اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در شبکه کردن چند میکرو-سریال (چرا درس کار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در شبکه کردن چند میکرو-سریال (چرا درس کار

سلام بچه ها
    من میخوام یه شبکه rs485 درس کنم...خیلی وقته هم سرچ کردم حالا دارم روش کار میکنم...یه چیزی شبیه modbus ساختم :mrgreen:
    و الان دارم با پروتئوس و فقط با پورت سریال تستش میکنم ... ولی نمیدونم چرا وقتی slave از یکی بیشتر میشه مستر که یه درخواستی از هر slave میکنه ، با اینکه slave پاسخ درست رو میفرسته ولی اصلا مستر چیزی دریافت نمیکنه !؟
    فایل شبیه سازی رو گذاشتم تست کنید لطفا...وقتی پایه rx ها وصل هست(حتی همه اسلو ها) مشکل نداره ولی وقتی پایه tx اسلو ها وارد مدار میشه خط tx کلا تعطیل میشه :angry:

روش کار اینجوریه :
    id مستر 00 هس و اسلو 1 هم 01 و اسلو 2 ، 02
    مستر با این قالب یه در خواستی میفرسته...

کد:
    :[id sender>2bit][address>2bit][request>2bit][data];
    و طول مجاز کل دستور هم 100 بیت هس...
    فرض درخواستی از طرف مستر به اسلو شماره 2 و کد در خواست ad و دیتای 5 یعنی adc شماره 5 رو بخون و برام بفرست اینجوری میشه :
    کد:
    :0002ad5;
    حالا اگه اسلو1 رو ما بخوایم 01 میزاریم جای آدرس )address(
    توی عکس معلومه روی همه ال سیدی ها نشون میده که چه داده ای اومده و یا ارسال شده با : snd> و rec>
    اینا مهم نیس تو شبیه ساز معلومه....
    من همه rx , tx های مستر هارو بهم زدم و rx اسو رو به tx مستر و tx اسو رو به rx مستر زدم....

وقتی فقط مستر و یدونه اسلو توی شبکه هس درس کار میکنه...
    اینم عکسش :

الان اسلو 2 مقدار 18.17 رو از روی adc خونده و ارسال کرده ...
    کد:
    ;0200ad18.17;
    یعنی اسلو 02 به مستر 00 داده adc با مقدار 18.17 رو ارسال کرده...
    ولی وقتی دومی وارد مدار بشه انگار خط TX مختل میشه ، چون من یدونه میکرو دیگه گذاشتم که هر داده ای روی این باس سریال بود(rx مستر یا همون tx اسلوها)
    روی ال سیدیش نشون بده...تو عکس بالا میبینید که وقتی اسلو 2 روشنه هم ال سیدی بالایی هم ال سیدی پایینی داده رو نشون میدن ، تا اینجا درست کار میکنه...

ولی وقتی اسلو 1 رو روشن میکنم کلا روی خط tx اسلو ها هیچی نیس...رو ال سیدی اسلو ها نشون میده که دارن داده رو میفرستنا....ولی توی خط هیچ نیس... :angry: :angry:

روی lcd اسلو ها معلومه که اونا درهواست رو دریافت کردن و دارن adc هارو ارسال میکنن...ولی روی tx هیچی نیس...روی lcd بالایی هم هیچی نیومده...
    مستر هم که داره درخواست خودشو میفرسته...حالا اگه tx یکی از اسلو هارو از مدار خارج کنین مدار درس کار میکنه...
    کلافه شدم:'(

مشکل کجاس؟؟؟
    دانلود شبیه ساز :
    http://par3eh.com/Storage/eca/rs232-network/network.zip

