اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم بودن ولتاژ برای رله میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم بودن ولتاژ برای رله میکرو

بازم سلام ، ببین دوست عزیز محض اطلاع ، رله ها برای اینکه عمل کنن نیاز به همه ی ولتاژی که روشون نوشته ندارن که اگه کاتالوگ چند نمونه رله رو ببینی حرف منو تایید میکنی . مثلاً یه نمونه رله توی کاتالوگش گفته بود برای فعال شدنش حدود 75 درصد ولتاژ نامی تحریکش کفایت می کنه و حداکثر میتونه تا 120 درصد ولتاژ نامی تحریکش رو تحمل کنه و برای قطع شدن رله باید ولتاژش به 15 درصد ولتاژ تحریک نامیش کاهش پیدا کنه جالبه نه! گرچه قبلاً هم من این مساله رو بطور کلی تجربه کرده بودم. بنابراین برای رله ی 12 ولتی شما با فرض 75 درصد ولتاژ نامی ، فقط به حدود 9 ولت برای تحریکش نیاز دارید نه 12 ولت . البته بهتره که عملاً آزمایش کنی.اما اگه اصرار داری که حتماً ولتاژت رو افزایش بدی می تونی از یه آی سیICL 7660 که معروفه یا حتی از آی سی IC 555 بصورت زیر استفاده کنی که ولتاژ 12 ولت رو به حدود 20 ولت تبدیل می کنه و برای جریانهای کم ( حدوداً کمتر از 100 میلی آمپر که برای تحریک رله باید مناسب باشه ) جواب میده. امیدوارم که مشکلت رو حل کنه . موفق باشی.
    علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
    ( سعدی )

دیدگاه

شما سویچینگ استفاده کن. چون تو سیستم سویچینگ با تغییر ولتاژ ورودی ولتاژ خروجی ثابت است. مثل شارژر های لب تاپ که از ۱۰۰ تا ۲۳۰ ولت کار میکنن و خروجیشون ثابته. فقط از یه پاور با کیفیت استفاده کن. یا از یه ترانس با آمپر نامی ۲-۳ آمپر استفاده کن اگه خروجیش تو ۲۲۰ ولت ۱۵ ولت باشه رو ۱۸۰ ولت خروجیش۱۲ است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
        خوب ببین اگه دقت کنی من نوشتم بیایی یه ولتاژ مستقل 12 بدی!! از اونجایی که معوملا مقاومت این رله ها حدود 300 اهم هست پس توان مصرفیشون هم حدود نیم وات هست ((هرچند که من خودم با کمتر از نیم وات هم رله رو روشن کردم)) یعنی نیاز نیست که بیایی از همون ترانس بگیری میتونی بیایی یه منبع یونیورسال ولتاژ بزاری که توی 1 وات ؛ تقریبا کار سخت و هزینه بری نیست تازه اگرم ولتاژت تغییرات خرکی داشت مشکلی برای کارت پیش نمیاد! مثلا یوهو 180 شد 240!
        بله حالا فهمیدم منظورتونو .ولی خوب برای کاهش هزینه باید از یک ترانس و اونم موجود تو بازار استفاده کنم.واسه تولید انبوه
        ممنون از وقتی که گذاشتی

نوشته اصلی توسط abi92
        بازم سلام ، ببین دوست عزیز محض اطلاع ، رله ها برای اینکه عمل کنن نیاز به همه ی ولتاژی که روشون نوشته ندارن که اگه کاتالوگ چند نمونه رله رو ببینی حرف منو تایید میکنی . مثلاً یه نمونه رله توی کاتالوگش گفته بود برای فعال شدنش حدود 75 درصد ولتاژ نامی تحریکش کفایت می کنه و حداکثر میتونه تا 120 درصد ولتاژ نامی تحریکش رو تحمل کنه و برای قطع شدن رله باید ولتاژش به 15 درصد ولتاژ تحریک نامیش کاهش پیدا کنه جالبه نه! گرچه قبلاً هم من این مساله رو بطور کلی تجربه کرده بودم. بنابراین برای رله ی 12 ولتی شما با فرض 75 درصد ولتاژ نامی ، فقط به حدود 9 ولت برای تحریکش نیاز دارید نه 12 ولت . البته بهتره که عملاً آزمایش کنی.اما اگه اصرار داری که حتماً ولتاژت رو افزایش بدی می تونی از یه آی سیICL 7660 که معروفه یا حتی از آی سی IC 555 بصورت زیر استفاده کنی که ولتاژ 12 ولت رو به حدود 20 ولت تبدیل می کنه و برای جریانهای کم ( حدوداً کمتر از 100 میلی آمپر که برای تحریک رله باید مناسب باشه ) جواب میده. امیدوارم که مشکلت رو حل کنه . موفق باشی.
        بله من با 9 ولت رله رو روشن میکنم،تست کرده بودم حالا دلیلشو فهمیدم.
        ممنون از وقتی که گذاشتی .
        یکم درمورد 555 میگفتی خوب بود.کجاها استفاده میشه این و به چه منظور؟
        تو نت سرچ کردم ولی نفهمیدم از کارش.ممنون از دوستان
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

