اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال اسیلاتور 16MHz بلکه هم بیشتر به میکرو 128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خطا در هنگام پروگرم شدن ATmega128

با سلام،

آقای نوربخش میشه بگین که این حرفو از کجا آوردین؟
    و میشه لطف کنید و بگین پروگرمر شما چیه و پارالل پروگرم میکنید یا سریال؟
    بر اساس توضیحات دیتاشیت و بلوک دیاگرام های ارائه شده و نظر افراد با تجربه و صاحب نظر، برای جلوگیری از عملکرد نامتعارف میکرو در زمان کارکرد عادی ( مشخصا، در زمان ریست شدن ) و خصوصا در زمان پروگرام کردن میکرو، پایه PEN باید به VCC متصل بشود. از اونجایی که ممکنه پروگرامر مورد استفاده از انواعی باشه که با پایه PEN هم کار داشته باشه و با توجه به بالا بودن مقدار مقاومت PullUP داخلی این پین، توصیه اکید بر پول پ کردن این پایه با مقاومت 10 کیلو اهمی است. لازم به ذکره که در خصوص نحوه عملکرد و جزئیات کارکرد این پین، بین علما اختلاف نظرهای فراوانی وجود دارد!
    توجه داشته باشید که مشکل پروگرامر من نیست و من برای پروگرام کردن مشکلی ندارم! در هر حالتی ( سریال، پارالل، ISP، HV و .... ) ضمنا، میشد که سوالتون رو به شکل محترمانه تری هم بپرسید! این لحن در شان یک شخص محترم و تحصیل کرده نیست! اول قصد داشتم که بخاطر لحن نامناسب تون پاسخ شما رو ندم!

در همین سایت خیلی جاها خوندم که قرار دادن کریستال 16 به میکرو فشار میاره و بعضی وقت ها پروگرم نمیشه و باید کریستال رو عوض کرد.
    حتما اشتباه برداشت کردید. موضوع اینه که در اولین پروگرام میکرو ( که اسیلاتور داخلی یک مگ براش فعاله ) باید سرعت پروگرامرهایی که در مد ISP و سریال هستند در حداقل ممکن باشه، در غیر اینصورت مشکل ایجاد میشه ....

ولی اقا جدا اگه میشه کار کرد من برم اوسیلاتور 25 بخرم البته فکر کنم تغذیه میکرو را هم باید افزایش بدم چون فکر نکنم دیگه با 5.5 کار کنه. :mrgreen: oo:
    اولا که اسیلاتور ها از 3.3 ولت تا 5.5 ولت کار میکنند. و در ثانی من در پروژه ای که بر روی تصویر کار میکرد و نیاز به سرعت بیشتر داشتم، از اسیلاتور 27 مگ استفاده کردم ( میکروی مگا 128 با ولتاژ کاری 3.3 تا 5.5 ولت ) و چند سالی هست که داره کار میکنه و مشکلی نداره، ولی محیط صنعتی نیست!

نکته اینکه در اورکلاک، حتما باید جنس میکرو خوب باشه و دمای کاری و تهویه مدار مورد نظر هم مناسب باشه ( چون میکرو در این حالت تلفات توان بیشتری داره و داغ میکنه، شاید لازم باشه که براش هیت سینک هم بزاری! :mrgreen: )
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : اتصال اسیلاتور 16MHz بلکه هم بیشتر به میکرو 128

نوشته اصلی توسط aivhl
      ی هست که داره کار میکنه و مشکلی نداره، ولی محیط صنعتی نیست!
      نکته اینکه در اورکلاک، حتما باید جنس میکرو خوب باشه و دمای کاری و تهویه مدار مورد نظر هم مناسب باشه ( چون میکرو در این حالت تلفات توان بیشتری داره و داغ میکنه، شاید لازم باشه که براش هیت سینک هم بزاری! :mrgreen: )
      این جنس خوب واقا سخت گیر میاد
      پس نتیجه گیری میشه کرد که مناسب تره در محیط های صنعتی و حتی غیر صنعتی از اسیلاتور استفاده کنیم و برای جلوگیری از خطا و تلافات حداکثر فرکانس ذکر شده در دیتاشیت و تغذیه مناسب استفاده بشه.
      و با توجه به توضیحات خوب دوستمون پایه pen رو با یک مقاومت 10 کیلو اهمی به vcc مدار وصل کنیم و پین مورد نظر را هم در پورت پروگرم قرار بدیم.
      :applause:

