اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش کردن تریستور با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خاموش کردن تریستور با میکرو

با سلام به دوستان گرامی.من یه دوربیت 9 ولت رو با یه ترانزیستور توسط میکرو راه اندازی کردم که به خاطر افت ولتاژ کلکتور امیتر دوربین را نمی افته.
    از تریستور استفاده کردم جواب داد اما نمی تنم خاموشش کنم.کسی راه حلی داره.خواهش می کنم بدجور لازم دارم.
    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

پاسخ : خاموش کردن تریستور با میکرو

با سلام
    اگه جریان مدارت متناوب بود بایستی تریستورت به روشن کوموتاسیون خودی خاموش میشود (البته زمانی که میکرو خروجی مربوط به اون رو ریست کنه).ولی اگه جریان مدارت مستقیم هست باید از یکی از روش های کوموتاسیون اجباری استفاده کنی.که برای فهم بهتر این مطلب میتونی بری کتاب الکترونیک صنعتی رو مطالعه کنی

روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

جریان گیت رو قطع کن و یه لحظه توسط یه رله جریان عبوری از تریستور رو قطع و وصل کن یا یه لحظه توسط یه tip41 :nice: آند و کاتد رو به هم وصل کن خودم این مشکل روداشتم و اینجوری برطرفش کردم

دیدگاه

با تشکر از دستا.این راه هارو بلدم اما نمی تونم استفاده کنم به دلایل خواصی

دیدگاه

خب حالا چرا از تریستور استفاده میکنی ؟چرا از igbt و یا ترانزیستور با ولتاژ بالا استفاده نمیکنی؟و یا ماسفت؟
          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

افت ولتاژ روی اینها زیاد هستش.مدار رو هم طراحی کردم ساخته شده و قسمت های زیادی داره نمی تونم از اول یه مدار دیگه طراحی بکنم واسش

دیدگاه

با یک ترانزیستور یک لحظه گیت رو به کاتد وصل کن
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام وقت بخیر ، مداری که با ترانزیستور بستی بذارش تا ببینم چه میشه کرد . ضمناً جریان مصرفی دوربینت چقده ؟ اگه مصری که با تریستور کارکنی که من بهت توصیه میکنم با همون ترانزیستور کار کنی بهتره ، می تونی این مدار رو امتحان کنی منتها قبلش بجای دوربین با یه مصرف کننده ی دیگه ای امتحان کن که اگه مشکلی داشت به دوربین آسیب نزنه
                علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
                ( سعدی )

دیدگاه

سلام جناب صابری ، وقت بخیر ، چی شد مدار رو امتحان کردی ؟
                  علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
                  ( سعدی )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X