عزیز من ترانس ولتاژ ورودی را با یک نسبت تبدیل به ولتاژ خروجی می کنه.در صورتی که برق شهر کم بشه ولتاژ ورودی هم کم می شود.ولی اگر از منبع سویچ استفاده کنید دیگه این مشکل را ندارید. شما در طراحی مثلا بازه ولتاژ ورودی را 110 تا 240 قرار می دهید.در این صورت اگر ولتاژ ورودی شما نوسان داشته باشه خروجی شما ثابت می مانند.

مثلا می تونید از ای سی های سری TOP یا Tny استفاده کنید
          http://iran-micro.com/index.php/cPath/274

آموزش کامل طراحی منبع سویچینگ

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.0

بعد نویز می افته توی مدار.یعنی مدار شما از مدار یک سی پی سو یا یک مودم وایرلس یا یک موبایل یا یک ..... حساس تر هستش.دیگه کجا دارند ترانس استفاده می کنند برای اینکه نویز نیفته.بی خیال

دیدگاه

دوستم مدار من از موبایل حساس تر نیست،ولی به اندازه موبایل نمیتونم پدر نویز ها رو در بیارم.
            در کل پس شارژر موبایل همشون سوئیچینک هستند ،خوب این سوئیچ کردن باعث قطع و وصل ولتاژ خروجی هم میشه؟
            یا مثل رگولاتور صافه صافه؟
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
              یا مثل رگولاتور صافه صافه؟
              آقا به اندازه خط کت و شلوار دامادی صافه.صاف صاف.

فقط نویزش یه جای من را اذیت کرد اونم توی یه فرستنده am تک ترانزیستوری بود که بنده خدا هیچی نداشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-j
                آقا به اندازه خط کت و شلوار دامادی صافه.صاف صاف.

فقط نویزش یه جای من را اذیت کرد اونم توی یه فرستنده am تک ترانزیستوری بود که بنده خدا هیچی نداشت.
                دوست من این نویز ها از کجا میآن آخه؟چجوری این منبع تغذیه نویز میسازه آخ؟
                من اگه روزی این نویز رو بگیرم و گیرش بیارم مثل سگ یعنی مثل سگ این نویز رو میکشم
                این سرطان گرفته نویز همه جا هست دیگه.مثل سگ سرشو میزارم تو آب میکشمش.مثل سگ
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نویز دقیقا مثل سرطان هستش هرجا بافت زنده باشه سرطان هم هست. و هر جا برق باشه نویز الکتریکی هست.بهترین راه برای از بین بردن نویز خاموش کردن دستگاه مورد نظر می باشد. :icon_razz:
                  البته ما با نویز مشکل نداریم ما با نصبت نویز به سیگنال کار داریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-j
                    نویز دقیقا مثل سرطان هستش هرجا بافت زنده باشه سرطان هم هست. و هر جا برق باشه نویز الکتریکی هست.بهترین راه برای از بین بردن نویز خاموش کردن دستگاه مورد نظر می باشد. :icon_razz:
                    البته ما با نویز مشکل نداریم ما با نسبت نویز به سیگنال کار داریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-j
                      البته ما با نویز مشکل نداریم ما با نصبت نویز به سیگنال کار داریم.
                      نصبت نویز به سیگنال دیگه چیه؟ها؟ :eek:
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X