با تشکر

پاسخ : کمک در شبکه کردن چند میکرو-سریال (چرا درس کار

کیوان جان
    با پروتئوس کار نکن. یه برنامه نوشتم، یه حرکاتی از خودش بروز میده که اصلا انگار من اینو ننوشتم!
    اگه توانشو داری قطعات رو بخر و به صورت واقعی اجراش بکن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
      کیوان جان
      با پروتئوس کار نکن. یه برنامه نوشتم، یه حرکاتی از خودش بروز میده که اصلا انگار من اینو ننوشتم!
      اگه توانشو داری قطعات رو بخر و به صورت واقعی اجراش بکن.
      سلام
      قطعاتو دارم ولی رو برد بورد خیلی اذیت میشم... :sad:هی پایه های lcd قط میشه شل میشه...نمیدونم چرا :angry:
      به نظر شما هم کار من درسته ؟ چون با یه اسلو درس کار میکنه...
      من خواستم اول مطمئن شم بعد برم با برد بورد سرو کله بزنم...
      خیلی جالبه...فقط وقتی پایه tx یه اسلو وارد مدار میشه اینجوری میشه...

دیدگاه

سلام
        امروز با دوتا اسلو عملی بستم

فقط فرقش با شبیه ساز اینه که وقتی دوتا اسلو تو مدار هستن مستر اطلاعات رو تا چند بار مبادله مثلا 4 بار دریافت میکنه....
        و فقط واسه یک اسلو رو دریافت میکنه ! بعد اطلاعاتی که میاد ناقص میشه....
        مثلا بهجای اینکه
        کد:
        :0002ad5;
        بیاد .
        این رو مستر دریافت مکنه !
        کد:
        :025;
        که توی شبیه ساز مستر هیچ دریافت نمیکرد.

جالب اینجاشه ! وقتی پایه tx اسلو هارو ، تو اون زمانی که درس کار میکنه با max232 میزنم که با کامپیوتر داده هارو ببینم ، هیچ روی پورت سریال کامپیوتر نمیاد !
        البته فقط داده یکی از اسلو ها به مستر میرسه (با اینکه هردو اسلو درخواست هارو دریافت میکنن و پاسخ میدن ، با توجه به آدرسی که مستر فرستاده.از این مطمئنم چون برای هر اسلو یه led گذاشتم که وقتی تشخیص داد مستر با اونه ، داده رو میفرسته و led رو هم یکبار روشن میکنه.توی شبیه ساز هم هست اگه توجه کنید...)
        که همون هم بعد چند بار تبادل اطلاعات خراب میشه....
        چرا هیچ داده ای روی tx اسلو ها نیس؟ اونا که جواب رو میفرستن . حتی وقتی که مستر اطلاعات رو دریافت میکنه ! مگه میشه مستر دریافت کنه ولی max232 نکنه ؟
        من میخوام روی rs485 انجام بدم.
        فقط الان میخوام نرمافزارمو چک کنم.
        مشکل از کجاس؟
        رگلاتورم هم داغ میکنه...7805 هس با هیت سینگ و منبع ولتاژ12 ولت 5 آمپر :mrgreen:

میشه کمک کنید !؟ :angry:

مرسی

دیدگاه

:angry:
          الان یکی از پایه های tx اسلو هارو که در آوردم....روی پورت سریال کامپیوتر داده اومد! همون داده ای که اون یکی اسلو به مستر میفرسه... وقتی tx همونی که از مدار خارج کردم رو وارد مدار میکنم دوباره رو سریال کامپیوتر هیچ نیس !!! :angry: :cry:
          جالب ابنجاس با اینکه سریال کامپیوترم هیچ نشون نمیده ...ولی مستر داده یکی از اسلو هارو نشون میده !(هر دو اسلو درخواست مستر رو میگیرن و هردو جواب میدن ولی مستر فقط وفقط یکی رو روی lcd نشون میده انگار وقتی اون یکی جواب میده وسط راه غیب میشه !)
          یکی منو توجیه کنه خواهشا :cry2: :angry: :angry:

دیدگاه

یایا دمتون گرم انقد مشکلم پیش و پا افتادس که هیچکی جواب نمیده ؟! :question:

دیدگاه

بلاخره درس شد...

دیدگاه

chikaresh kardi

دیدگاه

سلام لطفا بگید چکار کردید که سیستم شما درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X