پاسخ : خطا در هنگام پروگرم شدن ATmega128
با سلام،
بر اساس توضیحات دیتاشیت و بلوک دیاگرام های ارائه شده و نظر افراد با تجربه و صاحب نظر، برای جلوگیری از عملکرد نامتعارف میکرو در زمان کارکرد عادی ( مشخصا، در زمان ریست شدن ) و خصوصا در زمان پروگرام کردن میکرو، پایه PEN باید به VCC متصل بشود. از اونجایی که ممکنه پروگرامر مورد استفاده از انواعی باشه که با پایه PEN هم کار داشته باشه و با توجه به بالا بودن مقدار مقاومت PullUP داخلی این پین، توصیه اکید بر پول پ کردن این پایه با مقاومت 10 کیلو اهمی است. لازم به ذکره که در خصوص نحوه عملکرد و جزئیات کارکرد این پین، بین علما اختلاف نظرهای فراوانی وجود دارد!
توجه داشته باشید که مشکل پروگرامر من نیست و من برای پروگرام کردن مشکلی ندارم! در هر حالتی ( سریال، پارالل، ISP، HV و .... ) ضمنا، میشد که سوالتون رو به شکل محترمانه تری هم بپرسید! این لحن در شان یک شخص محترم و تحصیل کرده نیست! اول قصد داشتم که بخاطر لحن نامناسب تون پاسخ شما رو ندم!
حتما اشتباه برداشت کردید. موضوع اینه که در اولین پروگرام میکرو ( که اسیلاتور داخلی یک مگ براش فعاله ) باید سرعت پروگرامرهایی که در مد ISP و سریال هستند در حداقل ممکن باشه، در غیر اینصورت مشکل ایجاد میشه ....
اولا که اسیلاتور ها از 3.3 ولت تا 5.5 ولت کار میکنند. و در ثانی من در پروژه ای که بر روی تصویر کار میکرد و نیاز به سرعت بیشتر داشتم، از اسیلاتور 27 مگ استفاده کردم ( میکروی مگا 128 با ولتاژ کاری 3.3 تا 5.5 ولت ) و چند سالی هست که داره کار میکنه و مشکلی نداره، ولی محیط صنعتی نیست!
نکته اینکه در اورکلاک، حتما باید جنس میکرو خوب باشه و دمای کاری و تهویه مدار مورد نظر هم مناسب باشه ( چون میکرو در این حالت تلفات توان بیشتری داره و داغ میکنه، شاید لازم باشه که براش هیت سینک هم بزاری! :mrgreen: )
با سلام،
آقای نوربخش میشه بگین که این حرفو از کجا آوردین؟
و میشه لطف کنید و بگین پروگرمر شما چیه و پارالل پروگرم میکنید یا سریال؟
و میشه لطف کنید و بگین پروگرمر شما چیه و پارالل پروگرم میکنید یا سریال؟
توجه داشته باشید که مشکل پروگرامر من نیست و من برای پروگرام کردن مشکلی ندارم! در هر حالتی ( سریال، پارالل، ISP، HV و .... ) ضمنا، میشد که سوالتون رو به شکل محترمانه تری هم بپرسید! این لحن در شان یک شخص محترم و تحصیل کرده نیست! اول قصد داشتم که بخاطر لحن نامناسب تون پاسخ شما رو ندم!
در همین سایت خیلی جاها خوندم که قرار دادن کریستال 16 به میکرو فشار میاره و بعضی وقت ها پروگرم نمیشه و باید کریستال رو عوض کرد.
ولی اقا جدا اگه میشه کار کرد من برم اوسیلاتور 25 بخرم البته فکر کنم تغذیه میکرو را هم باید افزایش بدم چون فکر نکنم دیگه با 5.5 کار کنه. :mrgreen:
oo:

نکته اینکه در اورکلاک، حتما باید جنس میکرو خوب باشه و دمای کاری و تهویه مدار مورد نظر هم مناسب باشه ( چون میکرو در این حالت تلفات توان بیشتری داره و داغ میکنه، شاید لازم باشه که براش هیت سینک هم بزاری! :mrgreen: )
دیدگاه