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : خطا در هنگام پروگرم شدن ATmega128

نوشته اصلی توسط MKB
        ولی اقا جدا اگه میشه کار کرد من برم اوسیلاتور 25 بخرم البته فکر کنم تغذیه میکرو را هم باید افزایش بدم چون فکر نکنم دیگه با 5.5 کار کنه. :mrgreen: oo:
        چند روز پیش داشتم توی بخش avr سایت فریکس چرخ میزدم که یهو اریک(فکر کنم مدیر فروش اتمل هستش) این تاپیکو زد:

Arduino on liquid nitrogen!

جالبه مگه نه! :rolleyes:
        اگه شرایط مناسب باشه چه کارا نمیشه کرد!

نوشته اصلی توسط aivhl
        بر اساس توضیحات دیتاشیت و بلوک دیاگرام های ارائه شده و نظر افراد با تجربه و صاحب نظر، برای جلوگیری از عملکرد نامتعارف میکرو در زمان کارکرد عادی ( مشخصا، در زمان ریست شدن ) و خصوصا در زمان پروگرام کردن میکرو، پایه PEN باید به VCC متصل بشود. از اونجایی که ممکنه پروگرامر مورد استفاده از انواعی باشه که با پایه PEN هم کار داشته باشه و با توجه به بالا بودن مقدار مقاومت PullUP داخلی این پین، توصیه اکید بر پول پ کردن این پایه با مقاومت 10 کیلو اهمی است. لازم به ذکره که در خصوص نحوه عملکرد و جزئیات کارکرد این پین، بین علما اختلاف نظرهای فراوانی وجود دارد!
        توجه داشته باشید که مشکل پروگرامر من نیست و من برای پروگرام کردن مشکلی ندارم! در هر حالتی ( سریال، پارالل، ISP، HV و .... ) ضمنا، میشد که سوالتون رو به شکل محترمانه تری هم بپرسید! این لحن در شان یک شخص محترم و تحصیل کرده نیست! اول قصد داشتم که بخاطر لحن نامناسب تون پاسخ شما رو ندم!
        شما رو آقا صدا زدم چون بهتون احترام می ذارم.(همه چیز رو بار اول با نیت خوب ببینید این مسائل پیش نمیاد :smile
        "این حرفو از کجا آوردین" یعنی منبعتون چیه، نه اینکه بخواد بی احترامی باشه. :smile:
        متاسفانه نظر علما و کلاه سبزها یا عمامه سفید یا سیاه ویا... زیاد قابل اطمینان نیست. چرا که در مورد همین AVR اونایی که PIC کار میکنن و ادعای تجربه بالا دارن یه چیزایی میگن که هیچ منبع درستی من خودم هنوز ندیدم. اگه ناراحت نمیشید اون صفحات دیتاشیت رو که اون جریان اتصال به VCC و مقاومت پول پ توش هست رو بگین تا ببینیم.

نوشته اصلی توسط aivhl
        نکته اینکه در اورکلاک، حتما باید جنس میکرو خوب باشه...
        و اما در مورد این قسمت؛
        یه موضوعی رو من باید بگم.
        من 2 بار تاپیک بزرگ توی سایت فریکس زدم و در مورد این موضوع مرغوب بودن و تقلبی بودن سری AVR شرکت اتمل با کارشناسای اونجا صحبت کردم. عکس گذاشتم، گفته های بعضی دوستان رو مطرح کردم و خیلی چیزای دیگه. ولی یک نفر هم قبول نکرد این مطلب رو. البته یه میکرو تقلبی AVR هم بهم نشون دادن که ظاهرا هم جمش کرده بودن. متاسفانه جناب نوربخش فقط شما این موضوع مرغوب بودن میکرو رو مطرح نکردید. جناب کی نژاد هم بارها مطرح کردن. ولی حقیقتش من دیگه این موضوع باورم نمیشه. به نظر میرسه این بحث نامرغوب بودن نادرسته. آخه من هنوز هیچ میکرو AVR نامرغوبی ندیدم. حتی نوع چینی!
        البته من خوشحال میشم چند نمونه ذکر کنید که میکرو نامرغوب بوده باشه و چطوری فهمیدید که نامرغوبه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X