اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد LM35

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد LM35

منم یه بار این مشکل رو داشتم
    از سریال دادم بیرون درست شد
    شما هم یه کاری بکن که از تغذیه جریان نکشی
    یه تست بکن ببین چی میشه
    اگه درسته شد روی درایو و روشن کردن سگمنت ها و تغذیه یکم کار کن

دیدگاه

دوستان از این پیام من ناراحت نشید ولی اگر از ds18b20 استفاده می کردید این همه دردسر نداشتید تازه دقتش هم خیلی بهتر بود هرچند این روش پاک کردن صورت مسئله است ولی گاهی اوقات تغییر روش بهتر تا مصمم بودن روی یک روش
      میکرو هم اگر زیاد ازش جریان کشیده بشه ریست میشه بهترین راه برای راه اندازی تابلو روان و سون سگمنت ها برای جوگیری از جریان کشی ناخواسته استفاده از 74hc595 واسه انتقال کدها به بیرون از میکرو از نظر من آخه من این مشکل رو 2 سال پیش داشتم با استفاده از این آی سی دیگه خیالم از میکرو راحته
      دوستمون هم درست میگه جریان کشی از تغذیه باعث نوسان ناخواسته در تغذیه میشه که جواب نرمالی بهمون نمیده.
      موق باشید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza 0020
        دوستان از این پیام من ناراحت نشید ولی اگر از ds18b20 استفاده می کردید این همه دردسر نداشتید تازه دقتش هم خیلی بهتر بود هرچند این روش پاک کردن صورت مسئله است ولی گاهی اوقات تغییر روش بهتر تا مصمم بودن روی یک روش
        میکرو هم اگر زیاد ازش جریان کشیده بشه ریست میشه بهترین راه برای راه اندازی تابلو روان و سون سگمنت ها برای جوگیری از جریان کشی ناخواسته استفاده از 74hc595 واسه انتقال کدها به بیرون از میکرو از نظر من آخه من این مشکل رو 2 سال پیش داشتم با استفاده از این آی سی دیگه خیالم از میکرو راحته
        دوستمون هم درست میگه جریان کشی از تغذیه باعث نوسان ناخواسته در تغذیه میشه که جواب نرمالی بهمون نمیده.
        موق باشید...
        خوب بحث دردسر نیست دوست عزیز. همین ریزه سختی هاست که آدم میتونه یه سری چیزه جدید یاد بگیره و الا اصلا چه کاریه که یه چیزه به این سادگی رو بسازیم. هدف یادگیریه ...
        با دماسنج جیوه ای و دما سنج دیجیتال دیگه تستش کردم ... حدود 0.75 درجه بیشتر نشون میده که بنا به گفته خود دیتا شیت تا 0.5 درجه خطا پیش بینی شده. این درصد خطا رو هم میشه با خط برنامه و محاسبات به حداقل رسوند.
        فقط یه سوالی داشتم از دوستان خاصیت برد بورد های ضد نویز چی هست؟ منظورم اینه که علاوه بر ضد نویز بودن ارتباطات داخلیش هم فرقی داره که از این مشکلات شبیه مشکل من پیش نیاد ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X