردن پایه ها درست است یا نه

اگر درست نیست من رو راهنمایی کنید راستی تو این تاپیک این همه سوال و جواب شد ولی یکی کامل طریقه وسل شدن lcdبه میکرو را نگزاشت

کسی کوه را برداشت که از سنگ ر یزه ها شروع کرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

یه وقت رو تشکر کلیک نکنیدآ‌ها،جیزه!!

دیدگاه

با سلام
      من هم از خرید این ts12864a-2خیلی پشیمونم.
      آقاجان یه فرد گاه و دلسوز پیدا نمیشه، جواب این سوالات رو بده؟
      1) فرق ts12864a-2 با k0108 چیه؟
      2) چطور می شه اونو به کدویژن شناسوند؟
      3)دستورات دادن شکل و نوشته به اون چیه؟(امیدوارم دیگه کسی ما رو به برنامه های سایت حواله نده، که کار نمی کنند و به هیچ دردی نمی خودند. :angry: ). خواهش می کنم در پاسختون به این موضوع توجه کنید که منظور نم دستوراتی تووی مایه های دستورات السیدی گرافیکی هست! :question:
      4) اگه ممکنه روش نگارش فارسی و یا احیانا کد فنت فارسی رو هم در اختیار قرار بدید.
      ممنون و l تماس2a.
      :bye

دیدگاه

من یه سوال داشتم:
        میخوام ازlcd مدلts12864a استفاده کنم هنوز اول راهم و میخوام ارتباطش با میکرومگا32 در نرم افزار پروتئوس نشون بدم برای استفاده از این نوعlcd تو پروتئوس باید چکار کنم آخه تو پروتئوس که سرچ میزنم نمیاد.

ممنون میشم دوستان عزیز منو راهنمایی کنن

دیدگاه

سلام به همه دوستان
          من هم مثل شماها ts12864a_2 خریدم
          برنامه خیلی ساده ای واسه اون توی کد ویژن نوشتم و با پروتئوس هم جواب داد ولی در عمل جواب نداد
          بعدش دوباره با keil برای lpc2368 براش برنامه نوشتم و باز هم توی پروتئوس جواب داد ولی دوباره در عمل جواب نداد.
          لطفا یکی راهنماییم کنه
          ممنون

دیدگاه

سلام مجدد
            راستی یادم رفت بگم که اگه لازمه بگید تا برنامه ها و شبیه سازی هام رو بذارم
            تشکر مجدد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
              آموزش کامل قرار دادن عکس در برنامه:

1-در مرحله اول نوشته رو تو یک نرم افزار بنویس.
              مثل ورد یا فوتو شاپ

بعد اونو به هر طریقی که بلدی وارد Paint کن.(print screen و بعد Past)

بعد اونو با پسونده MOnochrome bitmap در واقع BMP

بعد در نرم افزار BASCOM-AVR وارد منوی Tools و بعد بر روی graphic convertor کلیک کنید.

بعد عکس رو load کنید و در پایین اندازه LCD رو انتخاب کنبد.

بعد Font 8*8 رو انتخاب کنید.

در اخر هم تیک گزینه SED series رو هم بزن. و حالا عکس رو در محل ذخیره برنامه save کن.

حالا در برنامت به راحتی میتونی عکس رو فراخوانی بکنی.

اگه بازم سوالی داشتی بپرس. :bye
              آقا خیلی ممنون این توضیحاتی که گذاشتی خیلی بدرد من خورد .

دیدگاه

دوستان من این عکس رو از یه جایی کش رفتم گفتم شاید به درد شماهم بخوره گذاشتم واستون طریقه سیم بندی تو پروتیوس هست چون تو پرتیوس اون lcd tsوجود نداره باید از این استفاده کنین و تو عکس دوم طریقه پیاده سازی در بیرون از پروتیوس :read:

glcd_temp-time.zip

دیدگاه

راستی دوستان برای کنتراست تصویر یه پتانسیومتر بزارید چون با این مقاومت ها که تو ماره شاید چیزی مشاهده نکنید یادم رفته بود بگم :nerd:

دیدگاه

اگر پتانسیومتر برای کانتراست در دسترس ندارید یک سر مقاومت 1.8K را به پایه VO و سر دیگر را در دست بگیرید. تصویر ظاهر میشود!!!!!!!!!!!!! :surprised:
                    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام دوستان من امروز یه LCDگرافیکی با تراشه ST7920گرفتم هر کاری کردم نتونستم راهندازیش کنم از دوستان کسی راهندازی کرده اگه فایل بسکام و شماتیکش رو دارید ممنون می شم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ninjamore
                        سلام دوستان من امروز یه LCDگرافیکی با تراشه ST7920گرفتم هر کاری کردم نتونستم راهندازیش کنم از دوستان کسی راهندازی کرده اگه فایل بسکام و شماتیکش رو دارید ممنون می شم راهنمایی کنید
                        مشکلت دقیقا چیه؟
                        فقط با این مدل مشکل داری ؟
                        بگو که هر کمکی از دستم بیاد راهنماییتون کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirazmjoo
                          مشکلت دقیقا چیه؟
                          فقط با این مدل مشکل داری ؟
                          بگو که هر کمکی از دستم بیاد راهنماییتون کنم
                          ممنون داداش
                          مشکل اینه که دیتا شیت این lcd ts12864a پایه cs1,cs2داره ولی lcd st7920 این دو پایه رو نداره به جاش PSB دار که میشه مثبت کرد و به میکرو وصل نکرد اول این که این ال سی دی تو پروتیوس نیست ونمیشه شبیه سازی کرد دوم این که با چه اسمی باید تو بسکام تعریف کرد که نمیشه چون کتابخانه نداره چند تا فایل کدویژن پیدا کردم که چون بلد نبودم بیخیال شدم .واز یه نفر که که تو یوتوب راهندازی کرده بود فایل بس کام رو گرفتم ولی بازم کار نکرد اعداد عجیب غریب نمایش میداد فایل ها رو براتون میزارم نگاه کنید من که خروجی دیتا رو به پورت C وصل کردم و jtagمیکرو رو یک کردم و اون پایه ها رو طبق فایل بسکام rs ,rw ,e,psb رو به پورتd ولی باز کار نکرد .این عکس
                          اینم فایل بسکام http://uplod.ir/vw7lgg4ydqwe/lcd.zip.htm

بله فقط تو راهندازی این مدل مشکل دارام .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X